To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2010 - Miot H of Anahata - 26.01.2010

Cola - Czw Lis 10, 2011 14:54

Hubba ma problemy z oczami. ale poza tym jest zdrowa i najkochańsza :serducho: :serducho: :serducho:
wuwuna - Czw Lis 10, 2011 18:35

Cola napisał/a:
Hubba ma problemy z oczami.
Hóódzól też skrajny, na razie problemów nie ma.

Nie wyszły te fuzzy w tym mocie niestety.

Cola - Wto Lis 22, 2011 13:53

Hubba miała ładnie usunięte oko, jednak w oczodole zebrało się dużo ropy. dziś miała założony sączek i dodatkowo usuniętego gruczolaka z pachwiny który pojawił się wczoraj rano. ciężko zniosła narkozę, w tej chwili nadal zachowuje się jak noworodek, jeśli do jutra nie przejdzie to możliwe że coś stało się z mózgiem. Proszę o mantry, za dużo się to maleństwo już wycierpiało w swoim niedlugim życiu... ;(
Nakasha - Wto Lis 22, 2011 14:36

Biedactwo. :( Kciukam!!
quagmire - Wto Lis 22, 2011 14:53

Nie zgadzam się, żeby się coś stało z mózgiem - przeszłam to i po prostu się nie zgadzam.
Za Hubbę najmocniejsze :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Cola - Wto Lis 22, 2011 15:01

bardzo się boję o nią, już 3 h po operacji a ona ciągle się wierci i przewraca i ma totalnie nieskoordynowane ruchy. oby do jutra przeszło ;(
babyduck - Wto Lis 22, 2011 15:05

kciuki są :kciuki:
EpKee - Wto Lis 22, 2011 15:05

Kciuki są, nie daj się mała :( :kciuki: :kciuki:
Karena - Wto Lis 22, 2011 15:08

da radę :kciuki: :kciuki: :kciuki: moc dobrych myśli ode mnie
Cola - Wto Lis 22, 2011 15:53

dzięki ludzie. nie chce pić, ale zaczęła dziubać starte jabłko. powiedzcie mi dlaczego ona szarpie szmatki? jak się tak obija po transporterze to zębami podszarpuje szmatki...
Oli - Wto Lis 22, 2011 15:55

Cola napisał/a:
powiedzcie mi dlaczego ona szarpie szmatki? jak się tak obija po transporterze to zębami podszarpuje szmatki...
może być z bólu lub z frustracji jeśli nadal jest pod wpływem narkotyków jakie dostała podczas zabiegu.
Cola - Wto Lis 22, 2011 15:59

Oli, ona dostała bardzo mocne przeciwbólowe, pani Ania mówiła że może od tego jest taka otępiała. oparła się o ściankę i umyła pyszczek. sprawia wrażenie jakby psychicznie była trzeźwa, ale fizycznie słabo. chociaż wydaje mi się że jest już trochę lepiej. widzę teraz że nawet nie źle wychodzi jej siadanie i trzymanie papki z jabłek. dziękuję wam za kciuk! :serducho:
Nakasha - Wto Lis 22, 2011 17:25

No to może już będzie z górki. :) Ona miała wziewkę czy iniekcyjną? Moje szczurasy po iniekcyjnej potrafiły się wybudzać nawet 8 - 12 godzin. Kciukam za wnusię! :kciuki:
Cola - Wto Lis 22, 2011 17:30

Nakasha, iniekcyjną. je, pije, wpierdziela transporter od środka. chodzi już normalnie. jak doszła do siebie to zrobiła się bardzo zimna, ale już się rozgrzała. to dzięki waszym kciukom!! :mrgreen: :serducho:
Nakasha - Wto Lis 22, 2011 17:34

Zapraszam!

http://shsr.szczury.biz/v...p?p=29448#29448

Temat o zdrowiu naszych miotów. Wiem, że nie wszystkie informacje są aktualne, dlatego bardzo proszę o Pw/maile! :)