Mioty urodzone - rok 2010 - Miot P of Anahata
L. - Czw Lip 08, 2010 23:37
Nie wiem jak od strony Redivivy, ale linia ELek ma tak, że samiczki zaczynają wybijać porządnie w górę po 8 miesiącu życia.
A o samce to bym się nie martwiła, a raczej cieszyła z takiej wagi, bo samcze ELki mają tendencje do tycia, w miocie O i Q EM także prosiłam aby mieć wagę panów pod nadzorem.
Anonymous - Pią Lip 09, 2010 05:49
u mnie Imbir zaczął nabierać masy jakoś po skończeniu pół roku - dlatego się nie martwię jakoś, młode P mają czas
baradwys - Pią Lip 09, 2010 07:04
L. napisał/a: | mają tendencje do tycia, w miocie O i Q EM także prosiłam aby mieć wagę panów pod nadzorem. | wybacz ale padłam ło te szczypiory chodzi?
Anonymous - Pią Lip 09, 2010 07:48
Shy_Lady, o ELki chodzi . A tendencja do tycia mogła się przenieść.
baradwys - Pią Lip 09, 2010 07:50
Ren, no ja wiem tylko że One nie tyją co prawda Oriona jakieś dodatkowe fałdki ma ale chyba potomstwa to się nie tyczy
Anouk - Pią Lip 09, 2010 16:43
Ja tłustych szczurów nie uważam za cudne, nie żyjącą już niestety Luśkę próbowałam za wszelką cenę odchudzić. Tak jak napisała Shy - nie tłuste, a duże
Tylko chodzi o to, że miałam wrażenie, że w tym wieku szczura powinna mieć większą wagę i stąd moje zmartwienia. Zwłaszcza, że waga Pippi od ostatniego ważenia nieco spadła w dół.
Jeszcze dzisiaj wkleję nowe foty
L. - Pią Lip 09, 2010 16:51
Shy_Lady, i bardzo dobrze, że nie są otyłe o to własnie chodzi.
baradwys - Czw Lip 22, 2010 14:20
albo mam jakąś głupią wagę albo Pierd schudł, dziś waga pokazała 376g (taka dobra u Weta:P )
mrófka - Śro Lip 28, 2010 12:37
sto lat na półroczek wszystkim Piskawkom
Jestem w szoku kiedy to minęło.
Dziś uczcimy to święto budyniem czekoladowym
Moja pierwsza,wymarzona, tak wyczekiwana i upragniona Prima, obchodzi dziś swoje pierwsze półroczku
Kiedy przypomnę sobie tego jamnika z turbodoładowaniem, trzpiota i nerwusa, nie przyszło by mi do głowy, że wyrośnie z niej taka piękna i uczuciowa panna
Moje całuśne, chrumkająco-gadające szczęście, stoo laat
wuwuna - Śro Lip 28, 2010 12:50
Mrófka nie kłam, one mają może dopiero miesiąc, a nie pół roku, chciałabyś.
Zdrówka!
baradwys - Śro Lip 28, 2010 13:21
wuwuna, to, że Pierd wygląda na miesiąc to nie znaczy, że reszta też
ale oczywiście wszystkim braciszkom i siostrzyczkom życzę tak jeszcze ze 3 latka
wuwuna - Śro Lip 28, 2010 13:39
Szaju, ja nie mówiłam o wielkości a o tym, że zdaje mi się jakby te maluchy dopiero przedwczoraj się urodziły. xD
babyduck - Śro Lip 28, 2010 14:22
O jezu, to już?
mrófka - Śro Lip 28, 2010 14:36
wuwuna, no właśnie jak to pisałam, to sama nie mogłam w to uwierzyć
babyduck, he he szoczek prawda
Neverestin - Śro Lip 28, 2010 14:49
Jeszcze co najmniej 3 lata naszym Pierdółom
|
|
|