Mioty urodzone - rok 2009 - Miot C Happy Feet - Malce w nowych domach
Anonymous - Śro Mar 04, 2009 20:59
nono, dumne ciotki od początku czymają kciuki
cudo bąble...
Anonymous - Śro Mar 04, 2009 21:37
Aaaaa, fuzziki, załamka
Kylie - Śro Mar 04, 2009 22:17
Aaaaa.... oszaleje ,ale piękności
Gratuluje pięknej Sasi i babci, choć zazdroszczę nowym domkom.
Trzymam kciuki ciągle za maluszki i mamunie
nezu - Śro Mar 04, 2009 22:22
O matko. Więc jednak są fuzzy!
Pół dnia zacieszam z twojego smsa azi. Przepraszam, ale nie umiem się smucić gołodupcami. To najpiękniejsze brzydale na świecie!
I w ogóle boski, zróżnicowany miocik.
I oczywiście standardowo kciukam za całą 9.
Babcia Oliwka też już wie i zaciesza, bo ona jest empatyczna i jak widzi że ja się cieszę, to też się cieszy.
nutaka - Śro Mar 04, 2009 22:54
kosmici atakują
musiałam.
Azi - Czw Mar 05, 2009 08:01
nezu napisał/a: | Przepraszam, ale nie umiem się smucić gołodupcami. To najpiękniejsze brzydale na świecie! | ależ nikt tu się nimi nie smuci. Nawet mój luby się już z tym pogodził, a to naprawdę wiele, jak nezu zapewne wiesz
Poza tym (nie zapeszając) dumnam z Sasanki - dziś rano siedziała ładnie na kluseczkach. Oczywiście zaraz do mnie podbiegła, ale już poczekała, aż się pijawki odczepią. No i już widać, że matką karmiącą jest
Badoha - Czw Mar 05, 2009 08:12
Azi napisał/a: | Poza tym (nie zapeszając) dumnam z Sasanki - dziś rano siedziała ładnie na kluseczkach. | Dużo miziaków dla Sasanki - dzielna mamusia.
Martuha - Czw Mar 05, 2009 15:53
Azi, wybacz mi ja po prostu napisalam to z radosci ,ze pojawil sie cien szansy dla mnie i nie zapeszam wiecej TFU TFU! a maluszki niech rosna silne i zdrowe !
Azi - Czw Mar 05, 2009 18:33
No to ostatnie wieści na jakiś czas:
rośnie się maluchom, może nadal wyglądają jak pijawki, ale już mają szczurze nawyki - myją noski, próbują się czochrać i przepychają się noskami
Wczorajsze dywagacje odmianowe potwierdziły się. Nadal nie wiem czy ta jedna panna jest agouti, czy black. A może to ten wróżony przez nezu mink?
Anonymous - Pią Mar 06, 2009 10:37
Azi napisał/a: | rośnie się maluchom, może nadal wyglądają jak pijawki, ale już mają szczurze nawyki - myją noski, próbują się czochrać i przepychają się noskami | to najlepsze wieści, maluchy rozwijają sie prawidłowo.
Badoha - Pią Mar 06, 2009 10:38
Cudowne wieści Oby tak dalej
Kylie - Sob Mar 07, 2009 12:45
Nio to bosko Bije brawa dla mamuni, maluszków no i babci i dziadka
Azi - Nie Mar 08, 2009 19:44
Ponieważ mioty są oficjalne, więc piszę oficjalnie:
Żaden z maluchów nie ma znaczeń napyszcznych, nie wiem jeszcze co z brzuchami, chociaż berków to ja tam żadnych nie widzę. Ciemne maluchy mają niby skarpetki, ale nie wiem, czy to nie przypadkiem dlatego, że jeszcze nie w pełni im się kończyny wybarwiły (wszystkie mają te skarpetki takie same, więc trudno uwierzyć).
Panowie:
- Cząber - dumbo, standard, black, self? irish? - rezerwacja (?) Viss
- Czosnek - dumbo, standard, beige, self? irish? - rezerwacja (?) Viss
- Cynamon - dumbo, fuzz, agouti, self? irish? - rezerwacja mataforgana
Panie:
- Cytryna - dumbo, standard, beige, self? irish? - rezerwacja (?) frag
- Chili, Chrupka - dumbo, standard, black, self? irish? - rezerwacja (?) frag, Badoha
- Curry, Cukinia - dumbo, fuzz, agouti, self? irish? - rezerwacja (?) Martek, wanna
- Cykoria - dumbo, standard, nie-mam-pojęcia-co, self? irish? - zostaje w hodowli
No więc tak, znaki zapytania trzeba potwierdzić, bądź też nie, ale jak do środy nie dostane znaku życia, to je anuluję, przy czym w dziewczynkach:
frag ma pierwszeństwo wyboru dziewczynki czarnej - nie musi już wybierać, niech mi tylko napisze, czy taką chce
Martek ma prawo wyboru dziewczynki fuzzkowej - nie musi wybierać, niech mi tylko napisze, czy taką chce
ogólnie to ja nieco wyjazdowa jeszcze jestem, szczęśliwam z życia, jak już dawno nie byłam, a kluchy przez te 3 dni urosły tak, że ich nie poznałam. Normalnie się z nich szczury robią. Jutro może jakieś foty zrobię, ale dzisiaj jestem jeszcze zbyt... wyjazdowa
Anonymous - Nie Mar 08, 2009 19:56
Azi napisał/a: | - Cząber - dumbo, standard, black, self? irish? - rezerwacja (?) Viss
- Czosnek - dumbo, standard, beige, self? irish? - rezerwacja (?) Viss | o jeeessssuuuu Azi kocham cię z tego szczęścia.
Wyjazduj się jeszcze, ale od jutra nie dam ci żyć, foty musza być, prrroszę!
Anonymous - Nie Mar 08, 2009 20:17
Azi napisał/a: | - Cynamon - dumbo, fuzz, agouti, self? irish? - rezerwacja mataforgana |
mrrrrrrr
Viiiiiiiiis, ty pacz, znowu jesteśmy rodziną
|
|
|