Grupowe zamówienia z e-sklepów - E-sklepy dla zwierząt - co i jak?
Oli - Wto Lip 03, 2012 22:33
falka, piszesz o dwóch różnych promocjach, czy trzeba wszystkie 3 wymogi spełnić?
smeg - Śro Lip 04, 2012 08:25
Zniżka na wszystko czy tylko na tę rzecz?
dotsa - Śro Lip 04, 2012 09:34
zooplus napisał/a: | z okazji Dnia Psa mamy dla Ciebie niespodziankę - wyjątkowy rabat:
- 10% NA WSZYSTKIE AKCESORIA DLA PSA!
Oferta ważna jest tylko do 9.07.2012 do zamówień od 199 zł. Aby otrzymać rabat w zamówieniu musi pojawić się przynajmniej jeden z produktów z następujących grup dla psa: Transporter i klatka, Legowiska i kosze, Smycz i szelki, Obroża i ubranka, Zabawki i trening, Pielęgnacja i maszynki do strzyżenia, Buda, Poidełka i miski.
W skład reszty zamówienia mogą wchodzić inne produkty, np. karmy. Następnie wystarczy wpisać kod kuponu w pole KOD KUPONU w koszyku zakupów.
KOD KUPONU: PIES_10
|
Lausla - Czw Lip 05, 2012 10:13
smeg, dziękuje za odpowiedź.
Jeżeli kupuję w zooplusie to wybrać te GLS, czy coś innego? Bo jak pamiętam były z tym jakieś problemy.
Poza tym tego chyba nie da się zmienić.
dotsa - Czw Lip 05, 2012 10:32
Lausla napisał/a: | Poza tym tego chyba nie da się zmienić. |
Też mi się wydaje, że nie ma takiej możliwości... Ja ostatnio robiłam swoje pierwsze zamówienie w zooplusie i nie miałam problemów. Jedyne co to kurierzy z GLSa chyba nie dzwonią przed przyjazdem (tzn. u mnie tak było) więc lepiej żeby ktoś był w domu w dniu dostawy.
Lausla - Czw Lip 05, 2012 10:56
dotsa, ale ile około trwa cała wysyłka?
Helcia - Czw Lip 05, 2012 11:06
Lausla, do mnie dotarła przesyłka po 3 dniach. Dodatkowo możesz na stronie GLS monitorować, w którym miejscu jest przesyłka i jaki jest przewidywany dzień i godzina dostarczenia
dotsa - Czw Lip 05, 2012 11:06
Zamawiałam w czwartek, 28.06, przesyłka dotarła do mnie we wtorek, 3.07. Nie jest to jakieś zastraszająco szybkie tempo, ale zooplus sobie zastrzega ileś tam dni na dostarczenie. Dostałam też numer przesyłki i mogłam sobie sprawdzić, kiedy mam się spodziewać kuriera. No i płaciłam przelewem, ale nie wysyłałam im potwierdzenia wpłaty. W regulaminie jest napisane, że jak im się wyśle potwierdzenie, to szybciej się zabierają za realizowanie zamówienia.
Lausla - Czw Lip 05, 2012 12:01
Dzięki dziewczyny .
quagmire - Pon Lip 09, 2012 09:18
Cytat: |
mamy niespodziankę dla miłośników małych zwierząt - rabat:
- 10% NA WSZYSTKIE KLATKI, KOJCE I WYBIEGI DLA MAŁYCH ZWIERZĄT!
|
W Zooplusie dają robat na klatki (9-16.07.2012) od wartości zamówienia powyżej 99 zł, ale akurat przy klatkach to nie problem . Trzeba wpisać kod RABAT-LATO.
Jak ktoś jeszcze nie kupił Perfekta w super rewelacyjnej cenie, to może go mieć jeszcze 34,90 zł taniej
AngelsDream - Pon Lip 09, 2012 09:23
Zooplus się rehabilituje. Trzecie zamówienie z rzędu (zawsze z płatnością po dostarczeniu), duża paczka, zamawiałam w czwartek w nocy, dziś rano kurier wysłał SMS.
majlena - Wto Lip 10, 2012 11:53
czemu jak ja kupowałam Perfecta, to nie było aż takiej niskiej ceny?
powiem Wam, że zooplus mnie pozytywnie zaskoczył, ostatecznie.
pominę fakt, że kuriera mogliby mieć lepszego. pan kurier zadzwonił, że będzie za 30min, po 1,5h nadal go nie było. zadzwoniłam, przeprosił i przyjechał za kolejne 30min. pospieszał, ale nie chamsko. pomógł sprawdzić i otworzyć paczkę. spisał reklamację na pękniętą miseczkę. mówił, że sama już nigdzie nie muszę tego zgłaszać.
po 2óch miesiącach wieści o reklamacji żadnej. napisałam do zooplusa. przeprosili. napisali, że skontaktują się z producentem, by sprawdzić czy miseczka jest dostępna. otrzymałam informację, że niestety nie ma miseczki, ale za to dostałam 83zł rekompensaty. i bardzo mnie to cieszy miseczka za 83zł. szkoda, że poidło nie było też pęknięte. (ale z niego cieknie przez jakiś czas od przykręcenia do klatki. półka cała zalana. potem przestaje i już nie cieknie.)
Oli - Wto Lip 10, 2012 12:01
majlena napisał/a: | ale z niego cieknie przez jakiś czas od przykręcenia do klatki. półka cała zalana. potem przestaje i już nie cieknie | pewnie za dużo wody wlewasz trzeba zostawiać przestrzeń z powietrzem, jej wielkość zależy od "upodobań" poidła.
smeg - Wto Lip 10, 2012 12:17
Off-Topic: | U mnie ciekło właśnie kiedy wlałam za mało wody i kiedy przestrzeń z powietrzem była za duża Nawet na opakowaniu była instrukcja, że należy wlewać do pełna (poidło firmy Biba). |
majlena - Wto Lip 10, 2012 12:52
Off-Topic: | hmmm, ja próbowałam i z wodą aż do przepełnienia i z powietrzem i z dużą ilością powietrza. cieknie. na szczęście potem przestaje i da się korzystać. widocznie to jest poidło z serii basenowych bib (firmy Biba)- zrobić kałużę, wykąpać się, a resztę z poidła zostawić na drinki. | a może by zareklamować te poidła i dostać z 80zł?
|
|
|