Wystawy szczurów rodowodowych - XVI Ogólnopolska Wystawa Szczurów Rasowych we Wrocławiu
AngelsDream - Wto Lip 24, 2012 18:28
Off-Topic: | quagmire napisał/a: | Jakby coś, to możemy poszukać dla trzech - jeśli nie będziecie u kogoś |
Brzmi świetnie. |
L. - Śro Lip 25, 2012 22:12
Off-Topic: | jesli mnie nikt nie przenocuje to ja tez bede poszukiwac czegoś blisko i tanio ;p |
aneczka1-13 - Czw Lip 26, 2012 10:46
a mnie tez przyjmiecie do siebie?
quagmire - Śro Sie 01, 2012 13:19
Jeszcze tylko 19 dni na przysyłanie zgłoszeń na wyprawę.
Zapraszamy
quagmire - Śro Sie 08, 2012 09:57
Przypominam, że zostało już tylko 12 dni na przysyłanie zgłoszeń.
Zgłoszenia proszę wysyłać na adres: wystawashsrp@gmail.com
Serdecznie zapraszamy
Przypomnę także, że numery rodowodów można znaleźć tu: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AjU-h_VVsiHSdHJTZklQS29yZ3NrbnN2R3dfU0ZSVVE&hl=en#gid=0
aneczka1-13 - Śro Sie 08, 2012 15:02
A wiadomo juz ile szczurow na ta chwile jest zgloszonych?
quagmire - Śro Sie 08, 2012 15:20
Tak, wiadomo. Na razie nie ma ich jeszcze zbyt wiele, ale oczywiście im bliżej wystawy tym więcej zgłoszeń się pojawia.
Oluś - Śro Sie 08, 2012 23:19
Hmmm ja bym baardzo chciała wziąc udział ale po pierwsze trochę daleko (woj. Pomorskie), ale to i tak nie jest najgorsze. Po drugie (z tym już gorzej) to byłaby moja pierwsza wystawa i znając moje "ataki paniki" w takich sytuacjach poskutkują tym, że nie będę wiedziała co sie wokół mnie dzieje
Zobaczę, może coś wymyślę
quagmire - Czw Sie 09, 2012 06:42
Wymyśl, zapraszamy
Oluś - Czw Sie 09, 2012 13:20
No dobra, przeczytałam regulamin chyba z 10 razy, ale nadal nie wiem jak wygląda taka wystawa w praktyce Nie chcę zaśmiecać tego wątku, więc czy mogę się zgłosić do kogoś doświadczonego na pw z kilkoma pytaniami? Kto byłby chętny pomóc zestresowanej przyszłej wystawczyni?
Wiem, że jestem nieznośna, ale jeśli pojadę to chcę być jak najlepiej przygotowana, żeby nie było żadnej wpadki na pierwszej w życiu wystawie. Zrozumcie proszę, że mam wyłącznie dobre intencje, a nie chęć zdenerwowania Was
quagmire - Czw Sie 09, 2012 13:34
olus_165, pytaj tutaj.
Ewentualnie możesz na forum SHSRP: http://shsr.szczury.biz/v...p?t=549&start=0
Jednak myślę, że nie tylko Ty będziesz miała wątpliwości i pytania - temat jest po to, żeby je wyjaśnić.
Azi - Czw Sie 09, 2012 13:59
olus_165, poczytaj tematy z wystaw, które sie juz odbyły, to moze pomóc
Oluś - Czw Sie 09, 2012 20:47
Na 99% jadę
Dzięki wszystkim składam za wyrozumiałość i anielską cierpliwość Wątki przeczytane, największe wątpliwości rozwiane
Pozostałe pytanka (na razie trzy, mam nadzieję, że ostatnie):
1. Czy takie duże faunaboksy które widziałam na zdjęciach z poprzednich wystaw mają być we własnym zakresie czy można wypożyczyć (a jeśli tak, to w jakiej cenie ) czy może będą udostępniane wszystkim wystawcom?
2. Jak wygląda sama procedura oceniania? Będzie jakiś plan według którego wystawcy podchodzą z danymi szczurami? Ogłoszony zostaje mój numer startowy i ja podchodzę do stołu sędziowskiego ze wszystkimi moimi szczurami? Czy to się odbywa według kategorii?
3. Czy mogę wystawić Dzikusa w kategorii szczurów nierasowych?
L. - Czw Sie 09, 2012 21:02
olus_165,
1.wysyłając zgłoszenie zaznaczasz, że SHSRP ma Ci zapewnić faunabox jest to w cenie opłaty za wystawę
2. Każdy szczur dostaje swój numer, który przykleja sie do fauna - w odpowiednim momencie podejdzie asystent sędziego i albo sam wyciągnie, albo poprosi Cie o wyciągnięcie szczura/ów (niektórzy np. ja wolę sama podać szczura asystentowi do oceny)
3. Jeśli pod względem behawioralnym nie ma zastrzeżeń oczywiście, że tak do kategorii szczurów nierasowych zaliczają się wszystkie inne szczury nie ważne czy ma przodków dzikich czy np. interwencyjnych.
Skoro jedziesz z chęcią zgadam się z Tobą na pociąg zawsze w większą ilość osób raźniej.
Oluś - Czw Sie 09, 2012 21:37
L. napisał/a: | Skoro jedziesz z chęcią zgadam się z Tobą na pociąg zawsze w większą ilość osób raźniej. |
O ile ten jeden procent się potwierdzi to bardzo chętnie co do konkretnego połączenia się jeszcze pewnie zgadamy
|
|
|