Mioty urodzone - rok 2010 - Q-uleczki Emerald Moon
Bel - Pon Kwi 26, 2010 15:56
aleeeeeeeee śliczny
L. - Pon Kwi 26, 2010 21:02
osz kurczę!
jak ona się patrzy wymiękam..
http://picasaweb.google.c...embedwebsite%22
tylko przytulać i całować http://picasaweb.google.c...embedwebsite%22
kasia_w - Pon Kwi 26, 2010 21:19
L. napisał/a: | jak ona się patrzy |
Oj tak, ten jej wzrok zawsze mnie rozczula... Cieszę się, że zdjęcia się podobają
marlena85 - Pią Kwi 30, 2010 18:03
Quanti Novell ledwo wysiedziała na planie zdjęciowym
[ Dodano: Pią Maj 28, 2010 20:47 ]
moja Quleczka
L. - Pon Cze 21, 2010 00:25
Hej, hej jak tam Q-uleczki ?
Już im stuknęły 4 miesiące lada chwila zacznie się okres dojrzewania i będziemy mieli kobitki i mężczyzn
Ps. Czy ja jestem komuś winna jakieś papiery? Umowy są. Karty zdrowia wszystkim dałam.
Czy ktoś nie dostał metryki (nie dotyczy osób wyrabiających rodowody, które metryki nie chciały).
Jeśli komuś czegoś brakuje bądź coś zgubił proszę o informacje na PW
Bel - Pon Cze 21, 2010 00:32
Quick miewa się świetnie.Duży dzieciak choć waleczne ma serce nadal sztamę trzyma z velvetem,podskakuje do starszych i większych ale respekt ma przed tatusiem kolorek ma cudowny,może rex nie jest jakiś super wyjątkowo poskręcany... ale za to futerko gęste,że ciężko znaleźć skórę
baradwys - Pon Cze 21, 2010 09:01
Qupiś też ma się świetnie, robi się z niego mały indywidualista i zaczyna drzeć koty z Pietem i czasem z Orionem
Długie to to, przypomina mi Othella
kaś - Pon Cze 21, 2010 10:52
A Querido... Leje na półki, kradnie jedzenie, grzebie w czym może, rozbebesza śmieci, straszy myszy i ciągnie za skarpetki jak mu się nudzi... Uwielbiam go
Jest strasznie kontaktowy i lubi bawić się w berka, włazi mi na głowę w dosłownym tego słowa znaczeniu i wyczynia takie głupie rzeczy, że po prostu mózg staje. Ach, no i przybiega na cmokanie
L. - Pon Cze 21, 2010 14:05
Dzisiaj gadałam Iloną , u której jest Quna
Mówiła, że mała trzyma się świetnie, zawsze ma dobry humor i biega za nią jak piesek
Do Ilony się garnie, ale do jej synka podchodzi z większym dystansem (nie dziwie się Qunie - te małe dziecięce rączki )
marlena85 - Pon Cze 21, 2010 17:40
Quanti Novell jest raczej typem dominującym, "znęca się" nad Maruną, co chwilę ją mocno iska, albo tylko Maruna jest taką panikarą i piszczy jak tylko Novelka ją dopadnie natomiast w stosunku do MissTi jest nieziemsko łagodna, nie zauważyłam jakichkolwiek kłótni między Novelką a MissTi.
mrófka - Pon Cze 21, 2010 19:45
Quenipha to Quentipha, jedyna w swoim rodzaju, inna od wszystkich i zaskakujaca, taka chodząca niespodzianka. Do dziś jej zostało od malucha, że jak reszta stada chodzi po klatce to ona śpi, a jak reszta śpi to ona biega. Nie lubi buziaków i przed cmokiem w pysia wyrywa się jak by ją ktoś ze skóry obdzierał, ale do czochrania i głaskania sama przychodzi pod rękę. Pierwsza zdobyła segment i jest najlepszym nurkiem. Podczas kąpieli wkłada całą głowę pod wodę i wyławia pyszczkiem przysmaki, skutkiem czego wygląda potem jak taki mokry bober z irokezem Ponadto jest bardzo kochana w stosunku do swoich młodszych siostrzyczek i nigdy jej nie ma tam gdzie wybuchają jakieś sprzeczki
kasia_w - Śro Cze 23, 2010 11:02
U Qukardki (przydomek - Koka) też wszystko ok. Waży 280-290g, nie wiem ile dokładnie, bo strasznie się wierci podczas ważenia. Z dnia na dzień widzę jak zmienia się jej charakter - robi się coraz bardziej kontaktowa i "miziasta" (nie lubi pieszczot ale gdy jest na wybiegu, co chwila przybiega i zaczepia np. podgryzając mnie w stopę, żebym się z nią pobawiła ). Kiedy była na etapie odkrywania świata, za nic nie chciała wrócić do klatki, nie interesowała się nawet pełną michą jedzenia. Teraz, gdy wołam "dziewczynki, chodźcie na jedzonko" Koka przybiega razem z pozostałymi Jest pojętna, uparta, lubi mnie podgryzać (paznokcie i stopy), a w stosunku do innych szczurków bezkonfliktowa No i to jej spojrzenie... Jak coś spsoci, a potem się tak na mnie patrzy, jestem w stanie wszystko jej wybaczyć
baradwys - Wto Lip 20, 2010 20:46
powiem tyle, że kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham, kocham... Qupisia!!
Mimo iż marzyłam o kolosie rozmiarów dziadka Elektrona lub tatusia Perusia a dostałam kurdupelka ale kocham go nad życie
te jego miny, jego uszy, moje najcudowniejsze uszyska pod słońcem
W temacie dodałam filmik i gdzieś tam chyba pod koniec wyciągam go z chasioka (śmietnika) ze szczurzymi odpadami i robię Mu rzeczy straszne po których zawsze udaje że ma focha... naprawdę cudowny szczur, nie zamieniła bym go na żadnego innego...
wuwuna - Czw Lip 22, 2010 00:20
Łał Shy to on na prawdę musi być wyjątkowy. Ja już chce je zobaczyć (twoje skarby )
baradwys - Czw Lip 22, 2010 08:11
wuwuna, naprawdę, najcudowniejszy na świecie całym
poznasz, już w sobotę
[ Dodano: Czw Lip 22, 2010 15:16 ]
zważyliśmy mojego krasnala i waży baaardzo malutko tylko 386g
[ Dodano: Czw Sie 26, 2010 11:48 ]
halo halo... co tam u rodzeństwa?
Zauważyłam, że Qup zaczyna dojrzewać, wczoraj nawet mnie udziabał, tak sam z siebie
Już nie lubię samców i ich dojrzewania
|
|
|