Wystawy szczurów rodowodowych - XV Wystawa SHSRP we Wrocławiu 3-4.09.2011
maris - Wto Sie 30, 2011 21:38
agacia napisał/a: | Jakby byla potrzeba to moge cos pomoc w piatek |
I ja też
quagmire - Śro Sie 31, 2011 08:20
X Targi ZOO-BOTANICA odbędą się w INSTYTUCIE AUTOMATYKI SYSTEMÓW ENERGETYCZNYCH (IASE), ul. Wystawowa 1, 51-618 Wrocław (wjazd od strony ul. Wróblewskiego – przed pierwszą kładką w lewo jadąc od strony Mostu Zwierzynieckiego)
Zapraszamy Was wszystkich w sobotę, 3 września na godzinę 10.00.
Postarajcie się być na czas.
Czas trwania wystawy:
sobota - 10.00 - 18.00
niedziela - 10.00 - 16.00
Teren wystawy można opuścić wcześniej tylko z ważnych powodów po zgłoszeniu tego organizatorowi wystawy.
Tutaj, w dziale Dokumenty, możecie znaleźć plan wystawy: http://chomikuj.pl/SHSRP
Przypominam też, że:
Cytat: | 1. Zaświadczenie weterynaryjne wystawione nie później niż 2 dni przed sobotą wystawową. Zaleca się w miarę możliwości dwie wizyty w odstępie tygodnia.
2. Obowiązek dwutygodniowej kwarantanny przed wystawą dla zwierząt z importu, adopcji, sklepu, wpadki, itp oraz całego stada.
3. Nakaz wewnętrzny dla sędziów uczestniczących w wystawach międzynarodowych do zachowania maksymalnej ostrożności i higieny (własne środki antybakteryjne bez spłukiwania, częste mycie rąk manusanem a także w miarę możliwości fartuchy jednorazowe)
4. Każdy wystawca ma obowiązek zgłosić organizatorowi czy i jakie szczury będzie miał na wystawie poza wystawowymi, szczurów tych dotyczą wszystkie zasady dotyczące wystawianych, włącznie z kwarantanną dla zwierząt będących w dt wystawcy, na wystawie "przejazdem".
5. Sędziowie i pomocnicy sędziów zobowiązani są do noszenia fartuchów jednorazowych podczas wystawy oraz posiadania własnych środków odkażających.
6. Każdy wystawca (wraz z osobami towarzyszącymi) zobowiązany jest do posiadania i używania własnego środka antybakteryjnego o jak najszerszym spektrum działania.
7. Zakaz dotykania szczurów wystawowych przez zwiedzających, a w obrębie wystawców tylko po dezynfekcji rąk.
8. Obowiązek zgłaszania organizatorom wystawy shsrp sytuacji będących zagrożeniem (nielegalnie wnoszone na wystawę zwierzęta, zachowania zwiedzających, itp)
9. SHSRP zastrzega sobie możliwość wyproszenia z wystawy wystawcy i jego szczurów w sytuacji gdy stan zwierzęcia/ąt wskazuje ewidentnie na chorobę.
|
cytryn007 - Śro Sie 31, 2011 10:09
quagmire napisał/a: | X Targi ZOO-BOTANICA odbędą się w INSTYTUCIE AUTOMATYKI SYSTEMÓW ENERGETYCZNYCH (IASE), ul. Wystawowa 1, 51-618 Wrocław (wjazd od strony ul. Wróblewskiego – przed pierwszą kładką w lewo jadąc od strony Mostu Zwierzynieckiego) |
od siebie dodam jeszcze, że to ten budynek na przeciwko Wytwórni Filmów Fabularnych
pszczoła - Śro Sie 31, 2011 10:47
mapa google pokazuje, że ul. Wystawowa 1 to właśnie budynek Wytwórni Filmów Fabularnych
Azi - Śro Sie 31, 2011 12:43
pszczółka, wystawowa 1 to kompleks budynków - WFF, hala wystawowa, a także sama Hala Stulecia. To po prostu tam, będzie pewnie jak zwykle oznaczone
agacia - Śro Sie 31, 2011 19:19
Te budynki są naprzeciw siebie, więc na pewno trafisz. A czy beda jakies wjazdowki na parking jak w zeszłym roku?
quagmire - Czw Wrz 01, 2011 14:19
agacia, chyba nie będzie.
Azi mówi, że jak się zaparkuje na parkingu na Wystawowej, to będzie bliżej.
Rano powinny być miejsca
maris - Czw Wrz 01, 2011 16:15
A gdzie mamy się zgłosić po identyfikatory? Na recepcji czy ktoś z SHSR będzie rozdawał? Czy będzie ktoś już trochę wcześniej czy wszyscy na 10:00 się wybierają?
L. - Czw Wrz 01, 2011 17:25
Ja mam zamiar być wcześniej i ja wszystko odbiorę od organizatorów targów.
Ogólnie kto może niech bedzie wcześniej aby pomóc w ustawianiu wszystkiego.
Możemy się umówić o 9:00 przed halą na której będą całe targi.
W recepcji targów postaram się zostawić swój numer komórkowy - tylko dzwoniąc do mnie przedstawiajcie sie nickami z forum, bo ja i tak mam mnóstwo nie zapisanych numerów i takich wydzwaniających osób. Prosząc o numer pytajcie o V-ce Przewodniczącą SHSRP (przepraszam, że tak funkcją ale bedzie to najlepsza droga komunikacji)
magnes - Czw Wrz 01, 2011 19:57
Pamiętajcie, że MUSICIE mieć ze sobą
*zaświadczenie od weta
*wydrukowane zgłoszenie na wystawę
*potwierdzenie przelewu
Bez tego nie możecie wystawiać szczurów!
agacia - Czw Wrz 01, 2011 21:13
quagmire, z tym miejscem to tam roznie moze byc, bo ten parking nie jest zbyt duzy, ale moze rano beda miejsca. Przynajmniej w tym roku nie bedzie maratonu
Ja sie zglaszam rano do pomocy
maris - Pią Wrz 02, 2011 12:31
Postaram się być o 9:00, ale weźcie pod uwagę charakterystyczne dla mnie opóźnienie Czyli jeśli się spóźnię, to będę pytać na recepcji.
agacia - Pią Wrz 02, 2011 21:34
Irysowi odbiło po kapieli i mu sie jakis agresor włączył pierwszy raz w życiu
Azi - Pią Wrz 02, 2011 22:01
L. będzie o 9:30
bo ja spiłam ha ha ha
Niamey - Pią Wrz 02, 2011 22:05
czyli my też mamy się pojawić o 9:30?
|
|
|