Ogonowy offtopic - Szczury w mediach
Biała - Czw Lut 28, 2013 16:40
Super !!
babyduck - Czw Lut 28, 2013 16:46
Niam, świetna robota!
Bel - Czw Lut 28, 2013 19:30
wywiad świetny ale podpis "miłośniczka szczurów, hodowczyni" to chyba nie bardzo
majlena - Czw Lut 28, 2013 19:46
rewelacja. krótka rozmowa, a przekazałaś tyle ważnych informacji. świetna robota. jesteś super, Niamey
Oluś - Czw Lut 28, 2013 19:50
Świetny wywiad!
Niamey - Czw Lut 28, 2013 21:24
Haha Dopiero przed chwilą obejrzałam. Tak w punktach:
1) Chyba ze trzy razy mówiłam im, że nie jestem hodowczynią i to nie będzie zgodne z prawdą
2) Zależało mi przede wszystkim, żeby dużo powiedzieć o stadności i chyba się udało Nawet tuż przed rozpoczęciem jeszcze poprosiłam, żeby mnie koniecznie zapytali o stadność
3) Nagranie było bardzo krótkie, więc na pewno nie udało mi się powiedzieć wszystkiego, ale myślę, że i tak jakaś dobra informacja o szczurkach poszła w świat i może dzięki temu chociaż jeden szczurek więcej nie będzie samotny
oczywiście w moich oczach wyszłam fatalnie. No już pomijam fakt, że przed programem prowadzący dopytywał się czy aby jak te szczurki chodząc tak cały czas po ciele, to czy to nie wywołuje nieustannego napięcia erotycznego
Bel - Czw Lut 28, 2013 21:33
zboczeniec
Niamey ale z tą czystością szczurów to ty żeś trochę koloryzowała
Niamey - Czw Lut 28, 2013 21:50
No moje są czyste, zawsze mają umyte ogonki a to że lubią sikać pod siebie to już zupełnie inna sprawa
AngelsDream - Czw Lut 28, 2013 21:53
Niamey napisał/a: | oczywiście w moich oczach wyszłam fatalnie. No już pomijam fakt, że przed programem prowadzący dopytywał się czy aby jak te szczurki chodząc tak cały czas po ciele, to czy to nie wywołuje nieustannego napięcia erotycznego |
Okej, pytań brak.
Wyszłaś świetnie!
Mysie_Buldozki - Czw Lut 28, 2013 22:38
Pani prowadząca sprawiała wrażenie przerażonej tym zwierzyńcem Szkoda, że to nie Kammel prowadził ten odcinek, jego odcinki o ziwerzakach zawsze są sporo bardziej zachęcające do zwierząt. Jako prowadzący nie boi się zabawiać zwierzaków i jakieś takie sensowniejsze pytania zadaje.
L. - Czw Lut 28, 2013 22:43
Niamey, właśnie, wyszłaś extra
Karena - Czw Lut 28, 2013 22:46
Mysie_Buldozki napisał/a: | Pani prowadząca sprawiała wrażenie przerażonej tym zwierzyńcem Szkoda, że to nie Kammel prowadził ten odcinek, jego odcinki o ziwerzakach zawsze są sporo bardziej zachęcające do zwierząt. Jako prowadzący nie boi się zabawiać zwierzaków i jakieś takie sensowniejsze pytania zadaje. |
No i nie rzuciłby hasła przy szczurzym odżywianiu, że w niektórych krajach się je szczury.
Cegriiz - Czw Lut 28, 2013 23:54
Niamey, "teściowa" była zachwycona!
Dzisiaj mi opowiadała, czego się dowiedziała cyt.: "od tej ślicznej młodej dziewczyny".
Oli - Pią Mar 01, 2013 00:02
Mysie_Buldozki, Anna Popek przeraźliwie boi się szczurów i się ich brzydzi. Jak byłyśmy z Dory kilka lat temu w tym samym programie z naszymi szczurami, to właśnie poza anteną to mi powiedziała. W trakcie nagrania próbowała brać Filipa, ale na tyle była niepewna, że uciekł szybko do mnie na ręce.
Niamey, bardzo fajnie, poza tym o czystości
Cegriiz - Pią Mar 01, 2013 00:09
Czystość była dobrą reklamą
|
|
|