To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Wystawy szczurów rodowodowych - IX OWSR w Katowicach

gratis - Śro Mar 24, 2010 06:37

Devona, w zgłoszeniu masz taką rubryczkę - własny faunabox tak/nie.
Nie musisz miec własnego to nie jest żaden obowiązek, "wypożyczenie" fauna nie podlega żadnej opłacie. Trzeba się tylko liczyc z tym, że szczury ew. mogą byc osobno - bo nie ma wiele dużych fauna. :)

klaudia - Śro Mar 24, 2010 08:29
Temat postu: szczurki
ja chętnie wezmę :mysza: :mysza: udział

[ Dodano: Sro Mar 24, 2010 08:32 ]
gdzie są z głoszenia :?: :?: :?:

baradwys - Śro Mar 24, 2010 08:34

klaudia, po raz kolejny Ci piszę że w pierwszym poście!
Devona - Śro Mar 24, 2010 11:04

gratis napisał/a:
Devona, w zgłoszeniu masz taką rubryczkę - własny faunabox tak/nie.
Nie musisz miec własnego to nie jest żaden obowiązek, "wypożyczenie" fauna nie podlega żadnej opłacie. Trzeba się tylko liczyc z tym, że szczury ew. mogą byc osobno - bo nie ma wiele dużych fauna. :)
Ja to rozumiem, nie widzę jednak problemu, żeby w przyszłości kupić własny. Gdyby każdy chciał faunabox od Was, to nie wiem, czy dalibyście radę tyle kupić ;) . Uważam, że jeśli ktoś może się postarać we własnym zakresie, to trzeba pomóc stowarzyszeniu :) .
Oli - Śro Mar 24, 2010 11:20

Devona napisał/a:
żeby w przyszłości kupić własny. Gdyby każdy chciał faunabox od Was, to nie wiem, czy dalibyście radę tyle kupić ;)
jest mnóstwo fauna, tylko część z nich jest już pouszkadzanych, są to średnie fauna, więc mieszczą tylko jednego szczura. Jednak i tak większość wystawców, którzy biorą większą ilość szczurów przerzuca się na diuny. ;)
Devona - Śro Mar 24, 2010 14:38

Oli napisał/a:
jest mnóstwo fauna, tylko część z nich jest już pouszkadzanych
O to właśnie mi chodzi, że to nie są "wieczne" przedmioty i lepiej mieć własny, wtedy jego żywotność się przedłuża przy odpowiednim traktowaniu.
zuuzuushii - Śro Mar 24, 2010 18:22

proszę o szybką pomoc bo jestem w trakcie papierkowej roboty.
A więc, dopiero uzupełniam wnioski o rodowód i jutro wysyłam je pocztą, dzisiaj tylko internetowo.
Ale w zgłoszeniu na wystawę jest rubryka aby podać numer rodowodu. Co mam tam wpisać skoro jeszcze nie mam rodowodów?

gratis - Śro Mar 24, 2010 18:23

zuuzuushii, nic nie podajesz, a w mailu [nie w zgłoszeniu] uwzględnij, że wysłałaś wnioski.
zuuzuushii - Śro Mar 24, 2010 18:32

kurcze czarny tusz mi się skończył, bratu też mamie Tżki również >< będzie na ciemno nioebiesko :] może?
gratis - Śro Mar 24, 2010 20:02

zuuzuushii, może :P

PRZYPOMINAM, ŻE 28. MIJA TERMIN NADSYŁANIA ZGŁOSZEŃ!

Na chwilę obecną zgłoszenia mam od:

Yes, Madzook, Scorpio, Devony, Tygrys, Lunacy, Azi, Cerro, Dimi, L., Shy

Małpa - Śro Mar 24, 2010 20:25

gratis, ale ja nie mam drukarki ;( :cry:
gratis - Śro Mar 24, 2010 20:27

maartuusia, ja też nie, więc się idzie do kawiarenki internetowej/lepszego punktu ksero/komputerowego i drukuje. :roll:
yes - Śro Mar 24, 2010 20:39

dziękuję za potwierdzenie, trochę się denerwowałam, czy wszystko zrobilam jak powinnam :)
Cerro - Czw Mar 25, 2010 08:00

Wow, czyli jednak umiem wypisać zgłoszenie :lol: .
I od razu mam pytanie, czy jak na razie zapowiada się na to, że będzie kategoria dla kundelków czy może jeszcze za wcześnie żeby to wiedzieć?

L. - Czw Mar 25, 2010 16:55

Cerro, jak na mój gust to będzie na bank ;]