Wystawy szczurów rodowodowych - III Ogolnopolska Wystawa Szczurow Rasowych! GDANSK
Anonymous - Śro Sie 06, 2008 09:44
Layla napisał/a: | PS Jestem fanką głosu Olimpii | ja tez! I jej mikro nadgarstków i dłuuugich palców. Layla napisał/a: | Jestem okropną gadułą, | właśnie do tego piję.
Layla - Śro Sie 06, 2008 09:46
Viss napisał/a: | właśnie do tego piję |
To mój kompleks, chyba będę nosić knebel w torebce
Viss napisał/a: | ja tez! I jej mikro nadgarstków i dłuuugich palców. |
Nooo, dokładnie Olimpia ogólnie jest cud miód. Wszystkie baby w ogóle cudne. Ren prześliczna jest np. Dory takoż I w ogóle mrau wszystkie wystaw...czynie
Anonymous - Śro Sie 06, 2008 09:52
Layla napisał/a: | To mój kompleks | Toś wymyśliła.. śmiej sie z tego, a nie kompleksuj. Layla napisał/a: | Olimpia ogólnie jest cud miód. Wszystkie baby w ogóle cudne. | nie sposób sie nie zgodzić. Myśle, że poza konkursem warto by zrobic wystawę wystawczyń. Ja chce sędziować!
Layla - Śro Sie 06, 2008 09:53
Viss napisał/a: | Ja chce sędziować! |
I jeszcze chciałam powiedzieć, że bardzo było miło poznać ntillee
Anonymous - Śro Sie 06, 2008 10:36
Layla napisał/a: | Ren prześliczna jest np. |
Się zburaczyłam właśnie
nutaka - Śro Sie 06, 2008 10:49
Layla napisał/a: | Jestem okropną gadułą, |
ooo tak
Layla napisał/a: | PS Jestem fanką głosu Olimpii |
też zauwazyłam, ze ma bardzo ładny głos
magnes - Śro Sie 06, 2008 11:24
Ren napisał/a: | Się zburaczyłam właśni | Ren-buraczek
Ja też normalnie jestem gadułą ale Layla przebija wszystkich. To nie powód do kompleksów
Layla - Śro Sie 06, 2008 11:26
Magnes, byłaś najcichsza I masz cudne włosy. naturalnie RUDE
magnes - Śro Sie 06, 2008 11:36
Layla, przecie napisałan że normalnie jestem gadułą To był wyjątek
Layla napisał/a: | masz cudne włosy. naturalnie RUDE | Dziękuję. Ja tez sie zburaczyłam
ntliee - Śro Sie 06, 2008 11:46
Off-Topic: | Layla napisał/a: | że bardzo było miło poznać ntillee |
ntliee nie wiem dlaczego mój nick sprawia tyle problemów, już nie mówiąc o wymowie |
Layla, mi też było miło, a to że jesteś gadułą to akurat fajne, ja niby też jestem ale się skutecznie hamuję wszystkich których miałam okazję było bardzo miło poznać, a resztę mam nadzieję że będzie jeszcze okazja
na wystawie mówiłam o tym sachmie, że jak tak siedziałyście, to przez to że w sumie widzę tylko wasze zdjęcia w necie, to miałam skojarzenie z gwiazdami filmowymi, których zwykły śmiertelnik nie widzi na codzień
Oli - Śro Sie 06, 2008 11:57
ciacho napisał/a: | kilka szczurów tylko |
Dla Ciebie dużo to ile - 100, 1000? Szczurów było 37 zgłoszonych (obecnych 33). To nie jest mało. No ale jak to się mówi - Polakowi nie dogodzisz. Gdybyś chociaż coś konstruktywnego zaproponowała...
babyduck napisał/a: | zauważam ogromnego plusa, którego brakowało ostatnio w Warszawie - plakietki z imionami |
W Warszawie na pokazie (nie wystawie) były kartki z wypisanymi po kolei szczurami i ludzie je chętnie czytali, następnie ewoluowało to do plakietek na faunaboxach.
Layla napisał/a: | Jestem okropną gadułą, pewnie przeze mnie inni wystawcy byli tacy zmęczeni |
Nie większą niż ja.
Layla napisał/a: | PS Jestem fanką głosu Olimpii |
Czy tylko ja nie lubię swojego głosu?
wuwuna - Śro Sie 06, 2008 12:14
Olimpia, masz bardzo delikatny głos i przyciągający uwagę.(ja to mam dopiero bas )
Olimpia napisał/a: | Czy tylko ja nie lubię swojego głosu? | raczej tak
nutaka - Śro Sie 06, 2008 12:17
wuwuna napisał/a: | ja to mam dopiero bas |
a mi Twój głos tez się podobał tez taki przyciągający
a małomówna to Ty tez nie jestes
ale Magnes chyba za to nic nie powiedziała
sachma - Śro Sie 06, 2008 13:02
mowcie co chcecie ale Layla powinna byc na wszystkich pokazach i wystawach jako informator ktos podchodzil zadal male pytanko a Layla zaraz mu caly elaborat o szczurach mowila - juz dano nie widzialam takiego zainteresowania opowiesciami o szczurach! no i ci ktorzy do Layli podeszli byli bardzo dobrze poinformowani o szczurzych wymaganiach
a co do liczby szczurow to pretensje trzeba miec do samych szczuromaniakow, ktorzy mogli ale nie zglosili sie na wystawe - mozna to nadrobic w olsztynie L. na pewno sie nie obrazi jak ktos wysle jej zgloszenie dzien po terminie
Niestety ale organizator nie moze nikogo zmusic do wystawienia swoich zwierzat
zrozumialabym marudzenia wystawcow "malo szczurow bylo" - bo oni cos zrobili zeby bylo ich wiecej, ale jak marudzi osoba ktora mogla ale nie chciala, a pozniej ma pretensje do calego swiata to cos tu jest nie tak.
Layla - Śro Sie 06, 2008 13:03
sachma, i o chomikach
|
|
|