To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Ogonowy offtopic - Szczury w mediach

babyduck - Śro Kwi 10, 2013 18:27

Niamey, to nie ten film. Tamten był o starszej babce, która tych fuzzow miała kilkadzisiąt, trzymała je w małych klatkach i karmiła makaronem. Tu jest babka młodsza, ma 19 szczurków i je leczy. To jest zupełnie inny film, tylko tytuły są podobne.
klauduska - Śro Kwi 10, 2013 18:30

babyduck, dokładnie to samo miałam napisać. Pomyliłyście filmy! Ten dopiero wyszedł przecież, bo to tegoroczna seria jest ;)
wilczek777 - Śro Kwi 10, 2013 18:44

Właśnie obejrzałam i babka jest ok ma sporą klatkę, operuje guza u szczurzynki i wszystko jest w porządku. Jeśli sie już czepiać to akcji z trutkami w sklepie i pod koniec filmu z tego ogromnego tłuściocha który się rozlewa na wszystkie strony i pewnie ledwo łazi.
Niamey - Śro Kwi 10, 2013 18:45

A, ok, właśnie tytuł mnie zmylił, bo już miałam włączyć, ale pomyślałam, że już to widziałam :)
Phi, 19 szczurów? Ci Amerykanie nie wiedzą co to jest "przeszczurzenie" :P

mmarcioszka - Śro Kwi 10, 2013 19:19

Off-Topic:
Niamey napisał/a:

Phi, 19 szczurów? Ci Amerykanie nie wiedzą co to jest "przeszczurzenie" :P

Padłam :hahaha:

smeg - Czw Kwi 11, 2013 07:36

babyduck napisał/a:
Niamey, to nie ten film. Tamten był o starszej babce, która tych fuzzow miała kilkadzisiąt, trzymała je w małych klatkach i karmiła makaronem. Tu jest babka młodsza, ma 19 szczurków i je leczy. To jest zupełnie inny film, tylko tytuły są podobne.

Ok, zwracam honor, nie obejrzałam filmu z linka klauduski, bo myślałam, że to ten sam, co wtedy :P

lepakkomies - Pią Kwi 12, 2013 22:23

Rany, łzy mi napłynęły jak ta szczurzynka odeszła w dłoniach właścicielki :cry:

wilczek777 napisał/a:
Jeśli sie już czepiać to akcji z trutkami w sklepie i pod koniec filmu z tego ogromnego tłuściocha który się rozlewa na wszystkie strony i pewnie ledwo łazi.

A ten gruby szczurek nie miał nowotworu? Wszak pozostałe szczury były w dobrej kondycji, a jakoś nie widzę sensu, żeby miała akurat tego jednego tak zdrowotnie zaniedbać :roll: Ale akcje w sklepach z produktami deratyzacyjnymi rzeczywiście mało poważne :]

wilczek777 - Pią Kwi 12, 2013 22:59

Niektóre szczurki mają tendencje do tycia a przy tak ogromnym stadzie ciężko odchudzić okrągłego potworka.
A czy miał nowotwór? Kto wie? Na filmie nie widać.

lepakkomies - Pią Kwi 12, 2013 23:11

wilczek777 napisał/a:
Niektóre szczurki mają tendencje do tycia a przy tak ogromnym stadzie ciężko odchudzić okrągłego potworka. (...)

I właśnie m.in. dlatego jestem sceptycznie nastawiona do trzymania tak znacznej ilości szczurów :roll:

Oli - Sob Kwi 13, 2013 07:19

Niamey napisał/a:
Phi, 19 szczurów? Ci Amerykanie nie wiedzą co to jest "przeszczurzenie"
no... :roll: :lol:
mmarcioszka - Pon Maj 06, 2013 20:22

Nie wiem, czy to najwłaściwszy temat, ale lepszego nie znalazłam: http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Szczur
Oluś - Pon Maj 06, 2013 20:29

Cytat:
Żywienie: (...)kartki papieru (przy czym ważne prace bez kopii są wyżej cenione niż czyste strony- szczury ukazują tu doskonale opanowaną umiejętność czytania

Sama prawda :lol: :lol: :lol:

mmarcioszka - Pon Maj 06, 2013 21:41

olus_165, cały ten tekst jest zabójczy, przydałoby się dodać do niego jeszcze trochę takich prawd o ogonach :lol:
Cegriiz - Pon Maj 06, 2013 22:55

O... Ostatnio mi dziadostwa wygryzły dziurę na środku rachunku telefonicznego :/
Martini - Pon Maj 06, 2013 23:06

A mnie dziady odcięły od internetu:P