Mioty urodzone - rok 2009 - Miot D Happy Feet - To już 3 lata i 7 miesięcy!
magnes - Pon Kwi 20, 2009 14:55
Dory napisał/a: | jak malce skończą 3 dni | katasza, więc jutro
Nakasha - Pon Kwi 20, 2009 15:10
Mam nadzieję, że nas Dory nie będzie długo trzymać w niepewności
Azi - Pon Kwi 20, 2009 19:47
Dory, dla chorej mnie - móff móff
sachma - Pon Kwi 20, 2009 20:36
Dory mi na gg powiedziała że nic nie powie dziś Azi zrób coś!
nie mogę się już doczekać!!
Niamey - Pon Kwi 20, 2009 20:44
Tyle wytrzymałam nic nie mówiąc, żeby nie zapeszyć, ale już nie mogę wytrzymać, to jakieś tortury! A jeszcze moja Pino coś przeczuwając, dywersyjnie przegryzła mi kabel od internetu i chodziłam, jak na szpilkach, że już na pewno wszyscy wszystko wiedzą, tylko ja taka sierota z przegryzionym kablem. A tu nic. Cisza. Teraz już na pewno nie będzie dla mnie futrzastej panienki (bo nie wytrzymałam i napisałam). Przecież ja w nocy nie będę mogła spać
Anonymous - Pon Kwi 20, 2009 21:01
Wlasnie! Ja mam jutro sprawdzian z historii i nie moge sie uczyc przez was! Zwariuje tu zaraz i dostane jedynke ze sprawdzianu!
sachma - Pon Kwi 20, 2009 21:02
ja mam koło z angielskiego.. a po jutrze koło z procesów indywidualnych.. i nie potrafię się zabrać bo ciągle odświeżam forum, czy może Dory się złamała i coś napisała... a tu nic
Niamey - Pon Kwi 20, 2009 23:23
Ja chciałabym powiedzieć, że już jest to "pojutrze" na które mieliśmy czekać...A informacji żadnych nie ma
Off-Topic: | Czy wam też się wydaje, że Dory ma taki a nie inny avatar, żeby nas odstraszyć od dopraszania się o wiadomości? Założę się, że będę miała w nocy jakiś koszmar o wampirzycy, która zabiera mi szczury.. |
sachma - Wto Kwi 21, 2009 07:15
Dory dziś już możesz powiedzieć widzę że jesteś na forum gadaj!
Dory - Wto Kwi 21, 2009 07:36
Powiem, jak wrócę do domciu Co więcej, będą dziś wieczorkiem foty, bo malce rosną jak na drożdżach i bardzo się codzień zmieniają Więc proszę o jeszcze odrobinkę cierpliwości, dobrze ?
Off-Topic: | Avatar być może ulegnie zmianie - rozmawiam z władzami |
Nakasha - Wto Kwi 21, 2009 08:59
Dory, reety, cóż, trzeba będzie wytrzymać
Niamey - Wto Kwi 21, 2009 10:18
Off-Topic: | tak naprawdę to ten potwór z avataru jest bardziej przerażający niż jakiś tam byle wampir, ale że kłów nie szczerzy, to pewnie będzie mógł zostać |
sachma - Wto Kwi 21, 2009 14:19
Dory napisał/a: | Powiem, jak wrócę do domciu |
już jesteś w domu?
zachowuje się teraz jak ci napastliwi wredni chętni na maluchy teraz już ich rozumiem
Nakasha - Wto Kwi 21, 2009 14:22
No właśnie, kiedy info i fotki?
sachma,
Layla - Wto Kwi 21, 2009 15:24
Nakasz, sachma, jak będziecie narzekać na namolne domki, to wam pokażę te posty
|
|
|