To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2009 - Miot E of Anahata - 16.11.2009

Bulletproof - Pon Lis 30, 2009 18:51

Śliczne są wszystkie, jakie duże już :) :serducho: Ester ma fajny kolorek, bardzo mi się wszystkie brązowate umaszczenia podobają (zresztą mi to się za dużo podoba i GMR tylko potem przez to :roll: ) kreciki też super, a Enkil ma fajnego tego blazeda :)
L. - Pon Lis 30, 2009 20:30

fantastyczne są :serducho: :mrgreen:
babyduck - Pon Lis 30, 2009 21:06

Escudo, Ever - achchchc :serducho: :serducho:
gratis - Pon Lis 30, 2009 21:09

mam łzy w oczach normalnie :mrgreen:
cudownie, że Ci wybrańcy żyją i rosną [i to jak szybko! :D ]

Ever jest cudowny! Oli nie pozbędziesz się mnie na wystawie :P

Oli - Pon Lis 30, 2009 22:05

gratis napisał/a:
Ever jest cudowny! Oli nie pozbędziesz się mnie na wystawie :P
Na wystawie?! To ja myślałam, że w Warszawie do nas wpadniesz jak już będzie całe stado w komplecie. ;(

Nakashko dziękuję. :* Tego mi było dzisiaj potrzeba po wielu nerwach i nieprzespanych 40 godzinach z hakiem... Maluszki są cuuuuudowne! :serducho: :serducho: :serducho: :serducho:

Nakasha - Pon Lis 30, 2009 22:32

Dziękuję za zachwyty. :D

Teraz przydadzą się kciuki, żeby nie było megacolonu...

Liriel - Wto Gru 01, 2009 11:19

no to widzę, że Escudo dogada się z moim Negatywem :) nawet z wyglądu są podobni- blacki dumbo :serducho: już się nie mogę doczekać. i trzymam kciuki :kciuki:
Anonymous - Wto Gru 01, 2009 13:07

Enkil i Ester......... :zakochany: :zakochany: :zakochany: :zakochany: :zakochany: :zakochany:
Boszzzzzzzzz http://i791.photobucket.c...th_DSC_5473.jpg :falover: :falover:

Liriel - Nie Gru 06, 2009 14:52

jak się trzymają Maluchy ;) ?
Nakasha - Nie Gru 06, 2009 18:51

Maluchy mają 20 dni. :)

Skaczą, biegają, tłuką się, maltretują starsze stryjeczne rodzeństwo i ciągle z zapałem wampirzą na Ayci. ;)

Na razie nie ma żadnych oznak megacolonu: małe rozwijają się prawidłowo, żaden nie odbiega od reszty, kupki są normalne, brzuszki są normalne, mięciutkie, nie ma wzdęć, biegunki czy zaparć. Chłopakom schodzą jajka. ;) Niestety objawy mega mogą się ujawniać nawet w 4 czy 5 tygodniu życia [chociaż to już znacznie rzadziej], więc jeszcze tydzień jest taki niepewny. Ale jak na razie wszystko jest ok.

Kluseczki rozwijają się widocznie szybciej niż inne moje mioty - baardzo szybko uczą się od starszych i w kółko je małpują. :) Poza tym to są kluski przeze mnie kompletnie rozpieszczane, zacałowywane, itp., spędzam z nimi mnóstwo czasu... z żadnym innym miotem nie spędzałam tyle czasu co z nimi... więc są do mnie na maxa przywiązane. :) Nie wiem jak ja je oddam... echhh.........

Z absolutną ufnością zasypiają u mnie w dłoni i w biuście, dają się miętosić i miętolić, nosić, robią przy tym takie rozbrajające minki... no i bieganie po mnie to najlepsza zabawa... szczególnie w wykonaniu Ester, ta kruszynka rozwala mnie na łopatki. :serducho: :serducho: :serducho:

Aya próbuje utrzymać je w gnieździe, ale małe mają ją w głębokim poważaniu i wolą spać z resztą w tunelu. :]

Coraz mocniej zaczynam wierzyć w to, że im się uda, że nie będzie megacolonu, że przeżyją, że nic im się nie stanie. Bo jeśli coś im się stanie, to nie wiem jak to zniosę.

Oli - Nie Gru 06, 2009 21:37

One się uśmiechają!!! One się wszystkie uśmiechają! :DD
nutaka - Nie Gru 06, 2009 21:40

Oli napisał/a:
One się uśmiechają!!! One się wszystkie uśmiechają!

dokładnie :mrgreen:

http://s791.photobucket.c...nt=DSC_5837.jpg - ślicznościii :serducho:

scorpio80 - Nie Gru 06, 2009 22:06

jakie one wszystkie mają sliczne pysie .. :sirwwt:
Nakota - Nie Gru 06, 2009 22:09

http://s791.photobucket.c...nt=DSC_5857.jpg - słodkości :serducho:

Wszystkie są takie cudne, słodkie, wspaniałe, rany :sirwwt:

Bulletproof - Nie Gru 06, 2009 22:20

Łaaa, ale cudne ! :) :serducho: