Mioty urodzone - rok 2010 - Miot S of Anahata - 07.04.10 - Saturn [*]
nezu - Sob Kwi 10, 2010 16:28
Bo mleka starczy dla wszystkich, wszystkie mają mleko w brzuchach.
Ren, to jest pierwsza ciąża Groteski, niektóre pierworódki tak po prostu mają, mogła uznać że sobie z dwunastką nie poradzi i tyle.
Cierpliwie wrzucaj je do gniazda.
Nic więcej zrobić się nie da.
Anonymous - Nie Kwi 11, 2010 11:04
Um, oglądałam sobie dzisiaj maluszki i jednak standardowosierstna ciemna dziewczynka chyba jest dumbo . Aż mi się nie chce wierzyć, ale wszystkie maluchy mają uszka wzdłuż głowy, a ona jedna ma takie odstające radary
Nakasha - Nie Kwi 11, 2010 11:04
Też mi się wydaje, że to ze względu na "pierwszą" ciążę i brak doświadczenia... może, jeśli będziesz jej małe cały czas podrzucać do gniazda, to za kilka dni je w pełni zaakceptuje.
Anonymous - Nie Kwi 11, 2010 11:05
nezu, Nakasha, cały czas podrzucam je do gniazda. Dziś już poza znalazłam tylko jedną kluskę, może już jej przechodzą matczyne lęki
gabi30 - Pon Kwi 12, 2010 07:39
No to ja tak nieśmiało zaproponuję:
Anonymous - Pon Kwi 12, 2010 07:50
Miały być foty, ale baterie padły . Obejrzałam dziś kręcone wąsiki i wszystkie są raczej długie, więc chyba jednak rexy
gabi30 - Pon Kwi 12, 2010 08:05
No cóż, ja nie zamierzam się więcej doszczurzać, wyjątek zrobię dla łysej panienki . Tyle ogonów co mam musi mi wystarczyć. Zaczęłam się dopapuziać. Żaczki mam już dwa, czekam na następne. Dlatego ze szczurami mówię stanowcze :STOP.
mrófka - Pon Kwi 12, 2010 08:16
a ja przyznam szczerze, że jakoś rexy mnie nie kręciły i nie brałam pod uwagę zupełnie tej ewentualności, by wchodzić w posiadanie takich fali dunaju ale teraz gdy pojawia się być może taka możliwość, czuję, że coś mi miękknie
Aleks1 - Pon Kwi 12, 2010 17:50
gratuluję maluszków
sr-ola - Pon Kwi 12, 2010 18:07
A mnie wcale wąsiki nie kręcą Tak nieśmiało myślałam, że pięknie byłoby mieć jednego czarnuszka i jednego jasnego, ewentualnie z czarnymi oczyskami, bo u mnie wszyscy w takich się lubują, ale bez nacisku, będzie co ma być, byle wszystkie całe i zdrowe
Czekam z niecierpliwością na zdjęcia, na pewno maluszki baardzo się zmieniły przez ten czas
zuuzuushii - Wto Kwi 13, 2010 21:35
Ja też czekam. Jakie one w końcu będą miały kolory?
Anonymous - Śro Kwi 14, 2010 08:04
Dziś Smerfy kończą tydzień . Oczywiście fotki, wybaczcie, że tak późno
Co do kolorów, to jeszcze nie jestem pewna na 100%, ale wśród ciemnych maluszków są jaśniejsze i ciemniejsze odcienie, tak samo przy jasnych maluszkach, więc chyba jednak Groteska niekoniecznie jest beżem . W takim wypadku pewnie są beże, topazy, blacki i aguty
Przypominam, że są wolne dziewczynki
zuuzuushii - Śro Kwi 14, 2010 10:08
a chłopiec rexik jest ciemny czy jasny ?
Devona - Śro Kwi 14, 2010 10:49
Ren napisał/a: | Przypominam, że są wolne dziewczynki | Kobieto, Ty nie pisz takich rzeczy pogrubioną czcionką, bo się złamię . Kiedy będzie wiadomo, co się dokładnie urodziło, bo muszę sprawę przemyśleć ?
Anonymous - Śro Kwi 14, 2010 11:33
zuuzuushii, nie wiem . Wśród czarnych kluseczek ze 3 wydają się jaśniejsze, a wśród jasnych kluseczek - dwie ciemniejsze (dziewczynka rex i standard).
Devona, za jakiś tydzień maluchy będą miały pełne ofutrzenie i otwarte oczka, wtedy będzie wiadomo
|
|
|