Mioty urodzone - rok 2008 - Miot -B- Rattie's Love-DRUGIE URODZINY
Justka1 - Śro Lip 02, 2008 15:33
wuwuna napisał/a: | Justka trzymaj się
[']dla panienki
Co się stało...dlaczego... |
Nad samym ranem znalazlam zimne cialko,lezace glowka pod pupa mamy .
Udusila sie.. biedna,a byla taka duza i niby sie wydaje,ze te wieksze maja wieksza szanse,tak juz w to zaczelam watpic..Po prostu przypadek .
To byla najwieksza samica ze standardkow i taka zywa...
Usnelam,nie slyszalam...albo slyszalam ale spalam .Te 3 doby prawie nie spania zmeczyly mnie strasznie,ze przegapilam.. .
Malutka juz pochowana .
Anonymous - Śro Lip 02, 2008 15:38
Justka1, to nie Twoja wina, robisz co możesz
wuwuna - Śro Lip 02, 2008 15:44
Justka1 napisał/a: | Nad samym ranem znalazlam zimne cialko,lezace glowka pod pupa mamy . | Biedactwo.[']
Justynko to nie Twoja wina,nie możesz przecież cały czas czuwać,też musisz spać
Justka1 - Śro Lip 02, 2008 16:44
Ech..no musze spac .Od dzis planuje pewna strategie .Nie powinno sie nic wydarzyc .
Kagero - Śro Lip 02, 2008 19:57
Justka, przykro mi bardzo z powodu fasolki [*]
i mantra dla pozostałych dzieciaków i mamusi
Justka1 napisał/a: | Od dzis planuje pewna strategie .Nie powinno sie nic wydarzyc . | to się podziel swoją strategią
Natalia - Śro Lip 02, 2008 20:30
Biedna malutka . Przypadek, tak, ale jak to boli... Ale nie obwiniaj się, sama wiesz że to przypadek .
[*] [*] [*]
A pozostałym dzieciaczkom wysyłam i kciukam .
wuwuna - Śro Lip 02, 2008 23:34
cały czas.Noc najgorsza,więc sto razy więcej kciuków
Justka1 - Śro Lip 02, 2008 23:47
Noc nie bedzie najgorsza .Dla mnie bedzie przyjemna,ze bede mogla chociaz 4 h przespac wiedzac,ze maluchy sa bezpieczne .
A maluchy rosna duze kluchy,mamusia swietnie sie spisuje ale martwi mnie jedno...jest przeziebiona mocno,az chroboli .
Tak ,moj tata robi przeciagi i ja wchodzac do pokoju robie wichure wiec sie mala przeziebila.
Od kilku dni dostaje echinacee i witaminy,dzis wcina duuzo swiezego ogorka,a on ma takze mineraly.Miejmy nadzieje,ze mamusia wyzdrowieje.
To prawdopodobnie bylo powodem,ze mala glizdeczka odeszla,bo mama nie slyszala jej piskow ze zmeczenia i choroby.
Ech,jak pech to pech na calego.
wuwuna - Śro Lip 02, 2008 23:51
Justka1 napisał/a: | Miejmy nadzieje,ze mamusia wyzdrowieje. | za wyzdrowienie
Kagero - Śro Lip 02, 2008 23:52
Justka1 napisał/a: | Miejmy nadzieje,ze mamusia wyzdrowieje. | bardzo mocną nadzieję..
Savash - Czw Lip 03, 2008 10:23
Za Biafrunię! To silna baba, da radę.
Anonymous - Czw Lip 03, 2008 10:49
za zdrówko mamusi
Bulletproof - Czw Lip 03, 2008 18:57
I ja także za Biafrę kciukam I nieustannie za maluchy także
Justka1 - Czw Lip 03, 2008 20:08
Moj plan sie powiodl,wszystko jest ok,nawet sporo pospalam,co prawda z przerwami,w ktorych usypialam na siedzaco pilnujac karmienia no ale coz,trzeba sie przyzwyczaic .
Maluszki dzis o godz 15 skonczyly rowny tydzien.Tak,az sie wierzyc nie chce,ze to tak szybko,tydzien .Zaraz zaczna otwierac oczka,a moja mama jak dzis jej jedna nie najwieksza klusie pokazalam,to az byla w szoku jakie one juz duze .
Tak,sa duze,spore jak na tak mlode klusie .
Rodzice duzi wiec nic dziwnego,ze dzieci takze i oby rosly jak najwieksze,bedzie wiecej do przytulania .
Prawdpododobnie jedna standardowa klusia bedzie szukac domku,na reszte sa juz nie oficjalne rezerwacje .
Reszta w czasie,jutro foteczki wrzuce jakies,moze jeszcze dzis .
wuwuna - Czw Lip 03, 2008 20:48
Justka1 napisał/a: | Moj plan sie powiodl | Cudownie babciu.Gratuluje babci.
Oczywiście kciuki nadal całodobowe
|
|
|