Mioty urodzone - rok 2010 - Q-uleczki Emerald Moon
mrófka - Śro Lis 24, 2010 10:07
to strasznie smutne
Qookie [*]
U Quenciaka także wszystko w porządku, do tego stopnia, że zyskała przydomek "Demolka"
Są rzeczy których unicestwianie przyjęła sobie za punk honoru, np. deskę zabezpieczającą wejście za szafę
Dziś ją zważę, ale na pierwszy rzut oka widać, że pupka jej się zaokrągliła i cała sylwetka nabrała krąglejszych kształtów..
a co nas cieszy najbardziej, zrobiła się bardzo towarzyska
baradwys - Śro Lis 24, 2010 13:56
L. napisał/a: | ostry z niego chłoptaś | ano ostry, do tego stopnia, że z blizn schodzi juz ten brzydki róż mieszany z tandetnym fioletem (z mojego placa a nie z Qupa) kaś napisał/a: | Querido naleśnik | chciałabym naleśnika, Qupiś to taka mała zbita kulka
cytryn007 - Nie Sty 02, 2011 11:57
dopiero dzis przeczytalam o Qooki.. przykro nam strasznie, przeczytalam temat o ropomaciczu jednak nie znalazlam odpowiedzi na nurtujace mnie pytanie czy sklonnosci do tego sa uwarunkowae genetycznie?
Nasza Kaśka to przekochany gałgan i gryzon, gryzie wszystko ale nie umiem się na nią gniewac bo robi przesłodkie miny i daje chetnie buziaki i jest taka wieelka, najwieksza u mie w stadzie tydzien temu wazyla 452g
L. - Nie Sty 02, 2011 13:59
cytryn007, ropomacicze to kwestia indywidualna, chyba, że często występuje w danej linii - wtedy może świadczyć o kłopotach hormonalnych. w chwili obecnej nie ma podstaw aby sądzić, że to genetyczne.
poza tym jedyne co można zrobić , aby tego uniknąć (bo spotyka to i samice, które miały miot i takie, które nigdy nie miały) to wykastrować samice.
ależ klusior
marlena85 - Pią Sty 07, 2011 19:24
na osłodę po tych przykrych wiadomościach Panna Quanti Novell
mrófka - Pią Sty 07, 2011 19:38
jaką mamy śliczną siostrę
cytryn007 - Nie Sty 09, 2011 19:42
Nasze niemałe szczęscie, siersc ma niepokrecona ale za to jaka gesta!
powoli zlizamy sie do pierwszych urodzin!
baradwys - Nie Sty 09, 2011 19:49
cytryn007 napisał/a: | siersc ma niepokrecona ale za to jaka gesta! | no a jak bo chyba wszystkie loki miotu ma Qup Jak zwykle nie mam zajęć ale musicie wierzyć mi na słowo. Tak jak śmiałam się z gratisem, że L. mnie oszukała i to nie mój szczur bo ja chciałam rexa a nie standarda tak dziś cofam wszystkie te słowa
mam rexa, ładniejszego od Oriona choć nie tak ładnego jak Au lait.
cytryn007 - Pon Sty 10, 2011 14:29
Shy_Lady, oj to kombinuj zdjecia kombinuj!
i oddaj nam troche loków
a i Kaska uszy ma wieksze, jakos na zdjeciu male wyszly ale to pewnie w porownaniu do niej bo wielkie to to
baradwys - Pon Sty 10, 2011 20:03
ni dy rydy loków nie oddamy!
mrófka - Pon Lut 14, 2011 03:31
jeszcze dwa dni
baradwys - Wto Lut 15, 2011 22:58
to już jutro i nie ważne że Silverowi składałam życzenia dziś... Ja po prostu nie znam się na kalendarzu (bo tam powinny być dni robocze i dni wolne )
reszcie złożę jutro może przed pracą dam radę
a teraz kilka obiecanych zdjęć
słabe bo Qup nie lubi siedzieć w miejscu
https://picasaweb.google.com/112187621544100738670/Qupisiowe?authkey=Gv1sRgCNrFqJy-1JivVw#
Bel - Wto Lut 15, 2011 23:37
Qpeeek Quick za życzenia dziękuje i reszcie rodzeństwa złoży ale jutro Shy a gdzie Qp ma futro koło szyi
baradwys - Wto Lut 15, 2011 23:39
nie ma, za uchem nie miał nigdy a przynajmniej sobie nie przypominam
edyta:
to jest rowek
ma rozgarniętą sierść
Bel - Wto Lut 15, 2011 23:44
Shy_Lady, to co ty mu za zaczeskę robisz nie wiesz,że wiosna 2011 to trend grzywek?
|
|
|