To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty adoptowane - [Miot] Walentynkowa dziewiątka (Wrocław)

Asica21 - Śro Lut 22, 2012 15:43

właśnie. Jeśli okaże się, że dla dziewczynki dla mnie znajdzie się domek bliżej to oczywiście nie będę się gniewała a maluszek nie będzie się stresował wyprawą przez pół polski.
Ale nie ukrywam, że bardzo bym jedną chciała :slinisie:

Violeteff - Śro Lut 22, 2012 16:52

Hanami okey więc bezogonka rezerwuje dla ciebie ;) Malutka od początku jest najsłabsza i najmniejsza ;< A więc wszytkie już są zarezerwowane (niektóre wstępnie) ale jakby coś się zmieniło to napisze ;]
Hanami - Śro Lut 22, 2012 17:54

Z ogromnym smutkiem informuję, że z przyczyn obiektywnych muszę zrezygnować z adopcji Bezogonki.
Osobie ją adoptującej, jeżeli będzie chciała, mogę na PW podpowiedzieć jakie imię dla niej wymyśliłam. Może się spodoba.

trixy stawaj w szranki. Może maleńka zamieszka w Twoim domu. :wink:

trixy - Śro Lut 22, 2012 19:28

Hanami wcale nie ciesze sie ze nie wezmiesz malej :| podobala mi sie Twoja wizja ustawiania dziewuch wedlug dlugosci ogona :lol:
Violeteff, jak napisalam na pw, chetnie przygarne małą ale dzisiaj jestem zbyt zajeta zeby sie zastanawiac nad czymkolwiek

K3 - Śro Lut 22, 2012 20:52

Jestem już zapisana na dziewuszkę jasną. :serducho:
Apeluję do Violeteff o ograniczenie robienia zdjęć z fleszem maluchom. :wink:

amenarhi - Śro Lut 22, 2012 21:15

Ja się wycofuję z kandydatury do adopcji - zdecydowaliśmy z narzeczonym próbować w hodowli. Powodzenia pięknym panom w znalezieniu domku:)
nubijka - Czw Lut 23, 2012 06:59

Jak nikt w końcu nie zadeklaruje chęci przygarnięcia bezogonki, to ja ją mogę wziąć :) ale póki co- trzymam kciuki za dobre domki dla wszystkich :)
ziutkowska - Czw Lut 23, 2012 07:55

Już się nie mogę doczekać :serducho:
kameliowa - Czw Lut 23, 2012 10:38

Noxa, odezwij się do mnie na pw :) też chcę chłopaczka i Violeteff powiedziała, że możemy między sobą kolorki ustalić :)
Kaszojad - Sob Lut 25, 2012 01:19

Pogubiłem się już w tym kto otrzyma jakiego szczura, więc jeśli zostały jeszcze 2 samiczki, to chętnie bym się nimi zaopiekował. Najchętniej dwie, bo rodzeństwo i zna się, a to będą moje pierwsze szczury, więc wolałbym, by wszystko odbyło się dla nich możliwie bezstresowo.

Jestem z Wrocławia, transport więc nie stanowi problemu.

Asica21 - Sob Lut 25, 2012 07:37

Violeteff, może listę zrób co? no i jakieś aktualne foty idyw. żebyśmy wiedzieli który ogonek czy też bezogonek czyj :wink:
blueturk - Sob Lut 25, 2012 08:32

Witam,
próbowałam się skontaktować w sprawie tych szczurków przez szczury.org, ale nie było odpowiedzi. Otóż, czy samczyk husky jest wolny? jeśli tak, jestem chętna, żeby przygarnąć:)
interesuje mnie pierwszy od prawej (choć drugi chyba też husky więc też może być) z tego zdjęcia: http://imgur.com/vrN51

furburger - Sob Lut 25, 2012 08:36

ja tam trzy dni temu dostałam zdjęcia mojej szczurzynki :P
Asica21 - Sob Lut 25, 2012 09:36

furburger, eee....bambaryło, nie ma tak, na pewno wybrałaś najładniejszy ogonek :evil:

A ja bym chciała murzyńskiego ogonka.

furburger - Sob Lut 25, 2012 10:03

ja biorę kapturkę z ogonkiem :P