To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Grupowe zamówienia z e-sklepów - E-sklepy dla zwierząt - co i jak?

babyduck - Pią Sty 07, 2011 20:07

Są godni zaufania, ale raczej trzeba się uzbroić w cierpliwość. Wiele z rzeczy na stronie zamawiają u dystrybutorów dopiero po złożeniu zamówienia przez klienta, więc na niektóre rzeczy trzeba się naczekać. Z reguły jednak starają się zrekompensować czekanie jakimś miłym gratisem.
Bel - Pią Sty 07, 2011 21:43

Mihoshi, generalnie 2 razy zamawiałam u nich dunę.Fakt-szybko przysyłali ale:
1 duna przyszła kurierem połamana,drugą wysłali nie na ten adres i nie tego dnia na który byliśmy umówieni.Nie jestem nimi zachwycona i na bank nie kupię więcej :/ co do gratisu: brak :|

falka - Pon Sty 17, 2011 11:29

W zooplusie dają 5% rabatu na wszystko za wypełnienie ankiety.
http://www.surveymonkey.c...Xz17h4q1K5RY%3d

Ja polecam ten sklep, co prawda moje zamówienie przyszło w dwóch paczkach, ale za to nie miałam problemów z reklamacją, po prostu napisałam, że miski przyszły potłuczone i odpisali, że mam nie odsyłać, oni mi zwrócą kasę na konto. Wszystko z mojego zamówienia było na stanie.

Julita - Wto Lut 01, 2011 19:49

ja zamówiłam w czwartek, timę i przysmaki jakieś w zooplusie, powiem wam że jestem zadowolona, wszystko przyszło zgodne z zamówieniem, i do tego szybka przesyłka (paczka przyszła dziś) za którą nawet nie musiałam płacić, w sumie nie miałam wyboru bo tylko oni mieli timę, ale na pewno będę jeszcze tam zamawiać, no i jeszcze duzo promocji mają więc duży plus dla nich. A tak przy okazji dostałam od nich 10% rabatu na pokarmy dla wszystkich zwierząt ważny do 25 marca, ja raczej nie skorzystam, wiec jakby ktoś chciał to pisać.

PS. Rabat już nie aktualny.

Tatyka - Nie Lut 06, 2011 16:42

http://www.planeta-zoo.pl...omus-p-988.html

Ma ktoś te trociny? Pylą się? Bo robię zamówienie na planecie i nie wiem czy ich nie wziąć - dużo i tanio.. :)

rysia.13 - Nie Lut 06, 2011 16:51

ja miałam takie z lokalnego zoologa i byly w niej mole : <
Tatyka - Nie Lut 06, 2011 17:33

Dziękuję za opinie. Toteż powstrzymam się na razie. :P
Devona - Pon Lut 07, 2011 14:41

Tatyka, ja zużyłam już 3 paczki tych trocin i żadnych "dzikich" lokatorów nie znalazłam ;) . Pylą malutko (jak inne polecane trociny, bo niepylących ściółek drzewnych nie ma ;) ), są chłonne, wydajne i strasznie tanie. Ja osobiście polecam :) .
Tatyka - Pon Lut 07, 2011 15:40

hm, tylko wysyłka droga. Poczekam jeszcze. :)
Oleczka - Nie Lut 27, 2011 11:45

w najblizszym czasie planuje zrobic darmowa przesylke od 100 zl :D i dowoz na terenie Warszawy za 5 zl :) wiecej informacji pojawi sie w temacie Gryzolandu :)
Oli - Wto Mar 15, 2011 18:24

Chciałam bardzo pochwalić i polecić sklep świat karm http://www.swiatkarm.pl/index.php wprawdzie nie mają tam jakiegoś dużego wyboru gryzoniowych karm, ale ja w nim kupuję karmę dla psów, bo nie znalazłam do tej pory tańszego sklepu, ceny psich karm (także weterynaryjnych) są rewelacyjnie konkurencyjne. Poza tym zamówienie przyszło bardzo szybko i dostaliśmy smaczki jako gratis. :)
falka - Wto Mar 15, 2011 19:40

Oli, ja od nich kupowałam na allegro, mają nazwę hurtowniazoo i też było wszystko ok, nie pamiętam niestety co dostaliśmy gratis, ale pewnie coś było :)
satanka666 - Śro Mar 16, 2011 09:50

też polecam światkarm :)
ostatnio tylko u nich zamawiam, paczka jest zwykle na drugi dzień od zrobienia przelewu.
no i zawsze mamy zabawkę gratis ;D

Dimishka - Śro Mar 16, 2011 10:52

Dla tych co zamawiaja rat mouse pro:
http://zoo-product.etpro....yszy-20kg,VL953
Razem z przesyłka wyszło mi mniej niz 150zl. No i standardowo gratis był.
Tanio, kontakt dobry ( nie zmienił się u nich status na stronie przy moim zamowienia, wiec wyslalam maila z zapytaniem po trzech dniach co z nim, a odp dostalam w ciągu kilku minut i sie okazalo ze paczka juz wyslana:P )
No i chyba będe u nich zamawiać bo jak ostatnio czekałam na paczke w kacikupupila ponad 2 tygodnie to im już podziekuje.
Chyba, że ktoś ma sklep gdzie jeszcze taniej :P

Anonymous - Czw Kwi 07, 2011 10:52

a ja polecam http://katani.pl/ - wczoraj zadzwoniłam do nich z pytaniem, czy jedna z klatek inter zoo, którą mają w ofercie jest dostępna (ciężko o nią obecnie, wszędzie jest ale w wersji ocynkowanej, a ja ocynku nie trawię i chciałam malowaną). sympatyczna pani obiecała popytać w hurtowni i oddzwonić w ciągu godziny - kilkanaście minut później zadzwoniła, że jeśli jestem zdecydowana, ściągną ją dla mnie. dziś pani zadzwoniła z info, że klatka lada chwila u nich będzie, cena jak za ocynk, więc jeśli jeszcze dziś wpłacę kasę, to w południe wysyłają kurierem i jutro klata będzie u mnie. ponieważ bałam się, że zanim kasa zostanie zaksięgowana na ich koncie będzie za późno na wysyłkę, podesłałam im na maila screen z potwierdzeniem zapłaty - klatka już jest w drodze :) jestem mega zadowolona, super szybko, sprawnie i bardzo miła obsługa.

mają spory wybór karm dla psów i mają Rat PRO w cenie około 140zł za 20kg! będę mogła wreszcie zamawiać wszystko w jednym miejscu ;]

wysyłka darmowa jest u nich od bodaj 139zł :)