Szczury - [SHSRP] Ulotka o szczurach - roznoszenie, deklaracje, spis
Pyl - Pon Wrz 09, 2013 22:29
Paczuszki już przygotowane, część jutro jedzie ze mną na pocztę, część w weekend na wystawę
A w ramach porządków uznaję, że osoby, do których od dłuższego czasu nie mam kontaktu i nie odpowiadają na PW kasuję z listy osób roznoszących ulotki - dotyczy to szczuropakabra i Akiś.
A przy okazji ponownie proszę o informacje o stanie prac osoby, do których wysyłałam ulotki w maju i czerwcu.
cornflakegirl - Wto Wrz 10, 2013 07:54
Pyl, poliklinikę w Olsztynie mogę przygarnąć w październiku i tak miałam iść zostawić ulotki na wecie. Ulotek mam sporo także nie potrzebuję dostawy )
dotsa - Czw Wrz 12, 2013 13:41
Sorry, mam lekką obsuwę w roznoszeniu ulotek...
Ale zostawiłam dzisiaj ulotki w tym gabinecie:
Cytat: | Siemianowice Śląskie - Gabinet Weterynaryjny AMIVET lek. wet. Aleksandra Kściuk (Niepodległości 65B) [m] |
Plakatu niestety nie było gdzie powiesić. Resztę, mam nadzieję, ogarnę w najbliższym czasie.
Pyl - Czw Wrz 12, 2013 15:24
cornflakegirl, super, to jeśli będziesz mogła zweryfikować na wstępie czy coś tam jeszcze zostało z ulotek i czy nie trzeba będzie dołożyć to daj znać.
dotsa, dzięki Na resztę grzecznie czekam.
Szczurówka - Sob Wrz 14, 2013 13:55
Pyl
Jeśli jeszcze nie wysłałaś do mnie ulotek to poproszę o ulotki + plakat do:
Sklep Zoologiczny "Kakadu"
Ul. Pszczyńska 315 S04A
Gliwice 44-100
Tam nie ma żadnych zwierząt
Pyl - Pon Wrz 16, 2013 17:36
Po pierwsze bardzo, bardzo dziękuję osobom, które wspierały nas w akcji ulotkowej.
Szczególne pokłony, ochy i achy należą się Limomance, bo większość czasu spędziła z ulotkami a nie ze szczurami i szczurniętymi na stoisku
Ale było Was tam więcej: na pewno pseudomonas, aneczka1-13, mmarcioszka, wilczki (a ich było aż 777 ),...?!? Zabijcie mnie nie pomnę kto jeszcze (nawet nie kojarzę wszystkich ), ale dzięki Wam mogłyśmy na chwilę wyrwać się na jedzonko czy zwiedzenie wystawy. No i ktoś nam te ulotki nosił, a lekkie nie były
Ulotek zeszło mniej niż planowaliśmy, ale niestety - na pogodę i frekwencję wpływu nie mamy. Ale i tak zeszło orientacyjnie koło 4000 ulotek, więc więcej niż na łódzkiej wystawie
Staram się to oszacować dokładniej, możecie mnie wspomóc swoją pamięcią kto ile wziął osobiście?
Ja (prawie) pamiętam:
- pseudomonas 50 ulotek bez plakatu? Podeślesz namiar gdzie się pojawią?
- Willow na Wałbrzych Gabinet Weterynaryjny Lek Wet Sylwia Skwira (ul. Kolejowa 4) 25 + plakat?
- pszczółka, 150 ulotek bez plakatów na uzupełnianie w Poznańskich lecznicach
- olus_165 i limomanka paczuszki przygotowane z wcześniejszej edycji zgodnie z wcześniej zgłoszonym zapotrzebowaniem (więc nie trzeba liczyć, bo mam spisane)
Ktoś jeszcze?
Szczurówka, weź do Kakadu te ulotki co wysłałam "w rezerwie" (25 sztuk) i zobacz czy faktycznie w tym sklepie uda Ci się je skutecznie zostawić. W większości sklepów Kakadu sprzedają zwierzęta, więc nawet jeśli tu akurat ich nie ma to jest ryzyko, że w imię ogólnie pojętego interesu sieci sklepów Kakadu ulotki z niego znikną.
Plakat masz jeden, wiec sama oceń gdzie lepiej go powiesić.
limomanka - Pon Wrz 16, 2013 17:47
Pylu, sama tam nie stałam...
wilczek777 - Pon Wrz 16, 2013 20:36
Ja tam mam cały czas w pamięci ten uroczy motyw jak rozdaje ulotki z japro a Pyl do gościa który odmówił "A może ode mnie pan weźmie?" - i ten ponętny wzrok xD Stwierdzam, że najchętniej brały dzieci - i to chyba dobrze bo to następne pokolenie szczuromaniaków może być.
AngelsDream - Pon Wrz 16, 2013 20:44
wilczek777, bardzo ja Wam dziękuję za pomoc przy rozdawaniu, bo ja niestety jestem potrzebna na stoisku, nawet jeśli nie organizuję konkretnej wystawy.
Do miejsc, w których można znaleźć naszą ulotkę można dopisać:
Wrocław, Hostel Bemma, Kazimierza Wielkiego 15 - miejsce przyjazne szczurom!
limomanka - Pon Wrz 16, 2013 21:06
wilczek777, Pyl ciągle tak robiła - najskuteczniejsza była na drugiej linii
Pyl - Pon Wrz 16, 2013 22:27
AngelsDream, jutro dopiszę z kompa
limomanka, to się nazywa silna motywacja wizją wożenia i noszenia tych ulotek, których się nie uda rozdać
Dla niewtajemniczonych dodam, że do Wrocławia dotarło 100 kg ulotek
Ebia - Pon Wrz 16, 2013 23:07
Pyl napisał/a: | do Wrocławia dotarło 100 kg ulotek | Jestem pod wrażeniem...
Pyl - Wto Wrz 17, 2013 12:00
Ebia, szkoda, że z 50 kg wróciło... W kilogramach myśli się o tym bardziej obrazowo.
Dobra, przeanalizowałam sprawę Trójmiasta. Mogę obsłużyć:
- Gdańsk Górka i Kamiński ul. Hallera [m]
- Gdynia GKW ul. Kielecka [ś]
- Gdynia Benkowski&Hajdo ul. Apisa [m]
- Gdynia ul. Stryjska [ś]
Kasik, dobrze rozumiem, że ulotki tam jeszcze nie dotarły? Czy coś jeszcze jest interesującego w okolicy / na trasie?
Kasik - Wto Wrz 17, 2013 17:34
Pyl, z w/w dwie są moje i tam ulotki nie dotarły, jedna jest Lavi - zatrzymałam się na etapie, że tych ulotek tam nie było, a o Stryjskiej nic nie wiem, bo nie była moja. Pyl napisał/a: | Czy coś jeszcze jest interesującego w okolicy / na trasie? | Co to znaczy? Szczurzych już nie ma, jest jedna ogólna lecznica o złej sławie plus wiele małych psio-kocich, ale nic powszechnie znanego (przynajmniej z tego, co ja wiem).
pszczoła - Wto Wrz 17, 2013 18:18
Pyl napisał/a: | Dobra, przeanalizowałam sprawę Trójmiasta. Mogę obsłużyć: |
Pyl, zawstydzasz Trójmiasto
|
|
|