Mioty urodzone - rok 2007 - Miot H Emerald Moon - Honey [']
Nareene - Czw Sty 03, 2008 12:49
O matko z ojcem! A które z tych śliczności jest moje?
L. - Czw Sty 03, 2008 14:32
Ja piernicze ależ boskości nam się narodziły jestem w szoku jak to pięknie wygląda.. aaaa..
Nareene, któreś z tych mocno owłosionych
Andzia - Sob Sty 05, 2008 21:56
A jakieś może foteczki Ja apeluje o sesje indywidualną prosze takich cudów przed nami nie ukrywać
L. - Sob Sty 05, 2008 22:17
Andzia, ja już widziałam i malce są olśniewające, boski, cudowne, prze-pikne i w ogóle, i wógóle
ale to Marte trza prosić, a ona jest w trakcie przeprowadzki ;d chyba, że mi pozwoli za siebie wstawić zdjecia tych pięknot.
LunacyFringe - Sob Sty 05, 2008 22:31
L. napisał/a: | chyba, że mi pozwoli za siebie wstawić zdjecia tych pięknot. |
Jasne , że pozwoli ! Nie skazywałaby nas na takie cierpienie świadomie .
Więc... dawaj !
L. - Sob Sty 05, 2008 22:33
ale sie Marty zapytajcie wpierw o pozwolenie ;d
a wiecie jakie one cudownie znaczone cappedy, hoddedy, variegated żyć nie umierać.
i te otwarte oczęta.
Ninek - Sob Sty 05, 2008 22:45
L., torturujesz ludzi!! Zwłaszcza tymi oczętami
Andzia - Sob Sty 05, 2008 22:59
Cytat: | L., torturujesz ludzi!! |
No właśnie ja chcem fotki Martaaaaaaaaaaaaaaa gdzie jesteś??? Potrzebujemy Twojej zgody w trybie natychmiastowym
zywym_trudniej - Nie Sty 06, 2008 00:13
Nie wstawiłam zdjęć ponieważ baterie od aparatu odmówiły posłuszeństwa i nie ma zdjęć chłopców a nie chciałam żeby ktoś się czuł pokrzywdzony Jeśli chcecie fotki panienek to oczywiście L. może tu je wstawić, ja się postaram zrobić jutro sesję indywidualną to każdy będzie mógł sie pozachwycać
Izabela - Nie Sty 06, 2008 08:36
Spóźnione, ale szczere gratulacje tak pięknego miotu Serce mi mocniej zabiło, gdy zobaczyłam te zdjęcia klusków w gnieździe Cudeńka są
Dory - Nie Sty 06, 2008 09:15
Prosimy o sesję indywidualną !
L. - Nie Sty 06, 2008 14:12
Ha! W miocie są zarówno seal pointy jak i blue pointy
Oto zdjęcia pań, których jak już wiemy jest przytłaczająca przewaga
Fuzzy w zdecydowanej przewadze.
Wlochate standardziki
edit: Sesja indywidualna jak Marta znajdzie na dniach czasik.
edit2: Wszystkie maluszki mają już domki , niestety nie starczyło maluchów dla Wszystkich chętnych
Azi - Nie Sty 06, 2008 14:30
Aaaaa!!! dobra, oślepłam. Ten cudowny blask bijący z tych standardowych maleństw. Przyznać się, kto bierze tego dumbolka tak pięknie pozującego na pierwszym zdjęciu (i tego drugiego zresztą też).
ładnie proszę o adresy...
jak to się stało, że ja nie widziałam chyba wcześniej tego tematu?! Szok? Czy opatrznośc nade mną czuwała, że muszałam to zobaczyć, gdy L. napisał/a: | Wszystkie maluszki mają już domki , niestety nie starczyło maluchów dla Wszystkich chętnych |
L. - Nie Sty 06, 2008 14:40
Jeden dumbuś zostaje u Marty, drugiego bierze Justyna (chyba nie jest zarejestrowana na forum)
hefi - Nie Sty 06, 2008 15:01
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jakie pchełki śliczne... ahhhh
|
|
|