Ogonowy offtopic - Szczury w mediach
emileczka - Śro Lut 13, 2008 10:40
Moim zdaniem dziewczyny były wyluzowane i swobodnie się czuły przed kamerami. Pytań było nie wiele: dlaczego wybrałyscie szczury? itp. Szczurasy były cudowne ta 'kremówka'(Caspi) Doroty poprostu cudowna taka do schrupania mmm...
polna - Śro Lut 13, 2008 10:40
Próbuję wrzucić.
PALATINA - Śro Lut 13, 2008 10:41
Oli i Dory moim zdaniem są świetne do TV
A Caspi przeboski miziak, rozpłaszczony na kolanach!
polna - Śro Lut 13, 2008 11:02
Gdzie można wrzucić dość spory filmik? (nie pamiętam hasła na youtobe )
devilline - Śro Lut 13, 2008 11:11
Oglądałam was, mam rekolekcje i co prawda przypłaciłam to spuźnieniem na msze, ale warto było
Mówili jeszcze coś po tych psach? Bo jak się zaczeły psy to ja zwiałam do kościoła.
Dziewczyny były cudowne! O szczurach nie wspomnę Jestem z was tak ch... tfu dumna Tylko pytania denne zadawali, no ale trudno, trzeba z tym żyć
Jeszcze raz powiem że byłyście świetne i w ogóle cudowne!
helen.ch - Śro Lut 13, 2008 11:18
polna napisał/a: | Gdzie można wrzucić dość spory filmik? | dokładnie, dość spory
Layla - Śro Lut 13, 2008 11:22
helen.ch, na youtube. rejestracja to chwila moment
devilline - Śro Lut 13, 2008 11:23
Jestem zachwycona dziewczynami i szczurami xD
Nagranie z wystawy też było fajnie, mama patrzała się na mnie krzywo bo narobiłam mnóstwo hałasu wydzierajac się i wykrzykując nicki ludzi z forum
helen.ch - Śro Lut 13, 2008 11:28
wiem, ale mój film ma 170 MB, a tam do 100, na wrzuta.pl do 150 , ale coś wymyślę
Cola - Śro Lut 13, 2008 11:32
może na www.wyslijto.pl ?
ja chce juz zobaczyc!!
Azi - Śro Lut 13, 2008 11:33
a może poprzez DC na jakimś hubie się spotkamy i pościągamy?
Cola, na wyslijto niestety tez do 100 MB
marhef - Śro Lut 13, 2008 11:35
helen.ch, a tutaj: http://simpleupload.net/ ?
Oli - Śro Lut 13, 2008 11:36
Z mojej strony, to największa trema była jak czekałyśmy na wejście do studia. Potem w środku poszło całkiem gładko. Pytania myślę, że były takie jak każdego kto jest nowy w temacie. Poza tym główny temat to był "Pies czy szczur, kto jest lepszym towarzyszem człowieka". Nie pozwolili mi powiedzieć, że najlepiej mieć i psa i szczury, jak jest u mnie i Dory, ale czasu było mało. Potem jakiś koleś (który z resztą chce mieć szczury i już był na stronie shsrp) mówił, że to tak jest w tym programie - goście są dopełnieniem wcześniej puszczonego materiału. Z chłopaków jestem bardzo dumna, mimo iż Filip raczył mnie oznaczyć podczas nagrania, ale się nie zsikał za co mu jestem bardzo wdzięczna.
Dziękuję za pochwały.
mała Edyta/
Ewa Bem była zachwycona naszymi szczurami. Wypytywała się o różne rzeczy i byłą bardzo zainteresowana. Poza tym stwierdziła, że szkoda, że jej córki nie mają takich hobby tylko po dyskotekach chodzą.
Anonymous - Śro Lut 13, 2008 11:38
Olimpia, należne, fajnie było Was zobaczyć w pełnej rozdzielczości
Anonymous - Śro Lut 13, 2008 11:40
devilline, Ty też?! MAMO! TO COLA! Ej, tu jest Martix! I Zirrael!
|
|
|