Ogonowy offtopic - 'Ksywki' szczurów.
karusia_bb - Sob Maj 19, 2007 14:10
Moje szczury maj± wiele przezwisk. Duży to Szczurołap=Szczurobrzuch=Szczuropas, mniejszy natomiast to Gryzipiórek=Gówniarz=Szczurokup=Gównojad xD
Jeżeli chodzi o takie ogólne nazywanie szczurów, to nazywam je wraz z moim chłopakiem 'szczurołapami'^^
Anonymous - ¦ro Mar 26, 2008 19:31
Ja wszystkie swoje ogonki nazywal Cholerkami... Natomiast Mycha (najstarsza) ma ksywke od malego, kiedy sie na sia wkurzam... Wystarczy, ze krzynke "gnoju" labo "gnoju ty maly" to juz siedzi w klatce i nic nie niszczy xD Natomiast malenstwa raczej przezywam maluchami, nie maja jeszcze takiej ksywki wycwiczonej... A Floru$ jest grubasem albo leniem bo nigdy nie wylazi spod kołdry, chyba ze po jedzienie i zeby sie zalatwic xD
Anonymous - ¦ro Mar 26, 2008 19:38
marchewka, odkopujesz wszystkie tematy po kolei, to nie jest mile widziane
Off-Topic: | Jak wołasz na: marchewka napisał/a: | Floru$ | jestem ciekawa, tak nawiasem |
A. No i chciałabym żeby¶ pisała "kołdry" a nie "kadry"/"k±dry", nie do końca zrozumiałe jest.
zas - ¦ro Mar 26, 2008 19:39
Tino to Grubas jako że jest większy
Taran.... Głupek Wszędzie lata i próbuje zeskakiwać z r±k czasem
Anonymous - ¦ro Mar 26, 2008 19:41
Wybacz poprostu sobie tak jakos przegladam tematy
Co Cie ciekawi z Florkiem!?
magnes - ¦ro Mar 26, 2008 19:53
Juni napisał/a: | Jak wołasz na: marchewka napisał/a:
Floru$
jestem ciekawa, tak nawiasem |
o to chodzi
Natalia - Sob Mar 29, 2008 15:48
Ostatnio Luna została Hub± Bub± .
blackowca - Pon Mar 31, 2008 16:43
Nasz Nilus jest najczesciej nazywany Murzynem, albo Czarnuchem, kiedy o nim mówimy
Bizou jest fretk± i reaguje na to całkiem całkiem
Hemingway natomiast jest Hemim lub Maleństwem po prostu
Mangusta - Pon Mar 31, 2008 18:22
Beza dostała ksywę Blondynka, bo jest mała rozbrykana i głupiutka
aimee - Pi± Kwi 04, 2008 22:33
Ja zazwyczaj nazywam swoje szczurki maluchami, pociechami, ogonkami .
A z osobna na Łatę wołam Łatka, Łateczka ,kochaneczka na Ciarę - Ciareczka, Ciuchcia ..... szczerze powiedziawszy nie maj± szczególnych przezwisk ,czasem nazywam je jak popadnie - od pomidorka po córeczki
Ewa - Pi± Kwi 04, 2008 22:48
Malusieńka Łusia jest bardzo strachliwa i zanim sie wyłoni "łapie "ostro¶ć kiwaj±c główka na boki. Pewnego razu, jak w TV produkował się Grzegorz Miecugow, mała wychyliła się zza poduszki i zaczęła kręcić łebkiem jakby się zastanawiała - "Miecugow, nie Miecugow ?....Nie jednak Miecugow... "I tak Łusia została Miecugowem.
Justka1 - Pi± Kwi 04, 2008 23:06
Na Emi mowie Mi¶-Mi¶,misiusia,Nane-małpeczka,Lalunia,Hannie-Hańćka,¶wir,¶wiszczypała ,Lua-zboczek,Lu¶-Lu¶,Bambi-bambus,czarnuch.
nezu - Pi± Kwi 04, 2008 23:16
Na całe stado wołam czasami smrody, paskudy, maleństwa, zołzy i słoneczka, zależnie od tego jak się zachowuj± i czy mi broj±.
Gufi ma jeszcze jedn± ksywkę któr± traktuję prawie jak imię.
Nazywam go Gufisiomi¶ albo po prostu, krótko, mi¶. Pluszowy. Do zacałowania.
Mała Mi - Pon Kwi 14, 2008 10:41
Na Rata wołam Ratosław, Racik, Klucha, Kluska, a na Kuzco - Kuzcolaz, Kuzcolina, Diabeł, Kolekcjoner i od niedawna - Gwałciciel. Poza tym to Wariaci, Łobuzy, Aniołki, Smrody, Gówniarze, Chłopaki
mc - Pon Kwi 14, 2008 12:16
bękarty diabła, łotry, smierdziele, słodziaki, miziaki, maleństwa, obrzarciuchy
|
|
|