To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Planowane mioty - Planowany miot A2 of Anahata

Nakasha - Śro Sie 22, 2012 10:11

Taak, sable burmese są cudownie ciemne. :serducho: I planuję je w drugim miocie po Yetcie. :) A jakby się zdarzył russian blue sable burmese, to w ogóle byłby cudak. :D
Lavi - Śro Sie 22, 2012 10:13

Rzeczywiście śliczne :D Tyle tu pięknych odmian będzie, że nie wiadomo co wybrać :lol: Chociaż marzy mi się kopia tatuśka :serducho: Jest obłędny! A jeszcze taka kopia tylko burmese :twisted:
anaa - Śro Sie 22, 2012 10:20

Lavi kopie tatusia i mamusi byłyby przepiękne :]
Pyl - Śro Sie 22, 2012 10:54

MalaBoo napisał/a:
Z tym, że na moją decyzje nie wpłynęło planowane umaszczenie maluchów tylko tatuś miotu :serducho:
MalaBoo :serducho: Dumnam :DD

I przestańcie pisać, że będą sable, bo nie wytrzymam :oops: GMR mi się znów włącza :|

aneczka1-13 - Śro Sie 22, 2012 11:10

O ile dobrze pamiętam to sable chyba są na syjamach lub na himkach tak?? I te na himkach chyba są nieco jaśniejsze. Sama się kiedyś tam pytałam o to

Nakasha napisał/a:
A jakby się zdarzył russian blue sable burmese, to w ogóle byłby cudak.

Kciukam za to :kciuki:

unicorn - Śro Sie 22, 2012 11:22

aneczka1-13 napisał/a:
sable chyba są na syjamach lub na himkach tak??
Homozygotycznie po syjamach, himach i albinosach.
quagmire - Śro Sie 22, 2012 11:44

aneczka1-13, tak samo jak burmy :)
Mefisto - Śro Sie 22, 2012 11:51

Ja marze o fawnie :)
unicorn - Czw Sie 23, 2012 20:12

Nakasha, jutro krycie?
Nakasha - Czw Sie 23, 2012 20:15

Jutro wieczorem Yetta będzie w Warszawie. Kiedy krycie - to się zobaczy, kiedy dostanie rujki.
Lavi - Czw Sie 23, 2012 20:23

:kciuki: :kciuki: Żeby jak najszybciej dostała rujki odfruwajki :mrgreen:
Ogoniasta - Sob Sie 25, 2012 21:23

Jak tam kochasie??? :mrgreen: Coś się wydarzyło? :>
Pyl - Sob Sie 25, 2012 23:46

Ogoniasta, jeszcze nie. Mysza do mnie przyjechała w piątek późnym wieczorem, na razie aklimatyzuje się, odpoczywa i czekamy jak zarujkuje.
Dotychczas ruję miała tylko w moim śnie :roll:

/Edit
No i mam wyniki badań moczu Qbusia - wszystko jest OK, czekamy tylko na rujkę :P

Pyl - Nie Sie 26, 2012 13:29

Tak więc aby zmotywować pannę do szybszego rujkowania państwo młodzi mieli dziś (pod? przed?)wieczorek zapoznawczy i wspólny wybieg. Panna co prawda nadal niezdecydowana, ale za to oboje byli bardzo sobą zainteresowani i delikatni jednocześnie. Qbuś zachowywał się jak prawdziwy dżentelmen - przed randką bardzo dokładnie się wymył (w miejscach intymnych również). Potem długo wypytywał żonę o historię życia :lol: Yettka też grzeczna, nie uciekała i odpowiadała kulturalnie na wszystkie ważne pytania. Myślę, że gdy państwo młodzi ustalą wreszcie kwestie mieszkaniowe i wspólne stanowisko odnośnie zasad wychowania dzieci to coś zacznie się dziać :P

Wiecie, że kocham oba dwa? :serducho: :serducho:

AngelsDream - Nie Sie 26, 2012 13:47

Pyl napisał/a:
Wiecie, że kocham oba dwa?

Już wiemy. :DD