Mioty urodzone - rok 2007 - Miot F Emerald Moon
L. - Śro Lis 14, 2007 18:09
Przychodzę z nowiną, ze Fuzja ma domek u IVI'ego
Wszystkie malce z miotu mają domki
LunacyFringe - Śro Lis 14, 2007 21:56
Hihi ale mały wypłosz
A tak właściwie to czemu niektóre fuziki mają włoski a niektóre nie ? ;> Bo widzę , że panny mają cośtam a Fnomenek nic a nic , jak to właściwie jest ?
Anonymous - Śro Lis 14, 2007 22:20
Lunacyfringe, bo to fenomen jest
L. - Śro Lis 14, 2007 22:20
LunacyFringe, to kwestia zdjecia , albo tego, ze panny szybcej sie omszały
LunacyFringe - Śro Lis 14, 2007 22:21
L., dzieki Czyli jednak jakieś te włoski będzie miało to moje kochanie
L. - Śro Lis 14, 2007 22:33
LunacyFringe, oczywiscie ze tak sa bardziej i mniej omszale satin fuzzy, ale włoski jakies musi miec
ps.
Matylda, no baaa hihi
H. - Czw Lis 15, 2007 11:32
Oj ale kochanego Beboczka wymiziam u Andzi Cudownie
Obslinione zdjecia sa boskie xD A w ogole to maluszki sliiiiczne *_* O rany ;D
A jak spiulkają i patrzą tam na szyi .. Kocham
Poza tym, to strasznie sie ciesze, ze Fenomen będzie Lunacy, bo to taki naprawde sliczny i wyjatkowy fenomen : ))
A juz nie bacząc na to, ze wszystkie są takie urokliwe, to Fearie i Furia maja w sobie cos takiego .. ten wzrok Fearie .. : >
Genialne zdjecie!: http://www.fotosik.pl/pok...9256b1166c.html
No i Frajda, Fiodor i Finito tez mnie chwycily za serce
LunacyFringe - Czw Lis 15, 2007 17:15
Off-Topic: | Hally, a czy to ma znaczenie czyj by był ? |
Pozatym chyba nie sądzisz Marto , że tyle fot mi wystarczy
< wierci wielką dziurę w brzuchu o foty >
Andzia - Czw Lis 15, 2007 23:08
Hally, no i to już całkiem nie długo Ja już poprostu nie moge się doczekać. No i również prosze o kolejną dawke zdjęć bo jestem na głodzie
ivi - Pią Lis 16, 2007 01:45
Andzia napisał/a: | No i również prosze o kolejną dawke zdjęć bo jestem na głodzie | Wy chcecie zdjęcia, a ja chce już tego małego słodziaka w domu!!!! Mam tylko nadzieję, że lincia ją polubi, bo co jak nie
Andzia - Pią Lis 16, 2007 11:51
ivi, polubią się trzeba być optymistą. A ja już też nie moge się doczekać ale jeszcze troszke trzeba wytrzymać i zdjęcia troche podtrzymują mnie przy życiu w oczekiwaniu Przynajmniej moge widzieć jak to moje małe szczęscie się rozwija i rośnie
TarI - Pią Lis 16, 2007 18:23
Witam wszystkich serdecznie mam pytanie czy jest ktoś z warszawy lub okolic kto będzie brał jakiegoś malucha z miotu F ja mam to szczeście że biore Frajde i Fride już niemogę sie doczekać bardzo chcę odebrać maluchy osobiście i jak uda mi się pare zamian zrobić w pracy to może w niedziele 25 listopada pojade więc jeśli ktoś chciałby żebym jemu też odebrała malucha i przywiozła to dajcie znać,a jeśli przełozeni umnie będą nieubłagalni to ja będę musiała prosić kogoś o przywiezienie moich cudownych dziewczynek na które juz czeka klatka z zabawkami hi hi POZDRAWIAM SERDECZNIE
godot - Pią Lis 16, 2007 19:19
Ja chyba będę jechał po Frezje, ale jeszcze nie wiem. Jeśli zaś mi się nie uda wybrać, to chętnie poproszę o dowóz
Będę wiedział, jakoś na początku tygodnia.
TarI - Pią Lis 16, 2007 19:21
Dobra to się jakos dogadamy
Justka1 - Pią Lis 16, 2007 23:15
Off-Topic: | TarI-czy ty masz bullka?? |
Widze,ze coraz wiecej osob przekonalo sie do fuzzow
I nadal prosimy
|
|
|