Mioty urodzone - rok 2010 - Q-uleczki Emerald Moon
L. - Pon Lis 22, 2010 21:51
18 listopada odeszła Qookie.
sekcja potwierdziła ropomacicze zamknięte. właścicielka nie zauważyła pierwszych objawów, pomimo interwencji weterynarza dla Qookie było już za późno.
[']
* * *
a jak się miewa reszta Quleczek ?
U mamy Opci wszystko w porządku (i odpukać!), trochę jej tyłeczek urósł i zrobiła się straszny maślaczek
EpKee - Pon Lis 22, 2010 21:55
[`]
Quorthon wdał się w tatę i brata i się cegłówka zrobił ale ogólnie jest z nim dobrze, zero jakichś problemów.
Bel - Pon Lis 22, 2010 23:31
EpKee, sam jesteś cegłówka
Quick spoko.Miziak,maślak i łobuz.Waga na dziś 640 gram... nie dorówna Perkowi :780 ale do malutkich nie należy będzie na wystawie to sobie zmacasz
L. - Wto Lis 23, 2010 01:05
Off-Topic: | believe_86, mnie nie będzie w -wie. brak kasy i dużo nauki. |
Bel - Wto Lis 23, 2010 09:11
L., schrzaniłaś kurde... na brak kasy zawsze się coś znajdzie... a pouczyć się możesz w pociągu..nie daj się prosić
kasia_w - Wto Lis 23, 2010 12:03
[*] dla Qookie
U nas wszystko ok, Qukardka to mały łobuz i słodki podgryzak Lubi zwracać na siebie uwagę, często biegnie z prędkością światła przez cały pokój, żeby tylko skubnąć mnie zębami w piętę albo w palec, a potem spieprza i udaje, że nic się nie stało Ale jeszcze wyrośnie z niej miziak, pracujemy nad tym Poza tym jest bardzo mądra, reaguje na imię, poza tym mam wrażenie, że rozumie to, co do niej mówię. Tylko zastanawiam się kiedy wreszcie zacznie tak naprawdę rosnąć, to najmniejszy szczurek w moim stadku
L. - Wto Lis 23, 2010 14:26
Off-Topic: | believe_86, naprawdę kiepsko z kasą.z gdańska bilet na pociąg w 1 stronę kosztuje mnie tyle co w dwie do olsztyna. a jakbym jechała z samego olsztyna to po mimo krótszej drogi koszt jeszcze większy. |
kasia_w, dziewczynki dopiero teraz powinny zacząć wybijać u mnie samiczki z tej linii rosną od około 8 - 12 miesiąca życia. chyba, że się trafiła taka Qukardka jak samo jej imię wskazuje
EpKee - Wto Lis 23, 2010 14:52
Off-Topic: | L., kupujesz weekendowy czy tam turystyczny, nie pamiętam jak to się teraz nazywa za 60 pln i jeździsz cały weekend drugą klasą Ostatnio to było od piątku godz 16 do poniedziałku godzina 6. |
quagmire - Wto Lis 23, 2010 15:00
Off-Topic: | Turystyczny to się nazywa. Ale nie mam pewności, czy teraz aby nie jest trochę droższy. |
Bel - Wto Lis 23, 2010 15:04
uj tam.zrobimy zrzutę !
baradwys - Wto Lis 23, 2010 15:13
['] dla siostrzyczki.
Qup tak jak Othello rośnie po 6 miesiącu
aktualnie waży 467g.
Bunt młodzieńczy trwał u niego aż 2 dni, znów używa pyszczka tylko do całowania i iskania
a i zjadania miski
L. - Wto Lis 23, 2010 15:17
Shy_Lady napisał/a: | Bunt młodzieńczy trwał u niego aż 2 dni, |
ostry z niego chłoptaś
Bel - Wto Lis 23, 2010 15:20
Quick na szczęście nie przechodził buntu
kaś - Wto Lis 23, 2010 20:30
[*] Dla Qookie
Querido naleśnik, miziak, złodziej jedzenia, najsprytniejszy z moich chłopców, najodważniejszy, ale psotnik okrutny. Najważniejszy w trójce.
I przybiega na cmokanie, co jest bardzo pomocne
marlena85 - Śro Lis 24, 2010 00:00
biedna siostrzyczka [*]
Novelka w dobrej formie, troszeczkę tyłeczka nabrała, ale jej o tym nie wspominam, bo jeszcze focha strzeli
|
|
|