Herbal Pets - Oferta Herbal Pets dla szczurków
Anonymous - Czw Sty 29, 2009 14:15
Śliwa, dzięki, juz poprawiam błąd.
Mika29 - Sob Cze 26, 2010 09:19
Moje ciurki najbardziej lubią (wręcz kochają)
Chipsy Bananowe
Naturę Szczura
Resztę też zjadają, ale nie tak błyskawicznie. ;D Chociaż czasem nie zjadają brokułów.
kaś - Sob Cze 26, 2010 12:04
Moje jedzą tylko banany. Zioła, jakieś gryzaki warzywne, wszystko co suche jest be
gurumis - Śro Sie 11, 2010 11:50
Kupiłam ostatnio dla małego zioła podstawowe - szczur.
Nie chce jeść...
Jak wymieszałam z suchą karmą to wszystko wygrzebał i wyrzucił poza miskę....
Dzisiaj ugotowałam pół ziemniaczka, pokruszyłam dość mocno te ziółka i wymieszałam z ziemniaczkiem....
Właśnie wcina, tyle że jak znajdzie gdzieś jakiś kawałek zioła, to wypluwa...
no małe wredne...
a to przecież zdrowe jest....
Więc jak mu to podawać, żeby chociaż trochę tych ziółek zjadł?;P
jakieś może macie sprawdzone sposoby?;>
Laetia - Nie Wrz 05, 2010 17:33
Dzisiaj po raz pierwszy kupiłam na spróbowanie suszone brokuły - cała trójka urwisów zajada się nimi aż im się uszy trzęsą : ) Zdecydowanie w najbliższej przyszłości wypróbuję inne produkty i dam znać, czy nadal będą je jeść z ochotą, w końcu każdemu zdarza się wybrzydzać.
Pixie - Wto Lip 12, 2011 14:38
Mika29, mój je tylko chipsy bananowe, niczego innego się nie tknie.
Edyta820917 - Pon Maj 20, 2013 19:53
moja Shila uwielbia Natura Szczura i Zioła Podstawowe natomiast z Versele Laga-Rat Nature zje prawie wszystko oprócz tych kóleczek kolorowych reszte będę sprawdzać na dniach
LaLuna - Śro Maj 22, 2013 10:37
Moje uwielbiają gryzaczki melisowe i anyżkowe też zajadają, Zioła, czasem skubną ale bez szału, więc nie inwestuje, za dużo musialam wyrzucić
Edyta820917 - Czw Cze 13, 2013 11:24
a ja w zeszłym tygodniu kupiłam im Zioła i Warzywa I i Zioła i Warzywa II i wcinają nawet-szczególnie marcheweczka sucha poszła w ruch
dokupiłam im chipsy naturalne-pasternak ale gryzły.
Dokupiłam im marchewkę suszoną i brokuła -marchewka zjedzona a brokuł az się śliniły
Waterloo - Wto Paź 28, 2014 21:26
Mój mały dostał dzisiaj, w ramach rozpust, Karmę Owocowo-Warzywną z HP...Myślę, a niech ma....może zje? Wcina aż klatka drży w posadach
|
|
|