To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2010 - Miot Q of Anahata - 03.06.2010 - rezerwacje str. 12

harpoonka - Wto Lip 26, 2011 00:56

Nie wiedziałam za bardzo, gdzie napisać. Co jest z tą padaczką u dwóch szczurków z tego miotu?
Czy powinnam też bardziej zwracać na coś uwagę, czy raczej nie ma co się martwić, jeśli nic niepokojącego nie zauważyłam?

magnes - Wto Lip 26, 2011 01:26

harpoonka, nie dwóch chłopców, a samiec i samica, Qla LaliAli i jeden samiec Anomalii(nie znam jego rodowodowego imienia) :wink:
harpoonka - Wto Lip 26, 2011 08:59

magnes, hehe, no fakt ;) Przeglądałam temat Anomalii i zauważyłam właśnie, że LalaAla też wspomniała o padaczce, a ja jak zwykle zaczynam panikować...

Ps. Wyedytowałam błąd :twisted:

Nakasha - Sob Lip 30, 2011 12:18

Zawsze warto zwracać uwagę na takie rzeczy... samczyk na razie nie ma potwierdzonej padaczki, ale są mocne podejrzenia. Być może to padaczka genetyczna, dziedziczna, być może nie - na razie jest za mało danych aby to stwierdzić. Tak czy siak, po wyeliminowaniu innych chorób jako przyczyny, leczy się tak samo.

Kciukam mocno za wnusie... :kciuki:

magnes - Pią Sie 19, 2011 18:57

Qiỹlilóoy
[/URL]

harpoonka - Pią Sie 19, 2011 19:37

magnes, piękny :) A spojrzenie ma zupełnie jak Qujo :mrgreen:
Nakasha - Wto Lis 22, 2011 17:30

Zapraszam!

http://shsr.szczury.biz/v...p?p=29448#29448

Temat o zdrowiu naszych miotów. Wiem, że nie wszystkie informacje są aktualne, dlatego bardzo proszę o Pw/maile! :)

Karena - Pon Mar 26, 2012 10:51

W związku ze zmianami wprowadzanymi na forum, temat został przeniesiony.
Anomalia - Czw Cze 07, 2012 11:30

Zapomnieliście o urodzinach, no jak tak można? Mnie przez 5 dni nie było, więc spóźnione wszystkiego najlepszego dla żyjących Q-leczek! :urodziny:
Jak ktoś czytał mój temat to wie: Pink (Quick) jest u nowej właścicielki. Tylne łapki siadają, chwieje się na boki (problemy neurologiczne), trzeba go karmić, ale poza tym wszystko OK. :) Quickstep bardzo zżył się ze swoim nowym towarzyszem, a on nie odstępuje go na krok.

Co u reszty?

quagmire - Czw Cze 07, 2012 13:22

Jej, przyrodnie rodzeństwo Hirusia ma już 2 latka :urodziny:
Nakasha - Pią Gru 28, 2012 18:03

Kochani, chciałabym sporządzić aktualny spis zdrowia szczurków z moich i Ren miotów. ;)

Niektórzy z Was regularnie do mnie piszą i bardzo Wam za to dziękuję. :)

Niestety nie miałam czasu, a bywało że możliwości, aby wszystko na bieżąco zapisywać. :oops: Teraz do końca stycznia mam w pracy urlop i czas, aby to porządnie ogarnąć. Dlatego, bardzo Was proszę, o ponowne (lub po raz pierwszy, jeśli jeszcze nie pisaliście) przekazanie mi informacji o szczurkach: jeśli żyją jak się mają, na co chorowały, jeśli zmarły, na co zmarły i kiedy. Chodzi mi o dane od początku 2012 roku.

Najchętniej na maila, bo duża ilość Pw powoduje skasowanie najstarszych.
anahata_rattery@interia.eu

lub w temacie miotu.

Z góry Wam dziękuję. :)