To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2010 - Q-uleczki Emerald Moon

marlena85 - Nie Kwi 04, 2010 02:18

mrófka, przy 190 g Quicka :D to moja Novelka jest okruszkiem :]
Bel - Nie Kwi 04, 2010 07:39

marlena85 napisał/a:
mrófka, przy 190 g Quicka :D to moja Novelka jest okruszkiem :]

Przy 205 :DD Chłopak rośnie jak na drożdżach :DD

mrófka - Nie Kwi 04, 2010 08:58

marlena85, a bo ona jest kobietką to więc zachowuje linię :mrgreen:

believe_86, orzesz Ty orzeszku :wink: czym Ty go futrujesz? :P a może to nie ciuras tylko miniaturowy słonik :lol:

kaś - Nie Kwi 04, 2010 14:41

Que rośnie z dnia na dzień, aż mi szkoda że tak krótko będzie maaaałyyy ;)
marlena85 - Nie Kwi 04, 2010 16:32

believe_86 napisał/a:
Przy 205 :DD Chłopak rośnie jak na drożdżach :DD
po tatusiu? :] świetne tempo narzucił, muszę jeszcze raz zważyć moje panienki
baradwys - Nie Kwi 04, 2010 16:35

cholera to ja po świętach jadę do weta! I zważę go :P w sumie to chyba czas we własna wagę zainwestować :P
mrófka - Wto Kwi 06, 2010 17:27

Ja też postanowiłam się w wagę zaopatrzyć bo już teraz mamy trochę kuperków do ważenia :lol:

A oto Quentipha nasze miziaste, kochane cudo z wiecznym apetycikiem na jedzenie i całusy :serducho:

W sumie to brak słów by opisać jak jest cudowna nasz Quleczka, i jak już mówiłam babci L. będę jej za ten skarb wdzięczna na forever :DD

gratis - Wto Kwi 06, 2010 22:21

Ja niestety przez poważne kłopoty z Funiem kontakty ze stadem są mocno zaniedbane, ale Qashmirko ze mną sprząta :D
Znaczy jeden dzień się docieraliśmy naramiennie - młody zjeżdżał mi z ramienia wbijając przy tym swoje słitaśne igiełki, ale po tej lekcji przetrwania dla niego i dla mnie na ramieniu wysiaduje już całkiem ładnie. :)

Kochany kulek, zrobił się ślicznie poczochrany - boję się to coś nazywac "rexem", ale przynajmniej zaczyna sie od głowy, także jest ładniawy - nie to co u Qupidyna :P

baradwys - Wto Kwi 06, 2010 22:23

gratis, odczep Ty się od mojego standarda :P Który przeobraża się w rexa ^^
Bel - Wto Kwi 06, 2010 22:28

gratis, spoko... Quick wygląda jakby go prądem popieścić ale rex z niego hmm... narazie niespecjalny :]
L. - Śro Kwi 07, 2010 22:05

mrófka, ona ma fałdkę ;p
jestem przeokropnie ciekawa ile ona waży :]

tak cicho bez tych dzieciaków w domu.

Bel - Śro Kwi 07, 2010 22:11

L., u kogo cicho u tego cicho :lol: choć muszę przyznać,że te moje 227 gram szczurzego szczęścia jest strasznie leniwe.Ulubiona pozycja do spania to "na boczku"i "na plecach"... kiedy nie spojrzę to albo napastuje Morisa albo śpi...
marlena85 - Śro Kwi 07, 2010 22:42

believe_86 napisał/a:
te moje 227 gram szczurzego szczęścia
to ja jestem jakaś wyrodna "matka" :oops: mimo usilnych starań i podtykania różnych smakołyków Novelka jest chudzinką w porównaniu do Quicka, z dzisiejszego ważenia wyszło jej 152 g :? co prawda sporo rozrabia, biega, szaleje, ale ta różnica w masie ciała jest przytłaczająca
mrófka - Czw Kwi 08, 2010 15:39

L., hi hi nie jedną a już dwie :lol: Jak dam radę to dziś zakupię wagę, bo mnie też straszna ciekawość korci :mrgreen:
baradwys - Czw Kwi 08, 2010 15:44

marlena85, spokojnie :) różnica pomiędzy samicami a samcami przeważnie jest baaardzo widoczna :) 152g to naprawdę rewelacyjna waga jak na takiego szkraba :)
Off-Topic:
mam 2 samiczki 9cio i 4 miesięczną i obie nie ważą 200g :)