To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2011 - Narodziny miotu U SunRat's - rezerwacje str. 10

AngelsDream - Śro Lip 04, 2012 09:58

Dyskusja o wadze i ew. odchudzaniu Ulfika: http://forum.szczury.biz/...p=768015#768015
susurrement - Śro Lip 04, 2012 22:41

a ja się pochwalę, że widziałam i miziałam Ulę - jest prześliczna, wygląda dokładnie jak moja Mabelle. jest szczuplutka, spokojna, ale jednocześnie odważna :serducho:
MalaBoo - Nie Sie 05, 2012 15:56

Usia:

fail - Nie Sie 05, 2012 18:55

susurrement napisał/a:
a ja się pochwalę, że widziałam i miziałam Ulę - jest prześliczna, wygląda dokładnie jak moja Mabelle. jest szczuplutka, spokojna, ale jednocześnie odważna :serducho:

Ulcia szczuplutka? :lol: toż to największy żarłok i grubas w naszym stadzie :serducho:
waży 396 gram :P

radzioo81 - Śro Sie 08, 2012 19:23

Ulfik jak to Ulfik, piękna niebieska pierdołowata alfa :)

MalaBoo - Nie Sie 12, 2012 01:43

Usia czyli po domowemu "Usiątko moje kochane" :D - http://www.youtube.com/wa...eature=youtu.be
nowokaina - Pią Wrz 21, 2012 13:49

To ja też się pochwalę. Faceci dostali u nas robocze imiona Sherly (Uzkreską) i Mycroft (Unagi). Trudno ich fotografować, bo się nie dają...

Mickey nie chciał dawać się fotografować, więc ma tylko jedno zdjęcie... Nawet jogurtowe dropsy go nie skusiły...

nowokaina - Nie Wrz 23, 2012 17:59

Dzisiaj w nocy niestety umarł Unagi, w klinice weterynaryjnej :( Światełko dla niego [*]

Napiszę ponownie, gdy będę miała wyniki sekcji...

heniok - Nie Wrz 23, 2012 18:14

nowokaina, strasznie mi przykro, tak niewiele czasu się nim cieszyłaś :cry:
radzioo81 - Nie Wrz 23, 2012 19:30

o nieeeeee przykro mi nowokaina, :( za kilka chwil byłby roczek.
radzioo81 - Pią Wrz 28, 2012 19:40

szczurza rodzino miotu U wiecie że za równo miesiąc nasze ogony będą obchodzić pierwszą rocznicę kroczenia po tym światku? ale fajnie :)

nowokaina, co było Unagiemu? wiadomo już coś?

Rajuna - Sob Wrz 29, 2012 00:17

W poniedziałek spotkałam współlokatorkę nowokainy przy klinice i miała ze sobą wyniki sekcji Unagiego (nie czytałam całości, ale widziałam je), mówiła, że właśnie je odebrała i wraca do domu, to je wrzucą... Inna sprawa, że chyba znowu coś się stało (nie szczurom, po prostu), bo nowokaina wczoraj nie dotarła na umówione spotkanie i nie da się z nią skontaktować telefonicznie.
Także wyniki już są, teraz trzeba się uzbroić w cierpliwość.

Szkoda malucha, wiozłam go od Pućki i strasznie fajna była cała trójeczka :(

gratis - Nie Wrz 30, 2012 12:05

Ulfik jest jakimś szalenie idealnym połączeniem swojej Mamy i Taty.
Dzieciaki strasznie dużo wzięły wyglądu z Manolita. Cieszy. :serducho:

radzioo81 - Nie Wrz 30, 2012 12:10

gratis, a wiesz że widziałem kilka takich "Ulfików" na różnych forach ale fakt że miot U SR jest przepiękny. same selfy :serducho:
nowokaina - Pon Paź 01, 2012 17:27

Unagi miał ropień w płucu, a dodatkowo dobiło go zapalenie pęcherza :( Jeśli ktoś chce zerknąć na wyniki sekcji, proszę o wiadomość na priv...