Ogonowy offtopic - Czekanie na szczurka!
Anonymous - Śro Gru 06, 2006 23:04
a mi sie na F podoba Flavia albo Freya
marhef - Czw Gru 07, 2006 00:35
A ja już tak strasznie zamęczam babcię mojej Mistle że dostałam dziś normalny, regularny ochrzan i ostrzeżenie, że ona ma cierpliwość, ale już na wyczerpaniu
Przepraszam Cię babciu od Mistle, ale zrozum, że ja tu świra dostaję, ja nie wiem kogo kocham, ja jej na oczy nie widziałam i w ogóle to najchętniej bym przespała ten czas do pierwszych zdjęć i do wyboru mojej Mistle.
Czuję się jakbym tyłkiem siedziała na rozżarzonych węglach
AngelsDream - Czw Gru 07, 2006 00:39
marchewa, oj jak ja to rozumiem. Ja czekam na 4 sztuki z różnych miotów. W tym jeden dopiero planowany...
marhef - Czw Gru 07, 2006 00:40
AngelsDream, cholery można dostać, nie?
Człowiek nie wie co ma ze sobą zrobić
Właśnie, ma ktoś jakiś patent na to, żeby to czekanie nie było takie dokuczliwe?
AngelsDream - Czw Gru 07, 2006 00:46
marchewa, ja mam takie falowe napady... Jak sprzątam, zmywam, martwię się o kasę, to nie mam jak myśleć o tych maluchach i czekam i tęsknię tylko podświadomie.
Anonymous - Pią Sty 19, 2007 20:52
Odkurzam!
Zapisalam sie na miot H i za cholere nie moge zdecydowac sie na imie ....
znalazlam pare ktore w miare mi sie podobaja. Pomozecie wybrac?
No wiec tak:
Hanya, Hidi, Hendra, Happy, Haylee, Holly, Honey, Hope, Halia, Hibiscus, Haimi, Hannah, Haya, Hedia, Hedva, Hide, Hoshi, Hara, Hinda, Hera, Hilary, Haldis, Hjordis, Hedda, Havana, Heidi, Hilda, Hollye, Holli, Hexa.
Ktore wam sie podoba? A moze macie jeszcze inne pomysly? Prosze pomozcie
Niuniak - Pią Sty 19, 2007 20:53
Holly, Honey albo Hexa albo Helena
A do mnie przyjedzie w niedziele szczurek...neneneneneneeeee....a do was nie!!!
Anonymous - Pią Sty 19, 2007 20:56
Matylda, jak Ty to załatwiasz z rodzicami?! Ja też chcę.
Mi mało orginalnie podoba się Happy
L. - Pią Sty 19, 2007 20:59
hope, honey, hoshi
Ja czekam na panne od Zir po Raffaello i Easy miał byc miot na koniec 2006 ale jak widac sie przedłuża TT
i jeszcze miot K od Nezu.
Jeeeesu jak długooo jeszcze, a moja Yuki sie starzeje (w sob. konczy 5 miechów tak na oko) i boje sie ze bedzie coraz gorzej dołaczyc do niej maluchy TT
Anonymous - Pią Sty 19, 2007 21:06
Cytat: | Matylda, jak Ty to załatwiasz z rodzicami?! Ja też chcę. |
-codziennie marudzenie
-codzienne gadanie
-codzienne pokazywanie zdjec
-codzienne jeczenie ...........
Ale 4 to dla mnie max. Wiecej szczurow nie chce. I oni chyba o tym wiedza i dlatego sie zgadzaja
A mi sie najbardziej podoba Haylee i Hanya
Bo ja jestem dziwna, nawet tata ostatnio probowal mi to uswiadomic, bo wszytskim zwierzeta daje polskie stare imiona, teraz obiecalam sobie ze nastepne zwierze nazwe chinski czy japonskim imieniem, ale chyba jednak sie nie uda
L. - Pią Sty 19, 2007 21:26
Matylda, no tak
Ja sie przyznam, ze o mojego pierwszego szczura w zyciu kilka lat temu prosilam 72h i efekt był jak najbardziej pozytywny
mojego drugiego po śp. Sami przyniosłam od tak i mały ochrzan dostałam ale jest oka...
Yuki własnie świra dostaje widac ma to po swojej pańci.. ta pora sprzyja shizom xDD
Bosh... ja już chce moje kluuuuuuski *.*
Naciol - Pią Sty 19, 2007 21:57
Matylda, Happy albo Honey
Ale raczej Honey
Ale Haylee i Hanya nie takie złe...
Honey! HONEY
L. - Pią Sty 19, 2007 21:58
ja wole Hanya :} takie jest nooo... tajemnicze
Anonymous - Pią Sty 19, 2007 22:01
Ej no dziewczyny czy wy nigdy nie mozecie sie zgodzic? Teraz to ja juz calkiem nie wiem
marhef - Pią Sty 19, 2007 22:01
Ale czemu Hanya? Nie lepiej po polskiemu naszemu Hania?
Przecież to się i tak tak samo czyta
|
|
|