Mioty adoptowane - [Miot] Sklepowy "gratis" już z Nami :)
angel_a - Sob Lis 22, 2008 16:15
Ok to zaraz zrobię porównanie do zdjęć i się podszkolę bardziej w rozpoznawaniu płci, bo prawda taka, że tak nie za bardzo mi to szło wczoraj
Umaszczenia są hmm.. różowe z czarnymi plamami już
wuwuna - Sob Lis 22, 2008 17:00
angel_a, proszę zajrzyj TU
angel_a - Sob Lis 22, 2008 17:47
Dziękuję bardzo za linki przestudiowałam tematy o określaniu płci i teraz już sama nie wiem, bo patrzyłam i patrzyłam na te maluchy i wyszło mi, że 2 samce i 6 samiczek to może powiem tak: na pewno są dwa samce
Oto oni
I co do 6 samiczek nie jestem pewna, bo kurczę tak patrzyłam i patrzyłam i już sama zaczęłam wątpić w swój wzrok... a możliwe jest taka przewaga samiczek ?
W kupie raźniej
Nie wiem czy można wklejać zdjęcia, jeśli nie to proszę napisać to zmienię na linki
gratis - Sob Lis 22, 2008 17:50
najlepiej wklejać miniatury, które po otworzeniu dają pełne zdjęcie
kluchy boskie black-kapturkowe stadko
Pokaż jeszcze kiedyś brzusia kluch
EDIT: Chociaż chwila, Pani 3. od lewej jakby cała black była? Tej pani brzusiek zwłaszcza poproszę
i bardzo możliwe, że przewaga panien być może, nie należy się sugerować, że musi być po równo
Myszowa - Sob Lis 22, 2008 18:09
Jakie śliczne kluski .
Szczególnie śliczna jest ta 5. dziewczynka na pierwszej fotce .
Off-Topic: | Zawsze przeglądam tematy o kluskach, zakochuję się, a później tylko słychać "nie". |
persefona4 - Sob Lis 22, 2008 18:39
O bosz!!! Jakie słodkości kapturzaste i te przecudne wzorki i kropeczki na pleckach
nutaka - Sob Lis 22, 2008 19:36
boskie!!
aaa kapturki!
kciukam za ich zdrówko , i zdrówko mamusi łoczywiście
Anouk - Sob Lis 22, 2008 19:38
angel_a, śliczne Kochane są takie różowe kluseczki
zalbi - Sob Lis 22, 2008 21:11
ta druga i trzecia od lewej - cuda!
chociaż ta trzecia ma jakby białą prawą łapkę.. czyli to nie taki "cały" black? dobrze mi się wydaje? Ma jaśniejszą prawą łapkę?
Anonymous - Sob Lis 22, 2008 21:14
ta trzecia to chyba będzie black berhkshire, cudna
gratis - Sob Lis 22, 2008 21:15
zalbi, właśnie to mnie ciekawi czy jest self czy nie, więc zostaje mi tylko czekać na indywidualną fotkę pannicy
Anonymous - Sob Lis 22, 2008 21:22
no nie jest, przecie widać, że ma łapy i koniec ogona białe
wuwuna - Sob Lis 22, 2008 21:23
aga napisał/a: | ta trzecia to chyba będzie black berhkshire | aga, znaczeń nabrzusznych jest więcej niż tylko berkshire. Okaże się jak angela_a zrobi fotę brzuszka.
gratis - Sob Lis 22, 2008 21:42
aga, a ja właśnie tego nie widzę a do tego nie wiem czy ogonek jest jej czy koleżanki
angel_a - Sob Lis 22, 2008 22:40
Oto brzuszek małej różowiutki jak pozostałej 7
a tak w ogóle to to jest samczyk czy samiczka bo teraz to jestem bardziej przy samczyk xD ale mi już "dziurki wędrują"
a oto wspaniała ósemka od góry
|
|
|