Mioty adoptowane - [Warszawa] Jadziątka
Pyl - Wto Kwi 24, 2012 20:54
Martini, zgadzam się z Tobą, Jadziątka to Jadziątka. Co najwyżej dziewczynki okażą się kiedyś księżniczkami, ale to już robota dla jakiegoś księcia, nie dla nas
miss kludiik, dzięki za wieści. Niech tyja i zdrowo się chowają.
Martini - Wto Kwi 24, 2012 21:04
Pyl napisał/a: | Co najwyżej dziewczynki okażą się kiedyś księżniczkami, ale to już robota dla jakiegoś księcia, |
ale ludzkiego, błagam, nie szczurzego! szczurzynki pochodzenia ratzingerowskiego mają szczególny zakaz adoracji przez samców (chyba że bezjajecznych), bo to się kończy w wiadomy sposób.
Pyl - Wto Kwi 24, 2012 21:45
Martini, jakie Ty bajki czytałaś??? Przecież książę to co najwyżej caluje i to albo śpiącą królewnę albo żabę. A potem żyją długo i szczęśliwie. Nikt tam o rozmnażaniu nie pisze
Martini - Wto Kwi 24, 2012 21:48
Off-Topic: | No i wyszło, jakimi lekturami się zabawiam, kiedy nie czytam forum |
Niamey - Wto Kwi 24, 2012 22:16
Off-Topic: | Pyl, ja czytałam bajki, w których wyłupiało się oczy i robiło mosty z owczych wnętrzności, więc wiesz, różnie bywa |
mmarcioszka - Wto Kwi 24, 2012 22:34
Super że waga jeszcze działa Tyjcie maluchy!!!
Cegriiz - Wto Kwi 24, 2012 23:16
Tyjcie zdrowo i rośnijcie
Martini, jeszcze mogłaś to odkręcić, ale teraz już wpadłaś po uszy
Martini - Wto Kwi 24, 2012 23:21
Hehe, to ich mama wpadła;)
miss kludiik - Czw Kwi 26, 2012 11:24
Dzisiaj Jadziątka ważą ok 24-27gram więc cały czas ślicznie rosną
Poza tym są bardzo mądre, wczoraj uczyłam je pić wodę z poidełka i dzisiaj już bardzo ładnie starają się pić poza tym wczoraj także zaczęły podgryzać granulat i ziarenka, oraz oczywiście piją dalej kocie mleczko i sinlac.
Są także super wysportowane jak na takie chuchra, bo bez problemu wspinają się po pionowym oparciu na kanapie skaczą, podgryzają i ganiają się cały czas
freyasouris - Czw Kwi 26, 2012 11:36
super^^ oby tak dalej
Pyl - Czw Kwi 26, 2012 13:17
miss kludiik napisał/a: | Dzisiaj Jadziątka ważą ok 24-27gram | Super, niech zdrowo rosną Wycałuj je ode mnie
mmarcioszka - Czw Kwi 26, 2012 16:52
miss kludiik, bardzo się cieszę, że rosną i naierają ciałka Wymiziaj je ode mnie koniecznie
Hanami - Czw Kwi 26, 2012 18:25
miss kludiik napisał/a: | Są także super wysportowane [...] wspinają się po pionowym oparciu na kanapie skaczą, podgryzają i ganiają się cały czas |
A możnaby to jakoś zobaczyć?
Onia - Czw Kwi 26, 2012 20:52
Super! dzielne maluchy....
miss kludiik - Czw Kwi 26, 2012 21:42
Hanami, Próbowałam im dzisiaj zrobić fotkę jak się wspinają, ale mają takiego speed-a że niestety mój telefon nie jest w stanie tego ogarnąć Jeszcze jutro spróbuje i jakby co wrzucę fotki
|
|
|