Wystawy szczurów rodowodowych - Wystawa Szczurów - Wrocław 2009
L. - Śro Sie 05, 2009 23:25
Grucha, no weź mnie nie załamuj. mamy nadrobić brak spotkania
a tak poważniej? to co jest? brak noclegu, kasy? kurdę no.
Widzicie, tylko napisałam, że bede nocować u Azi i już się zleciała rzesza fanów
LunacyFringe - Czw Sie 06, 2009 10:43
L., Grucha nie ma za bardzo jak dojechać i jak wrócić
Oli - Czw Sie 06, 2009 11:52
a pociągiem? teraz IC ma bardzo fajne promocje, tylko trzeba w kasie bezpośrednio zapytać, np. można za 19 zł dojechać z Krakowa do Warszawy lub za 26 zł na trasie Warszawa - Trójmiasto.
Grucha - Czw Sie 06, 2009 18:57
nie no dojazd na miejsce jako taki jest.. ale powrót nie bardzo -.-
mniejsza.. będą inne okazje jeszcze wam się znudzę
Łosoś - Pią Sie 07, 2009 13:43
katasza, my (ja z El) też będziemy prawdopodobnie spać w jakimś hostelu, więc jak coś możemy wynając jeden pokój
Anonymous - Pią Sie 07, 2009 20:22
Łosos, to jak chcecie ze mna mieszkac to mowcie w jakim chcecie, mi to obojetne.
Ale, ale, kiedy wy chcecie spac? Bo ja z piatku na sobote i z soboty na niedziele.
Łosoś - Sob Sie 08, 2009 07:07
My tylko z soboty na niedzielę, bo jedziemy nocnym pociągiem i jesteśmy o 6 rano w sobotę
I chciałyśmy gdzieś na grunwaldzie, jest lepszy dojazd do Hali, tylko nie wiem czy w akademikach przerobionych teraz na hostele można trzymać zwierzęta.
zalbi - Sob Sie 08, 2009 14:47
gdyby nie Azi to bym tego tematu nie znalazła.. nawet na forum shsrp sie zarejetrowałam bo tam jest temat wystawy =P
ja biorę ze sobą jednego chłopa, ale sie ni nie podzielę =P
ja znalazłam dośc dobre ceny w etap hotelu. a tak poza tym to dalej szukam i szukam, bo nie mogę sie zdecydować a i żeby było jak najtaniej.. ale z łazienką chociaż =P
a tak w ogóle, to jestem święcie przekonana, że sie we Wrocławiu zgubimy..
L. - Sob Sie 08, 2009 15:03
Off-Topic: | zalbi, co to za szczur ten Equus? bo zawsze jak patrze na Twój podpis to nie mogę się nagapić, jest piękny! |
zalbi - Sob Sie 08, 2009 15:34
kontynuując off top:
L., Equus przyjechał do mnie z Czech, z hodowli Iletis. Ma dopiero niecałe 5 miesięcy a już waży prawie 600 gramów.. miziakowy wielkoszczur =P
w sumie.. to mogę i tu załozyc mój temat.. wieczorem coś się pomysli =]
[ Dodano: Pon Sie 10, 2009 13:22 ]
[quote="serendipity"]Rok temu dziewczyny spały tu http://www.puhot.pl/ (w DT Solo)./quote]
napisałam do nich i poprosiłam o więcej zdjęc pokoi.
odpisali mi, że ZWIERZĄT NIE AKCEPTUJĄ - to jakim cudem tam spałyście?
Anouk - Pon Sie 17, 2009 11:24
up! Kto jeszcze jedzie?
karola - Pon Sie 17, 2009 11:58
Dynialu, pewnie nijak Cię to nie urządza, ale skoro pytasz: ja i Adrian będziemy Tylko jako gapie i sami jeszcze nie wiemy w który dzień, ale będziemy
Przy okazji spytam: czy sobota i niedziela będą się czymś od siebie różnić czy tylko w jeden dzień są oceniane szczury w takich kategoriach, a w drugi dzień w kolejnych?
L. - Pon Sie 17, 2009 12:05
karola, ostatnio jest tak
sobota ocenianie szczurów i siedzimy do godz.17-18
a w niedziele ok 12 rozdanie nagród i zaraz ludzie zaczynają uciekać do domów
Anonymous - Pon Sie 17, 2009 12:14
Łosoś napisał/a: | My tylko z soboty na niedzielę, bo jedziemy nocnym pociągiem i jesteśmy o 6 rano w sobotę |
łe, no to kiepsko, bo bym musiala sie z pokoju do pokoju przenosic. No trudno, poradze sobie sama ;p
A kto z sedziow bedzie?
zalbi - Pon Sie 17, 2009 12:14
czyli w sobotę od 9 do ok 18? mój TŻ zwariuje.. =P
a będzie można wychodzic w międzyczasie cos zjesc czy cos? czu mamy zabra jakiś suchy prowiant? jak to będzie?
to będzie moja pierwsza wystawa =P
|
|
|