Mioty urodzone - rok 2009 - Miot G of Anahata - Gina [*]
Anonymous - Pon Paź 19, 2009 15:11
Ren, ale przecież i tak mnie kochasz
emileczka - Pon Paź 19, 2009 17:35
, mniam, mniam, ale parówy
scorpio80 - Pon Paź 19, 2009 17:55
dziewczynka dumbo rexik moje wymarzone jedna dla mnie proszę proszę
maris - Pon Paź 19, 2009 18:14
Jej, aż 4 dumbo rexowe dziewczynki:) ale pięknie!
magnes - Pon Paź 19, 2009 18:31
Ren, kiedy napiszesz kto się załapał na kluskę?
Chciałabym wiedzieć, czy się mogę nastawiać, czy nie. Tylko mnie nie bij.
Anonymous - Pon Paź 19, 2009 20:17
Magnes, niestety będę wiedzieć dopiero jak się ofutrzą - proszę za to linczować matę . Zdradzę, że mata liczy na beżyka, którego istnienie w tym miocie jest bardzo mało prawdopodobne i wtedy weźmie dwa a jak nie to jednego
Anonymous - Pon Paź 19, 2009 20:54
bardzo mało prawdopodobne ale jednak jakieś trochę podobne jest obiecałaaaaś mi, nooo beżyk! beżyk dla mnie!
sorki, że blokuję rezerwacje, ale jestem potwornie napalona i naczekana na ten miot...
Oli - Pon Paź 19, 2009 21:39
no i teraz stresik czy gdzieś tam jest ten mój Gonzo Grafffiti...
Anonymous - Wto Paź 20, 2009 08:12
Wiecie, tak patrze na te klusie i aż mi się ryczeć ze szczęścia chcę jak widzę to mleczko w brzuszkach . Są takie śliczne, a pan standradzik to mnie w ogóle rozczula, jak go biorę na ręce to próbuje mi ciamkać palec
Anonymous - Wto Paź 20, 2009 08:53
dobra, mata przemyślawszy sprawę chce być miła i fajna
wezmę jednego klusia, rexiolka rudego, cieszcie się
Anonymous - Wto Paź 20, 2009 09:04
Skoro mata już się zdecydowała być miła i fajna ( ), to mogę przedstawić listę (już w kolejności, jestem chora i mam nadzieję, że nic nie pokiełbasiłam):
Chłopcy:
Wuwuna
Mataforgana
Oli
Magnes
Dziewczynki:
Ja
Heniok
Devona
Dimishka
Scorpio80
Maris
Przykro mi, że nie dla wszystkich starczyło, wszystkich spragnionych zapraszam do miotu P i do kolejnego, który jeszcze nie jest ogłoszony, ale będzie (i zapewne będą w nim topazy i beże ). Będę się zgłaszać po kolei do osób, nie trzeba się jeszcze decydować, można poczekać na futerka i otwarcie oczu
A swoją drogą to nie wiem jak ja te kluski będę odróżniać, chyba im zrobię kreski na ogonie kolorowymi pisakami
Anonymous - Wto Paź 20, 2009 09:05
Ren napisał/a: | 1 pan standard standard | jak on będzie beżowy, to ide się powiesić.
Anonymous - Wto Paź 20, 2009 09:07
Viss, raczej mało prawdopodobne, ale kto wie
heniok - Wto Paź 20, 2009 10:46
Ren napisał/a: | A swoją drogą to nie wiem jak ja te kluski będę odróżniać, chyba im zrobię kreski na ogonie kolorowymi pisakami |
Mojej proszę zawiązać na ogonku słoneczną kokardkę
wuwuna - Wto Paź 20, 2009 12:06
chyba nie muszę mówic, że się cieszę? czekam na rudego od 10 lat. Najpierw miało byc futrzaste odmiany kot..
|
|
|