Mioty adoptowane - [Miot] Walentynkowa dziewiątka (Wrocław)
Asica21 - Śro Lut 22, 2012 15:43
właśnie. Jeśli okaże się, że dla dziewczynki dla mnie znajdzie się domek bliżej to oczywiście nie będę się gniewała a maluszek nie będzie się stresował wyprawą przez pół polski.
Ale nie ukrywam, że bardzo bym jedną chciała
Violeteff - Śro Lut 22, 2012 16:52
Hanami okey więc bezogonka rezerwuje dla ciebie Malutka od początku jest najsłabsza i najmniejsza ;< A więc wszytkie już są zarezerwowane (niektóre wstępnie) ale jakby coś się zmieniło to napisze
Hanami - Śro Lut 22, 2012 17:54
Z ogromnym smutkiem informuję, że z przyczyn obiektywnych muszę zrezygnować z adopcji Bezogonki.
Osobie ją adoptującej, jeżeli będzie chciała, mogę na PW podpowiedzieć jakie imię dla niej wymyśliłam. Może się spodoba.
trixy stawaj w szranki. Może maleńka zamieszka w Twoim domu.
trixy - Śro Lut 22, 2012 19:28
Hanami wcale nie ciesze sie ze nie wezmiesz malej podobala mi sie Twoja wizja ustawiania dziewuch wedlug dlugosci ogona
Violeteff, jak napisalam na pw, chetnie przygarne małą ale dzisiaj jestem zbyt zajeta zeby sie zastanawiac nad czymkolwiek
K3 - Śro Lut 22, 2012 20:52
Jestem już zapisana na dziewuszkę jasną.
Apeluję do Violeteff o ograniczenie robienia zdjęć z fleszem maluchom.
amenarhi - Śro Lut 22, 2012 21:15
Ja się wycofuję z kandydatury do adopcji - zdecydowaliśmy z narzeczonym próbować w hodowli. Powodzenia pięknym panom w znalezieniu domku:)
nubijka - Czw Lut 23, 2012 06:59
Jak nikt w końcu nie zadeklaruje chęci przygarnięcia bezogonki, to ja ją mogę wziąć ale póki co- trzymam kciuki za dobre domki dla wszystkich
ziutkowska - Czw Lut 23, 2012 07:55
Już się nie mogę doczekać
kameliowa - Czw Lut 23, 2012 10:38
Noxa, odezwij się do mnie na pw też chcę chłopaczka i Violeteff powiedziała, że możemy między sobą kolorki ustalić
Kaszojad - Sob Lut 25, 2012 01:19
Pogubiłem się już w tym kto otrzyma jakiego szczura, więc jeśli zostały jeszcze 2 samiczki, to chętnie bym się nimi zaopiekował. Najchętniej dwie, bo rodzeństwo i zna się, a to będą moje pierwsze szczury, więc wolałbym, by wszystko odbyło się dla nich możliwie bezstresowo.
Jestem z Wrocławia, transport więc nie stanowi problemu.
Asica21 - Sob Lut 25, 2012 07:37
Violeteff, może listę zrób co? no i jakieś aktualne foty idyw. żebyśmy wiedzieli który ogonek czy też bezogonek czyj
blueturk - Sob Lut 25, 2012 08:32
Witam,
próbowałam się skontaktować w sprawie tych szczurków przez szczury.org, ale nie było odpowiedzi. Otóż, czy samczyk husky jest wolny? jeśli tak, jestem chętna, żeby przygarnąć:)
interesuje mnie pierwszy od prawej (choć drugi chyba też husky więc też może być) z tego zdjęcia: http://imgur.com/vrN51
furburger - Sob Lut 25, 2012 08:36
ja tam trzy dni temu dostałam zdjęcia mojej szczurzynki
Asica21 - Sob Lut 25, 2012 09:36
furburger, eee....bambaryło, nie ma tak, na pewno wybrałaś najładniejszy ogonek
A ja bym chciała murzyńskiego ogonka.
furburger - Sob Lut 25, 2012 10:03
ja biorę kapturkę z ogonkiem
|
|
|