Ogonowy offtopic - Szczury w mediach
Biała - Pią Mar 01, 2013 00:12
Eeee moje dziewczynki też są bardzo czyste I jeśli chodzi o załatwianie do kuwety i pielęgnacje siebie
Dukat - Pią Mar 01, 2013 00:26
Bardzo mi się podobało. Najbardziej stwierdzenie że żadne zwierze nie jest dla dzieci.
Super robota i kieckę miałaś świetną
A jeszcze ! Należy bezwzględnie pochwalić nie tylko Opowiadacza ale i Opowiadanych !
także :
Kiecka czadowa i Futra pełna klasa !
taivas - Pią Mar 01, 2013 20:40
No w końcu obejrzałam.
Bardzo fajne wystąpienie! Gratuluję Niamey. Naprawdę super, a jak ładnie się prezentowały też szczurki. Czy ja mam dobre wrażenie, że pan prowadzący dostał dziaba? xD na jednym z ujęć ze zbliżeniem na dłoń było widać coś na kształt ranki świeżo po małym dziabie.
Wg mnie jak na tak krótki czas, jaki był Ci dany Niamey, naprawdę zawarłaś najważniejsze rzeczy w pigułce i to jeszcze opowiedziane w bardzo interesujący sposób. Nawet moja mama, która zresztą poinformowała mnie o tym, że takie coś leciało, była zachwycona, a ona nie jest fanką szczurów. Ale powiedziała, że bardzo fajna dziewczyna występowała i mówiła dużo mądrych rzeczy. Ach ta sława, co?
Niamey - Pią Mar 01, 2013 21:43
taivas, niee, to nie był dziab To były super miziaste szczury z Finlandii, one się rozpłaszczają, a nie gryzą Za to jak mówiłam "szczury nie gryzą" to operator zrobił zbliżenie na mój gustowny plasterek z hello kitty
taivas - Pią Mar 01, 2013 22:19
Właśnie też to zauważyłam, hahaha
Szczury z Finalandii koniecznie muszę mieć kiedyś takie w swojej "kolekcji"
Btw, rozdajesz już autografy?
mmarcioszka - Pią Mar 01, 2013 22:35
Niamey, plaster miał swoje 5 minut w telewizji, w końcu on też coś wie o szczurach
Dory - Sob Mar 02, 2013 04:37
Oli, ja się właśnie bardzo zdziwiłam widząc Popek trzymającą szczura
Uważam, że to był świetny występ. Mówiłaś z sensem, a szczurki i ich klatka prezentowały się świetnie. Mądra wypowiedź o dzieciach i zwierzętach (chyba nawet za mądra jak na tv śniadaniową, ale może do kogoś dotrze ).
I też się zastanawiałam, skąd to draśnięcie u faceta
Mysie_Buldozki - Sob Mar 02, 2013 09:21
Wypowiedź na ten temat, że nie ma zwierząt dla dzieci strzał w 10! To jest właśnie problem tych biednych chomiczków, piesków, szczurków, kotków przygarnianych lub kupowanych w zoologicznym mówienie o zwierzętach dla dzieci. Potem biedny zwierzak siedzi zostawiony sam sobie bo jak dla dzieci to ten sam poziom co zabawka. Także bardzo się cieszę, że mimo głupkowatych pytań odpowiedzi były tak mądre
Karena - Sob Mar 02, 2013 16:59
Mysie_Buldozki napisał/a: | Także bardzo się cieszę, że mimo głupkowatych pytań odpowiedzi były tak mądre |
Święte słowa.
Devona - Pon Mar 18, 2013 01:01
Ja wiem, że mam małe opóźnienie, ale z racji braku telewizora oglądam tylko wybrane programy dostępne w internecie. Przyznać się, kto z Warszawy był ze szczurem w The Voice of Poland ?
nubijka - Pon Mar 18, 2013 21:35
A no właśnie- przed chwilą siostra mnie poinformowała, że ktoś od szczurów był w tym programie- niejaka Karolina z Warszawy- przyznać się
vika - Wto Mar 19, 2013 08:54
http://www.voice.tvp.pl/w...ulisy-10422523/
wilczek777 - Wto Mar 19, 2013 09:20
Ja poszperałam i stwierdzam, że Karolina ma taaaaaki głos
Devona - Wto Mar 19, 2013 09:44
Ja wiem, jak się nazywa i głos rewelacyjny, ale zastanawiałam się, czy jest na forum, skoro ma sporo szczurów z adopcji w domu .
rudziak - Śro Mar 27, 2013 23:29
Szczurek jest od 1:30
http://www.youtube.com/wa...d&v=iCvuIaxeLKE
|
|
|