Wystawy szczurów rodowodowych - IX OWSR w Katowicach
gratis - Śro Mar 24, 2010 06:37
Devona, w zgłoszeniu masz taką rubryczkę - własny faunabox tak/nie.
Nie musisz miec własnego to nie jest żaden obowiązek, "wypożyczenie" fauna nie podlega żadnej opłacie. Trzeba się tylko liczyc z tym, że szczury ew. mogą byc osobno - bo nie ma wiele dużych fauna.
klaudia - Śro Mar 24, 2010 08:29 Temat postu: szczurki ja chętnie wezmę udział
[ Dodano: Sro Mar 24, 2010 08:32 ]
gdzie są z głoszenia
baradwys - Śro Mar 24, 2010 08:34
klaudia, po raz kolejny Ci piszę że w pierwszym poście!
Devona - Śro Mar 24, 2010 11:04
gratis napisał/a: | Devona, w zgłoszeniu masz taką rubryczkę - własny faunabox tak/nie.
Nie musisz miec własnego to nie jest żaden obowiązek, "wypożyczenie" fauna nie podlega żadnej opłacie. Trzeba się tylko liczyc z tym, że szczury ew. mogą byc osobno - bo nie ma wiele dużych fauna. | Ja to rozumiem, nie widzę jednak problemu, żeby w przyszłości kupić własny. Gdyby każdy chciał faunabox od Was, to nie wiem, czy dalibyście radę tyle kupić . Uważam, że jeśli ktoś może się postarać we własnym zakresie, to trzeba pomóc stowarzyszeniu .
Oli - Śro Mar 24, 2010 11:20
Devona napisał/a: | żeby w przyszłości kupić własny. Gdyby każdy chciał faunabox od Was, to nie wiem, czy dalibyście radę tyle kupić | jest mnóstwo fauna, tylko część z nich jest już pouszkadzanych, są to średnie fauna, więc mieszczą tylko jednego szczura. Jednak i tak większość wystawców, którzy biorą większą ilość szczurów przerzuca się na diuny.
Devona - Śro Mar 24, 2010 14:38
Oli napisał/a: | jest mnóstwo fauna, tylko część z nich jest już pouszkadzanych | O to właśnie mi chodzi, że to nie są "wieczne" przedmioty i lepiej mieć własny, wtedy jego żywotność się przedłuża przy odpowiednim traktowaniu.
zuuzuushii - Śro Mar 24, 2010 18:22
proszę o szybką pomoc bo jestem w trakcie papierkowej roboty.
A więc, dopiero uzupełniam wnioski o rodowód i jutro wysyłam je pocztą, dzisiaj tylko internetowo.
Ale w zgłoszeniu na wystawę jest rubryka aby podać numer rodowodu. Co mam tam wpisać skoro jeszcze nie mam rodowodów?
gratis - Śro Mar 24, 2010 18:23
zuuzuushii, nic nie podajesz, a w mailu [nie w zgłoszeniu] uwzględnij, że wysłałaś wnioski.
zuuzuushii - Śro Mar 24, 2010 18:32
kurcze czarny tusz mi się skończył, bratu też mamie Tżki również będzie na ciemno nioebiesko może?
gratis - Śro Mar 24, 2010 20:02
zuuzuushii, może
PRZYPOMINAM, ŻE 28. MIJA TERMIN NADSYŁANIA ZGŁOSZEŃ!
Na chwilę obecną zgłoszenia mam od:
Yes, Madzook, Scorpio, Devony, Tygrys, Lunacy, Azi, Cerro, Dimi, L., Shy
Małpa - Śro Mar 24, 2010 20:25
gratis, ale ja nie mam drukarki
gratis - Śro Mar 24, 2010 20:27
maartuusia, ja też nie, więc się idzie do kawiarenki internetowej/lepszego punktu ksero/komputerowego i drukuje.
yes - Śro Mar 24, 2010 20:39
dziękuję za potwierdzenie, trochę się denerwowałam, czy wszystko zrobilam jak powinnam
Cerro - Czw Mar 25, 2010 08:00
Wow, czyli jednak umiem wypisać zgłoszenie .
I od razu mam pytanie, czy jak na razie zapowiada się na to, że będzie kategoria dla kundelków czy może jeszcze za wcześnie żeby to wiedzieć?
L. - Czw Mar 25, 2010 16:55
Cerro, jak na mój gust to będzie na bank
|
|
|