To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2009 - Miot L Emerald Moon

zywym_trudniej - Czw Lut 12, 2009 00:26

Dziewczyny, miałam ciężkie parę dni, od jutra sie za to biorę i wszystko zacznie się pojawiać. Szkraby rosną i broją, wszystko u nich w porządku :)
magnes - Sob Lut 14, 2009 21:40

zywym_trudniej, czy są wolne maluchy? pytam z ciekawości :wink:
zywym_trudniej - Nie Lut 15, 2009 15:51

Jeszcze jestem w trakcie ustalania rezerwacji, ale raczej watpie zeby cos wolnego sie ostało ;)
Anonymous - Nie Lut 15, 2009 15:56

zywym_trudniej, foty dawaj, rezerwacje dawaj, ogólnie to dawaj :P
Nakasha - Nie Lut 15, 2009 16:13

F8 - czyli Lina (Inverse) pójdzie do mnie! :serduszka: :serduszka: :falover: :sirwwt: podobno imię pasuje do jej usposobienia, hehehehe :]

:serducho:

Już się nie mogę doczekać! :DD :DD :DD :grouphug:

Mała Mi - Sob Lut 21, 2009 11:58

no, Martuś, może jakies wieści? ;>
Nakasha - Wto Lut 24, 2009 13:47

Małe już niedługo będą jechać do nowych domków - co u nich :) ? można jeszcze liczyć na ostatnie fotki :) ?
zywym_trudniej - Wto Lut 24, 2009 14:23

U maluszków wszystko w porządku, już zaczynają mi się rozjeżdżać do nowych domków. Zrobię zdjątka, tylko mogą być chłopców i dziewczyna nie indywidualne? Bo to naprawdę wyzwanie, zwłaszcza, że aparat mi szwankuje i ma problemy z łapaniem ostrości. Dziewczynki są większe od chłopców, co mnie nieco dziwi, bo powinno być na odwrót :D
Nakasha - Wto Lut 24, 2009 14:25

Grupowe też są śliczne :serducho:

Off-Topic:
u mnie też Aycia i Ariel były sporo większe od chłopaków, ale to głównie dlatego bo dłużej zostały z Miyu i piły jej mleko aż do 37 dnia życia :shock: i ogólnie więcej jadły :P

Isis - Czw Lut 26, 2009 16:46

no i gdzie te zdjęcia :> :foty: wszystkie maluszki już mają domy ? :) bo przy zdjęciach braki w rezerwacjach ;)
Anonymous - Pią Lut 27, 2009 18:21

zywym_trudniej, zaniedbujesz nas :evil:
Dory - Sob Lut 28, 2009 10:38

Też się ostatnio zastanawiałam, gdzie te malce :)
zywym_trudniej - Pon Mar 02, 2009 12:25

No to maluszki już mi się rozjeżdżają do nowych domków. W ramach rekompensaty za brak zdjęć zrobiłam tym co jeszcze u mnie są dużo zdjęć. Sa już zmniejszone i czekają na wrzucenie, tylko teraz nie zdążę bo muszę Lestata i Lucjana przekazać nowej pańci :) Jak wrócę to wszystko wstawię. Apropo rezerwacji to Love na chwilę obecną nie ma jeszcze domku (jaśniejszy i większy agutek).

Edit:

Oto one. Chłopcy:

Dziewczęta:

Mała Mi - Wto Mar 03, 2009 07:43

jakież one piękne!!!!!! :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: wycałuj całe stadeczko no i czekamy na fotki pozostałych eLeczek ;)
aduchna17 - Nie Mar 08, 2009 11:44

Piękne i już jakie duże! :serducho: :serducho:
Już się nie mogę doczekać aż moje 2 dziewczynki przyjadą do mnie :mrgreen: