Klatki i wyposażenie - Nasze klatki vol. 2
Ebia - Śro Sty 15, 2014 00:08
Szczurówka, fajna klatka, tylko ja bym dodała jakieś hamaki, bo masz jeszcze sporo niezagospodarowanego miejsca I koniecznie hamak pod górnym koszyczkiem, bo chłopaki mogą zrobić sobie krzywdę, jak któryś spadnie
Szczurówka - Śro Sty 15, 2014 07:37
Ebia napisał/a: | Szczurówka, fajna klatka, tylko ja bym dodała jakieś hamaki, bo masz jeszcze sporo niezagospodarowanego miejsca I koniecznie hamak pod górnym koszyczkiem, bo chłopaki mogą zrobić sobie krzywdę, jak któryś spadnie | dzięki za rady dzisiaj zawieszę jeszcze jeden koszyczek, hamaczek i domek planuje jeszcze sputnik i tunel lub rurę pcv wyjęłam ten okrągły metalowy koszyczek bo nie pasował
Ebia - Śro Sty 15, 2014 17:43
Szczurówka napisał/a: | wyjęłam ten okrągły metalowy koszyczek bo nie pasował | I dobrze, zimą chłopakom bardziej przydadzą się jakieś ciepłe polarki, żeby mogły się w nie wtulić i nie przeziębiać, ale latem taki metalowy koszyczek może być fajny - dla ochłody
Szczurówka - Śro Sty 15, 2014 18:29
Ebia napisał/a: | Szczurówka napisał/a: | wyjęłam ten okrągły metalowy koszyczek bo nie pasował | I dobrze, zimą chłopakom bardziej przydadzą się jakieś ciepłe polarki, żeby mogły się w nie wtulić i nie przeziębiać, ale latem taki metalowy koszyczek może być fajny - dla ochłody | nie w tym sensie, krzywo wisiał i nie dało się go za nic prosto powiesić w najbliższym czasie postaram się zrobić porównanie mojej obecnej klatki i starej
Emilia - Sob Sty 18, 2014 21:04
Moje aktualnie maja tak. Wiem, musze jeszcze lepiej wykorzystac przestrzen jaka maja!
limomanka - Sob Sty 18, 2014 21:07
Nasza woliera w nowej odsłonie:
hekatomba - Sob Sty 18, 2014 21:52
W związku z tym, że dzisiaj odbyło się u nas wielkie sprzątanie, to i ja się pochwalę
limomanka, czy to jest ta woliera, którą udało Ci się upolować na Tablicy? Jeśli tak, to wygląda naprawdę super
limomanka - Sob Sty 18, 2014 21:53
hekatomba, dokładnie ta
mmarcioszka - Sob Sty 18, 2014 22:30
hekatomba, jaki rurowy raj
quagmire - Pią Sty 24, 2014 15:54
Ja tam mam dokładnie 3 hamaki w klatce, jak jokada, mimo, że mam XL-kę, więc miejsca ogólnie ciut więcej.
Zdjęcie stare, ale układ standardowy od lat:
Klaudiaaa. - Śro Sty 29, 2014 12:41
Nasza nowa klatka dostosowana dla staruszków .120x60x55
Pyl - Śro Sty 29, 2014 13:04
Klaudiaaa., co to za model klatki? Z komórki nie widzę -ocynk czy malowana?
Gamabunta - Śro Sty 29, 2014 13:10
Klaudiaaa., ale elegancko! Ślicznie umeblowana.
Klaudiaaa. - Śro Sty 29, 2014 13:10
Ocynk ,nie mam pojęcia bo mój wujek mi ja z Niemiec z wystawki przywiózł ...
Magda B - Śro Sty 29, 2014 13:50 Temat postu: Nasze klatki vol. 2
Zaczynam myśleć o jakichś trwalszych półeczkach i tunelach, bo mi dziamią sznurki od hamaczków i jak tak dalej pójdzie to zbankrutuję. Gdzie najlepiej takie koszyczki, półki itp. kupić, żeby nie kosztowały majątku?
|
|
|