Wystawy szczurów rodowodowych - Targi Zoo Botanica 2009
Anonymous - Wto Lut 17, 2009 19:47
eee? a masz zamiar sie ukrywac? ;p
Alexis - Wto Lut 17, 2009 20:19
a może i ja będę... trza kiedyś Wrocław zwiedzić
agacia - Wto Lut 17, 2009 21:20
I ja pewnie tez sie zjawie, jesli tylko bede w tym czasie w domu
gratis - Wto Lut 17, 2009 22:17
Bema, jak miło
jeeeheeej mnie już zasyssa uwielbiam Was, ale to wiecie
Bema - Śro Lut 18, 2009 13:35
już się nie mogę doczekać! Cieszę się, że poznam Was osobiście i Wasze szczury też
serendipity - Śro Lut 18, 2009 14:37
A tu jeszcze pol roku
Bede Was informowala na biezaco, ale pelna para ruszamy z przygotowaniami w kwietniu.
I wezcie pod uwage to, ze dla Hodowcow/Wystawcow wstep bedzie bezplatny (ale za to beda ponosic oplate za wystawienie czworonogow), natomiast widzowie beda musieli zaplacic (w zeszlym roku ulgowy bilet kosztowal ~15 zl, a normalny ~20).
Martuha - Śro Lut 18, 2009 15:05
Super bede i tak mam rzut beretem,wiec az prosi sie zeby sie pojawic
irmina85 - Śro Lut 18, 2009 18:57
my też chętnie przyjdziemy tyle, że mamy tylko kundelki
ale w razie czego tylko pooglądamy
moje szczurzyce tak się ucieszyły, że zaczęły mi łazić po klawiaturze i bliżej nie określone znaki pisać
Lara - Śro Lut 18, 2009 21:19
Niiieee no jak Wrocek to Wrocek, to chmarą całą zjawić się trzeba, będę i ja z podchowaną i utuczoną już Bagatelcią i może.. może z jakimś jeszcze bachorkiem? No do tej pory chyba się już dorobię większej gromadki, by się chwalić na wszystkie strony
Anonymous - Śro Kwi 08, 2009 13:00
serendipity napisał/a: | Bede Was informowala na biezaco, ale pelna para ruszamy z przygotowaniami w kwietniu. |
I jak? I jak?
Jeszcze tylko ponad cztery miesiace
Off-Topic: | ile musza miec maluchy skonczone zeby brac udzial w wystawie? |
sachma - Śro Kwi 08, 2009 13:05
katasza napisał/a: | ile musza miec maluchy skonczone zeby brac udzial w wystawie? |
10tygodni.
Anonymous - Czw Kwi 09, 2009 08:56
serendipity napisał/a: | Bede Was informowala na biezaco, ale pelna para ruszamy z przygotowaniami w kwietniu. |
Uuuu Fajnie, fajnie. Ja z rudym i mlodym wpadam chyba Stary malo wystawowy (bizna na plecach), ale moze tez go wezme
Anonymous - Czw Kwi 09, 2009 17:48
Ja chyba bede bez szczura...tzn. nie wiem, bo jak z miotu C maluch sie urodzi dla mnie to i tak zabraknie mu troche do 10 tygodni, a na wystawie odbiore nastepnego malucha, a ten bedzie mial 5 ;p
Kundelkow nie chcialam brac, coby nie bylo zatrzesienia. Wkoncu tu o rasiaki glownie chodzi.
WinterWolf - Czw Kwi 09, 2009 20:46
Ja muszę się zająć sprawą Biszkoptowego rodowodu i najpewniej z nim pojawię się na tej wystawie (90%). Berek bardzo nie lubi nieznanych miejsc, osób i hałasu, więc nie będę mojego kundelka-dziwadełka męczyć.
Jest tylko jedna uwaga: moja rodzicielka, jako że wykłada na utrzymanie moje i moich gryzoni, postawiła warunek, że pozwoli nam jechać, jeśli będzie tam ciszej niż ostatnio... Bo to była dźwiękowa porażka X_x Jeśli tylko da się zorientować co i jak to byłabym wdzięczna, bo bardzo chciałabym się pokazać z moim siamkowym przystojniakiem.
Istnieje też nikła (ale zawsze) szansa, że będę mogła jedną lub dwie osoby przechować wraz z gryzoniami. Ale muszę to obgadać z moimi rodzicami. Wciąż jestem na ich garnuszku
Anonymous - Czw Kwi 09, 2009 20:50
WinterWolf napisał/a: | że pozwoli nam jechać, jeśli będzie tam ciszej niż ostatnio... Bo to była dźwiękowa porażka |
serio? nie zwrocilam na to uwagi, nie bylo cicho, no ale tyle zwierzat, ludzi. psy. To chyba nie da sie ciszej...
|
|
|