Odżywianie - Kolby - temat ogólny
gijane - Śro Sty 31, 2007 17:09
co do linku- trzeba usunac kropke po htm
popieram robienie wlasnych kolb- zdrowe, wiadomo co sie daje, mozna wybrac skladniki ktore szczury lubia, lub takie ktore powinny jesc, a inaczej trudno ( np siemie lniane)
poza tym, to fajna zabawa zwlaszcza jak sie robi grupowo
Maniak - Śro Sty 31, 2007 17:28
gijane napisał/a: | siemie lniane | co z tym siemieniem?
gijane - Śro Sty 31, 2007 20:21
chodzi mi o to, ze w zwyklej mieszance sie jakby gubi, opada na dno, szczur go nie zauwaza, bo jest male. a w kolbie nigdzie nie opadnie
Maniak - Śro Sty 31, 2007 20:26
Off-Topic: | aha to Ci chodziło...myslałam ze jakies przeciwwskazania |
helen.ch - Śro Paź 10, 2007 10:01
Drugi raz moje gwiazdy dostały kolby Vitapolu - jogurtowo-mniszkowe, w życiu się tak nie przepychały, kupiłam kiedys z myślą o świnku, on olał a ogonki były zachwycone. Teraz jest identycznie.
polna - Wto Lis 06, 2007 22:52
Zamówiłam u znajomej w zoologicznym kolby prestige, podawał ktos może szczurom?
alice740 - Pią Lis 09, 2007 20:48
kolb prestige nigdy nie widziałam - ale moje lubią kolby emotion vitakraftu dla chomika co prawda, ale im smakuje i teraz jest całkiem fajna promocja, cztery takie kolby za 7.90 w Pasażu Łódzkim
[/offtopic]polna - byłam dziś po extra vital z zoo-naturze, kupiłam 2 paczki, a potem - o zgrozo - musiałam kupić jeszcze dwie u siebie w Zgierzu, bo specjalnie dla mnie zamówili i głupio mi było nie wziąć... mój portfel zionie pustką, aaa...
polna - Pią Lis 09, 2007 20:50
Dziś nie odebrałam, ale w poniedziałek powinny dojść, moge zrobić fotki i wstawić. Sama jestem ciekawa
Off-Topic: | Xtra vital z zoo-natury ma strasznie krótka date ważności, nie wiem czy patrzyłaś (ja mam do końca stycznia). |
[ Dodano: Czw Gru 13, 2007 15:04 ]
Kokosowa kolba z vita-polu znika w mgnieniu oka.
Andzia - Śro Gru 26, 2007 15:50
Prezent świąteczny czyli kolby kokosowe z vitapolu zniknęły w ciągu doby
Za to kolby z Vitakraftu dla szczura nie cieszyły się wielkim zachwytem
H. - Śro Gru 26, 2007 19:23
Andzia, tez im kupilas kokosowe z Vitapolu? No nie moge, telepatia, moje tez mialy
Kolba to srednio znika w ciagu wieczora i nocki Do rana zostają resztki
No ale
Andzia - Śro Gru 26, 2007 19:26
Hally, kupiłam bo to chyba nawet Ty mi mówiłaś że są takie dobre i faktycznie sprawdziły się teraz może kupie z lucerny albo świętojańskie
polna - Śro Gru 26, 2007 20:08
Ja kupiłam miodowo orzechowe z prestige i tylko skubneły, za to kokosowe vita-polu to wielki przysmak.
H. - Czw Gru 27, 2007 19:45
polna, Andzia, ah no wiec kokosowe z Vitapolu rządzą xD
W końcu to tak wspaniały, egzotyczny smak Naprawdę oryginalnie i same pyszności
helen.ch - Pią Gru 28, 2007 19:24
Hally napisał/a: | ah no wiec kokosowe z Vitapolu rządzą | zdecydowanie, u nas znikają w mgnieniu oka, wcześniej kupowałam też kokosowo-różane, ale jakoś ostatnio ich nie ma nigdzie.
falka - Pon Sty 07, 2008 14:08
Dość ładnie wcinają kolby Prestige (popcornowe)
|
|
|