Mioty adoptowane - Warszawskie Szczury Księżycowe - 3 mioty.
helhaim - Wto Lis 06, 2012 15:24
Off-Topic: | oj dziewczyny, dziewczyny;p |
Dori - Wto Lis 06, 2012 20:48
helhaim, jak tylko zdecydujesz się na adopcję moich kapturzastych panów, to zrobię im takie fotki, że Ci oko zbieleje
helhaim - Wto Lis 06, 2012 21:03
Dori, dzieki wielkie, ale jestem calkowicie zdecydowany na adopcje Fiszki i Liszki. Nie mniej foty chopakow chetnie zobacze:)
Starsza Pani - Śro Lis 07, 2012 10:12
helhaim napisał/a: | zdjęcia moich dziewczyn to chyba sam sobie będę musiał zrobić
to może chociaż jakieś info? Jak się babki czują?? |
Napisałam do Jakasiek smsa, jak nie odpowie wieczorem zadzwonię. Też bym chciała, żeby pojechały do domu, bo siedzą w mojej klatce .
helhaim - Śro Lis 07, 2012 10:29
Starsza Pani, pojechać to pojada, spokojnie:) w polowie listopada jesli nie bedzie przeszkod;)
czekam na info:) dzieki.
Starsza Pani - Śro Lis 07, 2012 11:27
helhaim napisał/a: | Starsza Pani, pojechać to pojada, spokojnie:) w polowie listopada jesli nie bedzie przeszkod;)
czekam na info:) dzieki. |
Jakasiek napisała:
"Dziewczyny mają teraz ok. 3 miesięcy - są odkarmione, zdrowe, futerko lśniące...
Są bardzo ciekawskie, ruchliwe i skoczne.
Nie boją się człowieka, wchodzą same na rękę i pod bluzę, wręcz garną się do ludzi na wybiegu."
Zdjęcia wrzucę dziś (boskie są ).
helhaim - Śro Lis 07, 2012 11:33
Starsza Pani, łaaa zajebiście, nie mogę się doczekać... i zdjęć i przyjazdu do mnie
Pyl - Śro Lis 07, 2012 12:10
A ja mam już zdjęcia
Muszę je jeszcze wystawić, a w robocie jestem
helhaim - Śro Lis 07, 2012 12:16
Pyl, fajne chociaż? wstawiaj szybko!!
o której kończysz pracę ?:) może wytrzymam bo o 13 sam ide do roboty;/
Pyl - Śro Lis 07, 2012 12:54
Tak na szybko - link do albumu z Miotów Księżycowych, nowe zdjęcia to od 6 pozycji. One są z różnych momentów, nie są ustawione chronologicznie. Mam nadzieję, że nie namieszałam z rozpoznaniem dziewczynek.
Starsza Pani - Śro Lis 07, 2012 12:55
Pierwsza
Ale możesz wstawić resztę No jednak druga
Pyl - Śro Lis 07, 2012 12:56
Starsza Pani napisał/a: | Pierwsza | Pudło Ale ja leniwa jestem, a Ty nie
helhaim - Śro Lis 07, 2012 13:46
Śliczna:)
dzięki dziewczyny za fotki. Śliczne szczurki będę miał. Ta jasna to prawie albinos chyba, nie? Oczka ma jasne...
Pyl - Śro Lis 07, 2012 13:49
helhaim, prawie albinos, a nie albinos Oczka jasne, koloru na niej nie widać, ale jak zmieniała sierść to widać było zarys kaptura. Więc genetycznie albinosem nie jest.
helhaim - Śro Lis 07, 2012 13:52
Pyl, a niech będzie jak by nie była. Śliczna jest, byle tylko zdrówko dopisywało;)
do kogo powinienem pisać co do szczegółów adopcji??
|
|
|