To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Wystawy szczurów rodowodowych - VII Ogólnopolska Wystawa Szczurów Rasowych - Wrocław 2009

gratis - Czw Cze 18, 2009 11:57

a jak z JR Farm? Są skłonni do sponsoringu?
Anonymous - Czw Cze 18, 2009 12:09

JR Farm, dobry pomysł, ale to zależy czy maja importera/przedstawiciela w Polsce.
Animalia.pl jakos cienko, z tego co pamiętam, może zoolandia? Na ferplast nie ma co liczyć, sa beznadziejni, przerobiłam ich.

gratis - Czw Cze 18, 2009 12:14

Jr ma http://www.exclusivezoo.pl/portal/
Ninek - Czw Cze 18, 2009 12:14

Chce zgłosić dwa szczury, w tym jednego kundelka. No ale jedna sprawa: nadal nie mam metryki Elishki. Numer jest konieczny do wysłania zgłoszenia?
Anonymous - Czw Cze 18, 2009 12:26

Ninek, wałkujemy to już tyle razy.. :roll: Na wystawe nie wejdziesz bez rodowodu, żeby wyrobic rodowód musisz wysłać zgłoszenie z danymi z metryki.
Anonymous - Czw Cze 18, 2009 12:28

sachma mowila, ze nr metryki mozna doslac pozniej.

JR Farm, dobry pomysl!

L. - Czw Cze 18, 2009 12:28

Viss, luz ;d
to moja wina, bo są jakieś problemy z pocztą i już 3 listy wysłałam do Ninek i nie dochodzą =='
muszę wysłać jeszcze raz tą metrykę.. :|

sachma - Czw Cze 18, 2009 12:36

wyślijcie mi wnioski bez numerów metryk, i poinformujcie hodowców aby te numery dosłali mi przez PM ;) i wszystko będzie ok.
Oli - Czw Cze 18, 2009 14:45

Viss napisał/a:
może zoolandia
nie, odradzam zdecydowanie. koleś bardzo skrupulatny i chce wiedzieć co i ile dokładnie. raz brałam od niego wyprawki dla psów do adopcji na dniach sggw, to zażyczył sobie dokładnych wymiarów psiaków, a ja przecież tego dokładnie nie wiedziałam. :]
gratis - Czw Cze 18, 2009 18:31

a gdyby tak Kącik ?
http://www.kacikpupila.pl/sklep/
oni właściwie dopiero rozkręcają, znaczy, stosunkowo młodzi na rynku są, myślę, że na reklamie im zależy, zależy na bank :DD więc może akurat?

Azi - Pią Cze 19, 2009 21:09

Wniosek o wyrobienie rodowodu: www.valhalla-rattery.yoyo.pl/wniosekorodowod1.doc
Wniosek dla importów nie będących w rękach członków SHSRP: www.valhalla-rattery.yoyo.pl/wniosekorodowod2.doc Koszt rodowodu to 8zł. (+4zł koszt wysyłki), dla członków SHSRP 4zł (+ 4zł kosztów wysyłki). Można rodowody odbierać przed wystawą, ale proszę poinformować o tym sachmę!

DANE DO PRZELEWU:
Konto SHSRP: 36 1160 2202 0000 0000 8671 0590
Dane: Stowarzyszenie Hodowców Szczurów Rasowych w Polsce
ul. Pasłęcka 12C/72
03-137 Warszawa

Cennik wystawy:
Szczury rasowe
-dla członków SHSRP - 8zl za pierwszego i drugiego (5 zl za następne)
-dla osób nie zrzeszonych - 10 zl za pierwszego i drugiego ( 8zl za następne)
Szczury nie rasowe - 6zl

sachma - Pią Cze 19, 2009 22:26

Azi, sachmy na 100% nie będzie na wystawie... więc musicie się liczyć z tym że poczta polska działa jak działa a ja mam sesje i nie siądę na już i nie zrobię 20 rodowodów od ręki, więc proszę żebyście z co najmniej dwumiesięcznym wyprzedzeniem wysyłali mi wnioski, bo ja mam też swoje życie i może się zdarzyć że wasz list będzie czekał aż wrócę z wakacji ;) od dnia otrzymania wniosku, do dnia wysłania ode mnie rodowodu może minąć do 30dni ;) a teraz na pewno tak będzie, bo musiałam zareklamować kartridże które kupiłam w zeszłym tygodniu.. więc na razie będę przygotowywać wszystko do wydruku ;)

proszę żeby na ostatnią chwilę nie zwaliło mi się na głowę masę wniosku, bo będę robić wg kolejności spływania i spóźnialscy po prostu nie będą mogli wystawić szczura bo nie zdążę wyrobić rodowód ;)

WinterWolf - Nie Cze 21, 2009 19:18

Toż samo i u mnie. Mnie i moich frędzli również nie będzie na wystawie :( Mam niezły burdel na uczelni. Sesja rozciągnęła mi się aż na wrzesień, dochodzą mi praktyki... Nawet sobie na wakacje nie wyjadę, ani na nowego kompa nie zapracuję X_x To nie podlega negocjacjom. Na spokojnie po tym chaosie sobie wyrobimy rodowody, także nie będziemy się zwalać na głowę teraz Sachmie...
serendipity - Pon Cze 22, 2009 09:27

Ok, zaspamowalam w sumie 7 potencjalnych sponsorow (Planecie Zoo dałam spokoj w tym roku ;) ). Miejmy nadzieję, ze będzie jakiś odzew z ich strony. Nie prosiłam o wiele, dlatego mam nadzieję, że każdy da chociaż trochę i coś się nam z tego zbierze :)

W KWESTII NOCLEGÓW WE WROCŁAWIU.

>>TUTAJ<< jest baza noclegowa Wrocławia, proponuję bukować miejsca dość szybko. Targi sa jednymi z większych w Polsce i cieszą sie duzym zainteresowaniem, wiec warto zapewnic sobie miejsce wczesniej.

W zeszłym roku dziewczyny spały w Domu Turystycznym Solo na ul. Kwiskiej i ponoc karaluchy ich nie zjadly ;) W tej chwili nie dziala ich strona www, ale zawsze mozna zadzwonic :) Stamtad jest bezposredni tramwaj pod Hale Stulecia, w ktorej odbywaja sie targi (ok. 25 minut drogi).

Anonymous - Pon Cze 22, 2009 15:09

Bylo calkiem przyzwoicie na Kwiskiej ;) I chyba w tym roku jak sie uda tez tam bede, glownie przez ten tramwaj bezprosredni ;p