To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty adoptowane - Dzieci Stefana

Stefania - Wto Lip 17, 2012 09:32

dziewczynki nasze kochane są akrobatkami;)
https://www.youtube.com/watch?v=3puzQwXqjw8

taivas - Wto Lip 17, 2012 10:26

Ale taniec na rurze ;DDD
Martini - Wto Lip 17, 2012 17:24

Stefania, są niesamowite! Najbardziej podobają mi się okolice minuty 40. - nagłe zatrybienie, że to już koniec rury :lol:
unicorn - Śro Lip 18, 2012 08:13

Genialny filmik. :DD
Agniesha - Śro Lip 18, 2012 10:55

Uśmiałam się na filmiku xD najlepsze było schodzenie po rurze!
Kasia_89 - Wto Lip 31, 2012 19:33

Byłam dziś z chłopakami u weta [przy okazji szczepienia pieska] na kontroli czy wszystko z nimi ok :)
No i dr. Ania powiedziała, że chłopaki są zdrowe piękne i silne. Płucka czyste, ząbki ładne.
Syn Stefanka waży...Uwaga...! 411 gram!
Pani doktor powiedziała, że myślała iż Sake jest dużo starszy niż ma na prawdę. Stwierdziła, że wygląda na 9-10 miesięcy a on ma dopiero 4 i pół! :D I co jeszcze powiedziała? A to, że jest charakterną bestią.
Rozmawiałam z nią o owych problemach, które mamy i stwierdziła tak samo jak AD kastrować będziemy właśnie diabła ze względu na jego bezpieczeństwo jak i jego "braci". Żeby mu testosteron do głowy nie uderzył a co za tym idzie walki , walki i jeszcze raz walki.
Ani Sake nie chce się poddać Ramenkowi ani Ramenek jemu więc są ciągłe spięcia.
Aaaa no i najważniejsze, dr. Ania stwierdziła, że Sake na sto procent zostanie Wielkoszczurem polskim, ponieważ już teraz waży tyle ile dorosły szczur a to jeszcze dzieciak.

[ Komentarz dodany przez: smeg: Wto Sie 07, 2012 08:47 ]
"ów" się odmienia!

Stefania - Wto Lip 31, 2012 21:46

kastrować, kastrować bo będzie miał dzieci po Polsce jak tatuś :D :D
a nasze dziewczynki ostatnio bawią się w .... ogrodniczki, grzebanie w kwiatkach na parapecie im się spodobało...

Kasia_89 - Wto Lip 31, 2012 22:34

Stefania, Sakuś też kocha wywalać ziemię z donicy! Zwłaszcza kiedy kwiat jest podlany. To jest diabeł wcielony. Ja wiedziałam odkąd przyjechał, że to diablątko jest.
A dzieci mieć nie będzie, no chyba, że w magiczny sposób Kimiś zmieni płeć, choć on mentalnie i tak jest samicą :D

Stefania - Śro Sie 01, 2012 10:12

jednego kwiatka już straciliśmy..;) diabły małe wcielone ;) ale nieziemsko fajne, wszędzie wejdą, wszystko muszą obwąchać ;) ostatnio nasz zwiadowca Helcia, poszła na spacer do kuchni... i spodobało się jej, do tego stopnia że musimy zamykać drzwi do pokoju, gdy są na wybiegu, bo strach pomyśleć,co by było, gdyby weszła za meble kuchenne ;) chwała im za to, że nie "kręcą" ich kable i wszelkie przewody elektryczne (mimo że większość mamy schowanych za listwami,to zawsze jakiś luźno wiszący się znajdzie) oraz nie gustują w pościeli;) ich poprzedniczki, a szczególnie ciocia Stefa, uwielbiały robić nam sitko z pościeli i nawet jedne spodnie moje ucierpiały, tylko dlatego, że bezpańsko sobie leżały na pufie;) teraz już wiem, że to nie będą nasze ostatnie stworzenia ;) ciocia Stefcia już staruszką jest, i gdy jej zabraknie dziewczynki mogą być samotne... i klatka taka duża... więc pewnie zgłosimy się po następne sierotki potrzebujące domku...;)
unicorn - Śro Sie 01, 2012 13:02

Stefania, zazdroszczę imion:< zawsze chciałam nazwać samicę Helenka, ale przyjęło się inaczej. ;(
Stefania - Nie Sie 26, 2012 19:59

chciałam napomknąć że my nie mamy szczurusi tylko kameleonki... nasze dziewczyny zmieniają ubarwienie wraz ze zmieniającą się porą roku chyba;) jak na dziewczyny przystało podążają za modą i na grzbietach przy ogonie mają urocze brązowe łatki ;) :lol: :lol: :lol: czekamy na kolejne odsłony ich nowego image ;D :serducho: poza tym smakują nowych potraw - jak klawiatura w telefonie ( straciłam już 4 klawisze, i muszę kupić cały panel) , piloty też są smaczne, i ramiączko od mojej koszulki nocnej ;) same smakołyki;) a po storczyku śmigają jak małpki po bambusie... toż to sama radość z tych naszych bandziorów :P :P :P ale i tak je kocham miłością bezgraniczną :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kasia_89 - Sob Wrz 01, 2012 21:09

Sake <3 Rośnie, uspokoił się i jest kochany. Kiedy chce na ręce chodzi koło nóg i robi stójkę ^^

Pyl - Sob Wrz 01, 2012 21:54

Kasia_89, on jest wielki!!! Ile waży?
Kasia_89 - Sob Wrz 01, 2012 21:55

Z jajkami czy bez? :P

Ostatnio ważył 411 gram, ale pewnie nieznacznie przez te dwa tygodnie jeszcze urósł. :)

Pyl - Sob Wrz 01, 2012 22:00

Kasia_89, 411 pisałaś miesiąc temu :P