To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2010 - Miot P of Anahata

Anonymous - Nie Sty 31, 2010 21:24

Niedobrzy jesteście, nie ufacie mi :P . Ok, obejrzę sobie jeszcze pysie jutro, przy dziennym świetle i postaram się o jakąś fotkę mordek :wink:
Mała Mi - Nie Sty 31, 2010 22:01

piękne są wnusie nasze! :) ucałować prosimy brzusie!

a dla Różowego Maleństwa na drogę świeczuszka [*]

mrófka - Pon Lut 01, 2010 03:13

ja całujkam i czy fuzz czy nie i tak buziak należy sie .. na zdrowie całej ferajnie ;)
Anonymous - Pon Lut 01, 2010 14:07

No niestety lipa, nic nie widać na tych fotkach. Ale jak chcesz Marta, to zawsze możesz przyjechać :P . A jeśli nie to niestety trzeba jeszcze poczekać aż będę miała pewność, jednak dziś jeszcze bardziej przychylam się do mojej pierwotnej wersji - czyli niestety 2 fuzziki, pan i pani.

Obejrzałam sobie wstępnie uszka. Wśród dziewczynek są najpewniej 2 dumbo ze standardową sierścią, reszta to standardy uszne. Wśród chłopców jest odwrotnie: są 2 standardy uszne - pan rex i pan standard, a reszta to dumbo :wink:

Anouk - Pon Lut 01, 2010 14:14

Jak jest panienka dumbo black, to ja leżę i kwiczę!
Anonymous - Wto Lut 02, 2010 07:48

Jeśli przez najbliższe kilka dni jedna z chętnych się nie odezwie, to jeden chłopiec będzie wolny.

[ Dodano: Wto Lut 02, 2010 09:51 ]
Ok, mam trochę lepsze fotki, bo Renowy przyniósł wczoraj aparat od cioci. zywym_trudniej, może coś wypatrzysz na nich, ale mi się coraz bardziej wydaje, że są niestety tylko 2 fuzziki...

Razem:

Rexo-fuzziki:

Rexy:

Fuzziki:

Jeden z panów ma uroczą plamkę na główce :serducho:

Anouk - Wto Lut 02, 2010 09:55

Kłii! :serducho: Dobrze, że zaglądnęłam, bo złączyło posty :DD Jakie cuda! Mają odklejone uszka!
Anonymous - Wto Lut 02, 2010 11:02

czy pan z plamką jest czarny? :D
rany no ja nie wyżyje, niech one się zaczną ofutrzaaaać ;(

Anonymous - Wto Lut 02, 2010 11:05

mataforgana, masz foty, sama oceń czy jest czarny mądralo :P
emileczka - Wto Lut 02, 2010 15:47

Śliczności :serducho:
I jak ładnie juz kolorków nabierają, sama słodycz, jeszcze trochę i się ofutrzą - tylko schrupać :mrgreen:

babyduck - Wto Lut 02, 2010 16:10

Mniam!
czemu czas zwalnia w najmniej odpowiednich momentach?

mrófka - Śro Lut 03, 2010 00:09

ło jo joj jakie śliczności małe :serducho: się całkiem rozkleiłam przez ten widok. Cudne szkraby :)
Anonymous - Czw Lut 04, 2010 08:54

Niestety, na 99,9% są tylko te dwa fuzziki - pan, najprawdopodobniej agutek, pójdzie do zywym_trudniej i panna, najprawdopodobniej czarna, zostanie ze mną. Cola i szyszunia81, przeniosły się na wolne panienki do naszego miotu H, jeśli gabi30 ciągle chce fuzzią pannę to mogę zaproponować przepisanie na miot R.

Tym samym 4 panny i 2 panów szukają domku!

Pan plamek najprawdopodobniej jest agutkiem i ma takiego varieberka jak tatuś :serducho: . Coś mi się widzi dla Ducklinga :D

babyduck - Czw Lut 04, 2010 09:42

Ren napisał/a:
Pan plamek najprawdopodobniej jest agutkiem i ma takiego varieberka jak tatuś :serducho: . Coś mi się widzi dla Ducklinga

Pokaż pana Plamka! :DD A jak reszta chłopców?

gabi30 - Czw Lut 04, 2010 10:03

Ren przepisuj mnie na miot R. Jak widzę Precię to leżę i kwiczę. Różowa, pomarszczona klucha. Ja taką chcę :P Moje dwa łyse są ciemne a ona taka różowiutka. Słodkości :twisted: