To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2013 - Miot F Rotta Taivas

Varinia - Pon Mar 11, 2013 22:29

Trzymam też kciuki za dwa maluszki :kciuki: :kciuki: Dadzą sobie radę, na pewno uda im się otworzyć piękne ślepka!

:kwiatek: dla maluchów - nie dajcie się!

mmarcioszka - Pon Mar 11, 2013 22:40

Jakie piękne :serducho:
pszczoła - Pon Mar 11, 2013 22:56

Śliczne, a panna ze strzałką jest rozbrajająca :serducho:

Trzymam kciuki za maleństwa, faktycznie odstają od reszty :kciuki:

anaa - Pon Mar 11, 2013 23:23

ale piękne ! trzymamy kciuki :kciuki:
Nakota - Pon Mar 11, 2013 23:26

Oli, bardzo się cieszę :serducho: :mrgreen:
Varinia, spokojnie, okaże się jak podrosną i zaczną wymieniać futro na dorosłe :) Jest taka szansa, skoro mama to jednak husky, ale to nic pewnego.
wisnia107, mmarcioszka, pszczółka, anaa, dziękuję :serducho: :serducho: Mam nadzieję, że chłopcy wezmą sobie to do serca i w końcu pogonią rodzeństwo od cyców :)

anaa - Pon Mar 11, 2013 23:35

tak niech zdrowo rosną całą ekipką :kciuki:
ciekawe jakie bedą futerka :]

Varinia - Pon Mar 11, 2013 23:44

Owszem, najważniejsze jest dobro i zdrowie szczurków. Mam nadzieję, że dwa maluszki jak najszybciej dołączą do reszty i zostaną dokarmione i dopieszczone, bo na to zasługują! To przecież dzieciaczki słodkie :serducho: Trzymamy mocno kciuki :kciuki:
Sayu - Wto Mar 12, 2013 10:50

Taka ekipa nie ma szans nie wyrosnąć :serducho: Kciukamy, kciukamy i jeszcze raz ... kciukamy! :kciuki:
Mara Narzisse - Pią Mar 15, 2013 09:20

Nie mam nic do dodania , tak ładnie tu o nich piszą. Po prostu się dołaczam i trzymam kciuki :kciuki:
Varinia - Pią Mar 15, 2013 09:30

Nakota, co tam u Szczurasków słychać? :serducho: wszystko w porządku? Pałaszują mleczko i pięknie rosną? :gotmilk: :wavexxs:
anaa - Pią Mar 15, 2013 09:44

właśnie właśnie, może jakieś foteczki :DD
Nakota - Nie Mar 17, 2013 03:38

Przepraszam za przerwę, już nadrabiam!

Niestety mam złą wiadomość - najmniejszy drobiazg odszedł :cry: Mam nadzieję, że gdziekolwiek jest ma pod dostatkiem mleka i jest tłuściutki jak tylko się da.
Pozostała 12 rozwija się prawidłowo. W miocie mamy niestety rozstrzał wielkościowy, ale drugi drobiazg nadrabia tak szybko jak tylko potrafi. Wszystkie maluszki już od wczoraj patrzą na wielki świat :serducho: Zaczynają wychodzić z gniazda, a że nie za bardzo się we wszystkim orientują to mają problemy z powrotem :D Na szczęście mamusia pozwala mi zajmować się swoimi dziećmi, więc grzecznie biorę je za rączkę i odprowadzam do niej :) Dzisiaj miałam zrobić sesję indywidualną do rezerwacji, ale po zrobieniu paru grupowych aparat odmówił współpracy tłumacząc się brakiem energii, czyt. padł akumulator :lol1: Dlatego póki co musicie zadowolić się grupówkami, a ja jak tylko aparat odżyje zrobię indywidualne zdjęcia.
Na koniec dodam, że malce to absolutne lenie :mrgreen: Mogły zwiedzać świat, a one zbiły się razem, wtuliły w siebie i moją ręką, i poszły spać. Dwa ponadto urządziły pełne pucowanie własnych stóp, co wyglądało przekomicznie :serducho:

anaa - Nie Mar 17, 2013 05:32

ojej, maluszku :cry:

ale ślicznotki :serducho: :serducho: to czekamy na sesję indywidualną :]

Oluś - Nie Mar 17, 2013 07:06

http://s597.beta.photobuc...846229103471505
Stópki :serducho:

A dla maluszka światełko na drogę :(

Varinia - Nie Mar 17, 2013 12:50

:shock: jakie to są śliczne maleństwa. ;( bardzo żałuję, że słabszy maluszek odszedł, eh! :serducho: Mocno trzymam kciuki za drugiego, by dorósł i dorównał reszcie! :kciuki: Tak na marginesie, to rozkochałam się w jednym z nich :oops: Pozdrowienia dla Nakoty i całuski dla maluszków!!!