Mioty adoptowane - Dzieci Stefana
Stefania - Wto Lip 17, 2012 09:32
dziewczynki nasze kochane są akrobatkami;)
https://www.youtube.com/watch?v=3puzQwXqjw8
taivas - Wto Lip 17, 2012 10:26
Ale taniec na rurze ;DDD
Martini - Wto Lip 17, 2012 17:24
Stefania, są niesamowite! Najbardziej podobają mi się okolice minuty 40. - nagłe zatrybienie, że to już koniec rury
unicorn - Śro Lip 18, 2012 08:13
Genialny filmik.
Agniesha - Śro Lip 18, 2012 10:55
Uśmiałam się na filmiku xD najlepsze było schodzenie po rurze!
Kasia_89 - Wto Lip 31, 2012 19:33
Byłam dziś z chłopakami u weta [przy okazji szczepienia pieska] na kontroli czy wszystko z nimi ok
No i dr. Ania powiedziała, że chłopaki są zdrowe piękne i silne. Płucka czyste, ząbki ładne.
Syn Stefanka waży...Uwaga...! 411 gram!
Pani doktor powiedziała, że myślała iż Sake jest dużo starszy niż ma na prawdę. Stwierdziła, że wygląda na 9-10 miesięcy a on ma dopiero 4 i pół! I co jeszcze powiedziała? A to, że jest charakterną bestią.
Rozmawiałam z nią o owych problemach, które mamy i stwierdziła tak samo jak AD kastrować będziemy właśnie diabła ze względu na jego bezpieczeństwo jak i jego "braci". Żeby mu testosteron do głowy nie uderzył a co za tym idzie walki , walki i jeszcze raz walki.
Ani Sake nie chce się poddać Ramenkowi ani Ramenek jemu więc są ciągłe spięcia.
Aaaa no i najważniejsze, dr. Ania stwierdziła, że Sake na sto procent zostanie Wielkoszczurem polskim, ponieważ już teraz waży tyle ile dorosły szczur a to jeszcze dzieciak.
[ Komentarz dodany przez: smeg: Wto Sie 07, 2012 08:47 ]
"ów" się odmienia!
Stefania - Wto Lip 31, 2012 21:46
kastrować, kastrować bo będzie miał dzieci po Polsce jak tatuś :D
a nasze dziewczynki ostatnio bawią się w .... ogrodniczki, grzebanie w kwiatkach na parapecie im się spodobało...
Kasia_89 - Wto Lip 31, 2012 22:34
Stefania, Sakuś też kocha wywalać ziemię z donicy! Zwłaszcza kiedy kwiat jest podlany. To jest diabeł wcielony. Ja wiedziałam odkąd przyjechał, że to diablątko jest.
A dzieci mieć nie będzie, no chyba, że w magiczny sposób Kimiś zmieni płeć, choć on mentalnie i tak jest samicą
Stefania - Śro Sie 01, 2012 10:12
jednego kwiatka już straciliśmy..;) diabły małe wcielone ale nieziemsko fajne, wszędzie wejdą, wszystko muszą obwąchać ostatnio nasz zwiadowca Helcia, poszła na spacer do kuchni... i spodobało się jej, do tego stopnia że musimy zamykać drzwi do pokoju, gdy są na wybiegu, bo strach pomyśleć,co by było, gdyby weszła za meble kuchenne chwała im za to, że nie "kręcą" ich kable i wszelkie przewody elektryczne (mimo że większość mamy schowanych za listwami,to zawsze jakiś luźno wiszący się znajdzie) oraz nie gustują w pościeli;) ich poprzedniczki, a szczególnie ciocia Stefa, uwielbiały robić nam sitko z pościeli i nawet jedne spodnie moje ucierpiały, tylko dlatego, że bezpańsko sobie leżały na pufie;) teraz już wiem, że to nie będą nasze ostatnie stworzenia ciocia Stefcia już staruszką jest, i gdy jej zabraknie dziewczynki mogą być samotne... i klatka taka duża... więc pewnie zgłosimy się po następne sierotki potrzebujące domku...;)
unicorn - Śro Sie 01, 2012 13:02
Stefania, zazdroszczę imion:< zawsze chciałam nazwać samicę Helenka, ale przyjęło się inaczej.
Stefania - Nie Sie 26, 2012 19:59
chciałam napomknąć że my nie mamy szczurusi tylko kameleonki... nasze dziewczyny zmieniają ubarwienie wraz ze zmieniającą się porą roku chyba;) jak na dziewczyny przystało podążają za modą i na grzbietach przy ogonie mają urocze brązowe łatki czekamy na kolejne odsłony ich nowego image ;D poza tym smakują nowych potraw - jak klawiatura w telefonie ( straciłam już 4 klawisze, i muszę kupić cały panel) , piloty też są smaczne, i ramiączko od mojej koszulki nocnej same smakołyki;) a po storczyku śmigają jak małpki po bambusie... toż to sama radość z tych naszych bandziorów ale i tak je kocham miłością bezgraniczną
Kasia_89 - Sob Wrz 01, 2012 21:09
Sake <3 Rośnie, uspokoił się i jest kochany. Kiedy chce na ręce chodzi koło nóg i robi stójkę
Pyl - Sob Wrz 01, 2012 21:54
Kasia_89, on jest wielki!!! Ile waży?
Kasia_89 - Sob Wrz 01, 2012 21:55
Z jajkami czy bez?
Ostatnio ważył 411 gram, ale pewnie nieznacznie przez te dwa tygodnie jeszcze urósł.
Pyl - Sob Wrz 01, 2012 22:00
Kasia_89, 411 pisałaś miesiąc temu
|
|
|