Mioty urodzone - rok 2013 - Miot F Rotta Taivas
Varinia - Pon Mar 11, 2013 22:29
Trzymam też kciuki za dwa maluszki Dadzą sobie radę, na pewno uda im się otworzyć piękne ślepka!
dla maluchów - nie dajcie się!
mmarcioszka - Pon Mar 11, 2013 22:40
Jakie piękne
pszczoła - Pon Mar 11, 2013 22:56
Śliczne, a panna ze strzałką jest rozbrajająca
Trzymam kciuki za maleństwa, faktycznie odstają od reszty
anaa - Pon Mar 11, 2013 23:23
ale piękne ! trzymamy kciuki
Nakota - Pon Mar 11, 2013 23:26
Oli, bardzo się cieszę
Varinia, spokojnie, okaże się jak podrosną i zaczną wymieniać futro na dorosłe Jest taka szansa, skoro mama to jednak husky, ale to nic pewnego.
wisnia107, mmarcioszka, pszczółka, anaa, dziękuję Mam nadzieję, że chłopcy wezmą sobie to do serca i w końcu pogonią rodzeństwo od cyców
anaa - Pon Mar 11, 2013 23:35
tak niech zdrowo rosną całą ekipką
ciekawe jakie bedą futerka
Varinia - Pon Mar 11, 2013 23:44
Owszem, najważniejsze jest dobro i zdrowie szczurków. Mam nadzieję, że dwa maluszki jak najszybciej dołączą do reszty i zostaną dokarmione i dopieszczone, bo na to zasługują! To przecież dzieciaczki słodkie Trzymamy mocno kciuki
Sayu - Wto Mar 12, 2013 10:50
Taka ekipa nie ma szans nie wyrosnąć Kciukamy, kciukamy i jeszcze raz ... kciukamy!
Mara Narzisse - Pią Mar 15, 2013 09:20
Nie mam nic do dodania , tak ładnie tu o nich piszą. Po prostu się dołaczam i trzymam kciuki
Varinia - Pią Mar 15, 2013 09:30
Nakota, co tam u Szczurasków słychać? wszystko w porządku? Pałaszują mleczko i pięknie rosną?
anaa - Pią Mar 15, 2013 09:44
właśnie właśnie, może jakieś foteczki
Nakota - Nie Mar 17, 2013 03:38
Przepraszam za przerwę, już nadrabiam!
Niestety mam złą wiadomość - najmniejszy drobiazg odszedł Mam nadzieję, że gdziekolwiek jest ma pod dostatkiem mleka i jest tłuściutki jak tylko się da.
Pozostała 12 rozwija się prawidłowo. W miocie mamy niestety rozstrzał wielkościowy, ale drugi drobiazg nadrabia tak szybko jak tylko potrafi. Wszystkie maluszki już od wczoraj patrzą na wielki świat Zaczynają wychodzić z gniazda, a że nie za bardzo się we wszystkim orientują to mają problemy z powrotem Na szczęście mamusia pozwala mi zajmować się swoimi dziećmi, więc grzecznie biorę je za rączkę i odprowadzam do niej Dzisiaj miałam zrobić sesję indywidualną do rezerwacji, ale po zrobieniu paru grupowych aparat odmówił współpracy tłumacząc się brakiem energii, czyt. padł akumulator Dlatego póki co musicie zadowolić się grupówkami, a ja jak tylko aparat odżyje zrobię indywidualne zdjęcia.
Na koniec dodam, że malce to absolutne lenie Mogły zwiedzać świat, a one zbiły się razem, wtuliły w siebie i moją ręką, i poszły spać. Dwa ponadto urządziły pełne pucowanie własnych stóp, co wyglądało przekomicznie
anaa - Nie Mar 17, 2013 05:32
ojej, maluszku
ale ślicznotki to czekamy na sesję indywidualną
Oluś - Nie Mar 17, 2013 07:06
http://s597.beta.photobuc...846229103471505
Stópki
A dla maluszka światełko na drogę
Varinia - Nie Mar 17, 2013 12:50
jakie to są śliczne maleństwa. bardzo żałuję, że słabszy maluszek odszedł, eh! Mocno trzymam kciuki za drugiego, by dorósł i dorównał reszcie! Tak na marginesie, to rozkochałam się w jednym z nich Pozdrowienia dla Nakoty i całuski dla maluszków!!!
|
|
|