Planowane mioty - Planowany Miot D Happy Feet -> NOWE FOTY 

jullcia_ - Sob Mar 28, 2009 14:40

Lara - Nie Mar 29, 2009 09:54
  Ja tes ja tes ja tes!          
												 scorpio80 - Nie Mar 29, 2009 20:46

żeby było dużo kluseczek
												 sachma - Wto Mar 31, 2009 07:36
  i jak waga? 

ważyłaś ją przed kryciem?   
												 Dory - Wto Kwi 07, 2009 16:17
  Proszę wszystkich chętnych o potwierdzenie rezerwacji na miot D. Najlepiej przez PW lub gg, bo maile rzadziej odbieram    

Prosiłabym, żeby w wiadomości znalazła się płeć malucha i preferencje dotyczące odmian, żebym mogła zweryfikować listę chętnych. Jeżeli ktoś chciałby zrezygnować, to obiecuję nie besztać - ważne, żeby mi o tym powiedział odpowiednio wcześnie    Zależy mi, żeby domki były zdecydowane, kiedy maluchy przyjdą na świat    

Mam dobre wieści

Miętka na 100% jest w ciąży - brzuszek widać, apetyt ogromny. Ma już w klateczce domek, do którego zaciąga wszystkie szmatki, więc myślę, że tam uwije sobie gniazdko. Wczoraj wypiła miseczkę nutridrinka i zajadała się gerberkowym kurczaczkiem, jak na przyszłą mamę przystało    

Uwielbia dostawać mięsko albo serek w nakrętce od nutrola, bo jak zje, to może ją sobie zabrać na dół i poobgryzać  
												 Niamey - Wto Kwi 07, 2009 18:11
  Jaka fajna przyszła mama  
												 Dory - Śro Kwi 08, 2009 20:05
  Większość dosłała już potwierdzenia - bardzo dziękuję za szybką mobilizację    

Już jutro mamy 14 dzień od krycia. Brzuszek jest widoczny, mała baryłka chodzi okrakiem    Jutro lub pojutrze zrobię jej zdjęcia. 

Je jakby miała niedługo głodować    Codziennie kurczaczek, nutridrink, makaronik... dzisiaj kupiłam jej waniliowe Danio (Kicia wciągała to z wieeelkim apetytem przez cały pobyt u mnie i ani trochę nie zmizerniała podczas karmienia malców) i będzie wyżerka     

Ale z niej bałaganiara! Ma okropny zwyczaj wywalania wszystkich trocin poza klatkę. Mozolnie przepycha wszystko przez pręty i robi wokół klatki trociniasty wał    Noż kota można dostać. Na szczęście nie robi tego codziennie. 

Dzisiaj wielkie sprzątanie wszystkich klatek i łączenie Czosnusia, więc niunia będzie miała górę czystych trocin do wywalenia (hurra    ). Ale i tak kocham tego małego zakapiora  
												 Semena - Czw Kwi 09, 2009 08:08
  Sachma jakiś czas temu prosiła o kciuki, żeby urodziła się siamese fuzziczka, a więc trzymam     w końcu z tym miotem wiążą się i moje nadzieje na przyszłość, prawda sachma ?   
												 sachma - Pią Kwi 10, 2009 07:52
  Semena, ale to cud będzie     zresztą wtedy jeszcze ubzdurałam sobie ze Oti powinien być Cc(h)    nie wiem skąd    

ważne żeby się urodziły całe i zdrowe maluchy    zresztą na razie nie mówie głośno co ma się urodzić żeby nie zapeszyć, ale trzymam mocno kciuki  
												 gratis - Pią Kwi 10, 2009 21:38
  Semena, sachma, bardzo prawda... ja już czaję   
												 Dory - Sob Kwi 11, 2009 12:31
  Przepraszam, wczoraj były przedświąteczne porządki i zapomniałam - foty dziś wieczór  
												 sachma - Sob Kwi 11, 2009 20:50

| Dory napisał/a: | 	 		  foty dziś wieczór    | 	  

i co?  
												 Nakasha - Sob Kwi 11, 2009 22:16
  Gdzie foty?  
												 sachma - Nie Kwi 12, 2009 08:47

Niamey - Nie Kwi 12, 2009 09:07
  Foty! Foty! Foty!

| 

|  

|