Mioty urodzone - rok 2010 - Miot C Wo de Shu- rezerwacje str 6
Roth - Czw Cze 24, 2010 18:20
Lista chętnych:
samice:
ja
sandra280586
Szczurek03 x 2
farferee x2
dorotkag96?
samce:
agacia x 2
believe_86
Karina Ł.
martussia
Będą wolne samiczki.
Mam dziwne przeczucie że kogoś pominęłam, albo wpisałam kogoś kto z miotu zrezygnował.
Jutro będą fotki i poraz enty upewnię się co do płci. Podam też dokładnie ile jest rexów, dumbo, szczurków jaśniejszych i ciemnych^^
martussia - Czw Cze 24, 2010 19:08
Roth napisał/a: | Lista chętnych:
samice:
ja
sandra280586
Szczurek03 x 2
farferee x2
dorotkag96?
samce:
agacia x 2
believe_86
Karina Ł.
martussia
|
przy rezerwacjach będziemy wybierać według podanej kolejności, czy kolejność jest przypadkowa?
Roth - Czw Cze 24, 2010 22:23
Tak kolejność wyboru według listy.
Właśnie dowiedziałam się że agacia rezygnuje z 2 samców, więc wszyscy zapisani na samce wskakują na miejsce wyżej Tak więc nie martw się martussia na pewno zostanie dla Ciebie 1 ciemny samczyk, bo są 3. 2 pozostałe są jasne.
Tak więc na pewno wolne będą przynajmniej 3 samiczki i 2 samce.
Bel - Czw Cze 24, 2010 22:24
Roth, eeee no to luz
Dori - Czw Cze 24, 2010 22:27
Zastanawiałam się nad zapisaniem się na samiczkę, ale zanim się do końca zastanowię, to maluchy pewnie będą już w nowych domkach
Bel - Czw Cze 24, 2010 22:30
Dori, ja obstawiam raczej,że już będą dawno za TM....
Nakota - Czw Cze 24, 2010 22:30
agacia, a miałabym takie cuda na tymczasie
Roth napisał/a: | wolne 3 samiczki |
Dlaczego Ayame mi to robi? Po coś mała rodziła tyle dziewuch, no po co?!
Leksana - Czw Cze 24, 2010 22:34
to ja chcę łaną panienke ... pllliiiis
martussia - Pią Cze 25, 2010 08:38
Roth napisał/a: | Tak więc nie martw się martussia na pewno zostanie dla Ciebie 1 ciemny samczyk, bo są 3. 2 pozostałe są jasne.
|
jaki piękny początek dnia nie mogę się doczekać
agacia - Pią Cze 25, 2010 13:04
Przykro mi bardzo, że musiałam zrezygnować, ale póki co niestety nie mogę sobie pozwolić na dodatkowe szczurki Może jeszcze kiedyś uda mi się spełnić moje rexowe marzenie To naprawdę wyjątkowy miocik i wierzę, że wszystkie wolne maluszki szybko znajdą nowe domki
Roth - Pią Cze 25, 2010 21:05
Co do znaczeń, to najprawdopodobniej nastąpią jeszcze zmiany Teraz podam prawdopodobne.
Dumbo niestety nie podałam ponieważ po dzisiejszym oglądaniu maluchów straciłam co do tego pewność. Tak więc wolę podać dokładniejsze dane dopiero w za tydzień, a teraz gdybać już nie będę
W miocie są prawdopodobnie 4 odmiany kolorystyczne. Najbarziej wyróźniają się 2 szczurki: Spottedka, co do której niemal pewna jestem że jest to jedyna czarnuszka. Drugi wyjątek to jeden różowiótki chłopczyk, zdecydowanie najjaśniejszy, nie widać na nim żadych znaczeń.
Chłpcy
Jasnookie:
1 standard bareback (najjaśniejszy)
1 rex varieberk/berkshire (oj coś tu pomyliłam się ze znaczeniami, muszę się jeszcze co do niego upewnić)
Ciemnookie:
2 rex varieberk/berkshire
1 stadard bareback
Dziewczynki
Jasnookie:
2 rex bareback
1 standard varieberk
1 rex hooded
Ciemnookie:
2 rex varieberk/berkshire
1 standard varieberk/berkshire
1 standard bareback spotted (najciemniejsza, najprawdopodobniej jedyny black)
2 rex bareback
Nakota - Pią Cze 25, 2010 21:10
Barebacki
Roth, a malec z ciemną plamką na tyłeczku to pan czy pani?
Leksana - Nie Cze 27, 2010 14:11
Roth dni są tak długie bez ciebie ... czy moje CV dotarło- pytam gdyż ostotnio moje meil'e nie dochodzą
[ Dodano: Wto Cze 29, 2010 00:07 ]
A jak tam małe futrzaki??? cś tu spokjnie jakoś... ciszą wieje ...
Roth - Wto Cze 29, 2010 17:47
Maluszki są coraz większe i ładnie ofutrzone. Mamy jedną niespodziankę kolorystyczną. Jutro będą fotki.
wuwuna - Śro Cze 30, 2010 01:34
jej nie mogę się doczekać niespodzianki
|
|
|