Mioty urodzone - rok 2010 - Miot H Happy Feet - 8.05.2010
Anouk - Wto Maj 11, 2010 20:25
Jakie słodkie! Jakiego koloru jest to jasne maleństwo?
Kla.kier - Wto Maj 11, 2010 20:27
Ach! Och! Ich!
Pięęęękne
Trzy tyłeczki wybieram na pulpit. Będą cudownie odżywione
Chłopiec blisko, bliżej, coraz bliżej...
Kciuki za dzielną mamę.
Azi - Wto Maj 11, 2010 20:29
Anouk napisał/a: | Jakie słodkie! Jakiego koloru jest to jasne maleństwo? | ano właśnie... jak na minka, to już się powinno wypigmentować, więc wydaje mi się, że mam niespodziewankę-spodziewankę... wole jednak poczekać, aż się chociaż nieco ofutrzą i po prostu nie wyjdzie, że jest strasznie-mocno znaczona, chociaż w to wątpię
nutaka - Wto Maj 11, 2010 21:02
http://s854.photobucket.c...49.jpg&newest=1 - jaki śliczny Hipopotamek! i to jeszcze kapturek, umrę....
Kla.kier - Śro Maj 12, 2010 21:59
Marzą się kolejne fotki... Tak cicho do siebie mruczę
Maluchy tak szybko rosną.
nutaka napisał/a: | śliczny Hipopotamek! i to jeszcze kapturek |
dokładnie cudowny ;D
mc - Czw Maj 13, 2010 16:28
Staram się dość często wrzucać zdjęcia, ale nie cierpię wstawiać miniaturek, mam nadzieję, że nie pogniewacie się za to, że będę wrzucała link do photobucketa
Maluchy faktycznie rosną jak na drożdżach, jak przychodzę z pracy to widzę zmiany. Mają już wyraźny meszek co widać na paru zdjęciach pod światło. Gaga nadal troskliwie się nimi opiekuje, ale jak otwieram drzwiczki to wychodzi mi na ręce nawet nie oglądając się na maluchy. Zachowuje się trochę tak jakby przez czas, kiedy musiała niańczyć krewetki stęskniła się
http://s854.photobucket.c...ot%20H/?start=0
Azi - Czw Maj 13, 2010 20:29
mc napisał/a: | Zachowuje się trochę tak jakby przez czas, kiedy musiała niańczyć krewetki stęskniła się | wdała sie w babcię
mc napisał/a: | mam nadzieję, że nie pogniewacie się za to, że będę wrzucała link do photobucketa | nie gniewamy, to zaledwie drobna niedogodność, a fotki przyznajmniej często
Kla.kier - Czw Maj 13, 2010 21:33
Zdecydowanie ulubione ujęcie. Cudownie, że można liczyć na taką ilość zdjęć ;D Rozwój dzień po dniu. Czy wiadomo już jakiego koloru będzie dziewczyna jasna?
Azi - Pią Maj 14, 2010 09:22
Kla.kier, dzisiaj się okaże, jak ja zobacze na żywo. Ale stawiam na beige.
madzial13 - Pią Maj 14, 2010 09:59
Właśnie tu dotarłam i spadłam z krzesełka. 3 kluski. Azi, masz niepokorną wnusię - najpierw testowała miesiąc Twoją cierpliwość w sprawie rujki, potem się bzyknęła z dwoma facetami, a teraz Ci zafundowała trzy kluchy. Dobrze, że nie same samce, bo gdyby to była moja samica hodowlana, to już by została przerobiona na kotlecik
Trzymam kciuki, żeby to same czempiony były i do tego trzylatki
Kla.kier - Nie Maj 16, 2010 11:56
Wiem, strasznie upierdliwa jestem. Powstrzymuję się od dwóch dni, więc myślę, że dam temu upust.
...
..
.
Mogę prosić o zdjęcia?
Hjuki jest taaaki cudowny !
nutaka - Nie Maj 16, 2010 14:21
Hjuki
Nakota - Nie Maj 16, 2010 20:30
Właśnie, może jakieś wieści?
Azi, mc, nie ukrywajcie dzieciaków
Azi - Pon Maj 17, 2010 19:15
Nakota, wyrozumiałości, Ania miała w weekend wesele + uczelnię
Ale swoją drogą... to zdjęcia by się przydały
W piątek widziałam osobiście maluchy (jutro może zobaczę znów).
Uchylając rąbka tajemnicy...
Waga piątkowa
-obie dziewczynki - 16 gram
-chłopak - 14 gram
Dziewczynka beżowa, jaka zostanie ze mną, jest klepsydrą - niedługo się wyjaśni, o co chodzi i będzie nosić imię Hipokryzja
Chłopaczek nazywać się będzie Hjuki
A imię dla trzeciej panienki jeszcze pewne nie jest
mc - Pon Maj 17, 2010 19:38
http://s854.photobucket.c...enkow/Miot%20H/ świeżutkie zdjęcia
Wagi na dziś
Hjuki 22
Hipokryzja 23
Hej Ho (bo tak nazywać będzie się druga panienka) 24
Maluchy są coraz bardziej ruchliwe, ale nadal zasypiają na rękach w każdej pozycji
|
|
|