Wystawy szczurów rodowodowych - X Ogólnopolska Wystawa Szczurów Rasowych w Katowicach
Lama - Pon Lut 01, 2010 16:47
Viss napisał/a: | bo sie zgubię w tym porypanym mieście... |
Viss, ja Cię bardzo chętnie odbiorę z dworca i doprowadzę na wystawę, a jak będziesz chciała, to przenocuję.;]
I tak jak pisałam - mam wolny jeden pokój z 2-osobowym łóżkiem, materac też się znajdzie, więc jeżeli ktoś byłby chętny (i nie będzie mu przeszkadzało nocne darcie się Filipa, chrapanie buca i zalizywanie przez moją suczę), to zapraszam.;)
gratis - Pon Lut 01, 2010 16:53
Czy w takim wypadku założyc jeszcze jedną, nową ankietę?
Częśc osób zmieniła zdanie, a mi to pozwoli na zorientowanie się z liczbie szczurów, która na wystawę przyjedzie.
I przypominam, że wystawa to tak 80-90%, otrzymałam wstępną zgodę od kotów, ALE
rumcia - Pon Lut 01, 2010 16:58
Ani nie żartujcie! Ja już psychicznie jestem nastawiona na Katowice.Czekam aż się pochwalę moimi kawalerami
Anonymous - Pon Lut 01, 2010 17:03
L. napisał/a: | O_O tylko 4 h macie? | też się zdziwiłam, spodziewałam się tyle co do wrocka.
Lama napisał/a: | Viss, ja Cię bardzo chętnie odbiorę z dworca i doprowadzę na wystawę, a jak będziesz chciała, to przenocuję.;] | jejku, kocham cię Dziękuję!Filip mi nie straszny a sucz sama zaliżę gratis napisał/a: | Czy w takim wypadku założyc jeszcze jedną, nową ankietę? | chyba tak gratisiątko, zakładaj nową, wiele się zmieniło jednak.
gratis - Pon Lut 01, 2010 17:06
Viss, głuptasek! A zamiast spytac gratisa, który się ostatnio najeździł w lewo i w prawo między stolicą, a Kato
A znowu ode mnie do Wrocka to ok. 3 godzin
Idę skminiac nową ankietkę
Lama - Pon Lut 01, 2010 17:09
Ok, to łóżko zaklepane dla Viss.;)
A tak przy okazji wezmę Fifola na chwilę na wystawę i nauczę mówić "sce scula", to będę mieć pretekst, żeby sobie wreszcie jakieś dwa szczurzydła przywlec do domu.:P
Oli - Pon Lut 01, 2010 19:03
Cytat: | Ale wolałabym w Krakowie, tam mam nocleg | ja też, bo w Krk mogę dać nocleg też kilku osobom - mam tam mieszkanie po dziadkach. No i Krk to moje miasto.
Lama, czy w razie czego znalazłby się jakiś kącik dla mnie? Nie chcę narazie się deklarować na fest, bo w Kato mam koleżankę ze studiów, więc może mnie przekima, tylko nie wiem jaką będzie miała sytuację mieszkaniową, bo ona się jakoś przeprowadza.
baradwys - Wto Lut 02, 2010 08:18
hahahaha... a ja będę może z moją panią wet tylko gratisku ja bym o jeden plakat błagała więcej bo za naklejkę Wetka podziękowała i dodała "a ze szczurkiem nie ma??"
jijane - Sob Lut 20, 2010 09:41
tak tak tak jestem na tak.
Cerro - Sob Lut 20, 2010 10:14
He, he, he... wreszcie coś o rzut kamieniem dosłownie!
Przyjdę, choćbym miała z domu przez ścianę wyjść . Może nawet Ferasa przywlokę, chociaż wystawca ze mnie jak z kozy trąba. Ale pooglądać szczurasy - zawsze chętnie
L. - Sob Lut 20, 2010 12:27
jijane, Cerro, do tematu wystawy zapraszam tutaj: http://forum.szczury.biz/...er=asc&start=45
a moderacje proszę o zamknięcie tego tematu.
Anonymous - Sob Lut 20, 2010 12:37
Yyy, dlaczego są dwie ankiety jednocześnie?
L. - Sob Lut 20, 2010 12:54
Viss, nie do końca jednocześnie
tylko ta ankieta powstała jak jeszcze był temat, że to Toruńska będzie IX.
później gratis założyła nową. i jedni piszą tam, drudzy tu i się zrobiło zamieszanie.
01.02.
gratis napisał/a: | Idę skminiac nową ankietkę |
|
|
|