To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Planowane mioty - Miot L Emerald Moon

wuwuna - Czw Gru 11, 2008 18:48

Mantry są :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: musi się udać
Sileas - Czw Gru 11, 2008 22:37

Trzymam również mocno kciuki :kciuki: Będzie dobrze, musi być!
Anonymous - Czw Gru 11, 2008 23:16

niee, nie za stary! ja chcę bąbla po nim, ja chcę i ja MUSZĘ!!!

da chłopak radę! będą śliczne, silne zdrowe klusie!!! :kciuki:

wanna - Czw Gru 18, 2008 03:48

ja też kciukam, kciukam i kciukam i jeszcze raz kciukam :D
persefona4 - Czw Gru 18, 2008 09:38

Ja również mocno kciukam :kciuki: :kciuki: :kciuki:
nezu - Czw Gru 18, 2008 19:17

Na razie rujki niet, a pannica przytyła. Ale to dopiero tydzień od krycia, więc może to tylko zasługa dobrego papu?... :roll:
Boję się cieszyć ostatnim niepowodzeniu, ale kciukajcie dalej, niedługo wszystko się wyjaśni i mam nadzieję że wyjaśni się po naszej wspólnej myśli i Iva będzie mamą dzieci Elliocika.

Bema - Czw Gru 18, 2008 20:13

To kciukamy dalej :kciuki: :kciuki: :kciuki:
nezu - Czw Gru 18, 2008 23:54

Na osłodę czekania kilka fotek modelki...

persefona4 - Pią Gru 19, 2008 11:24

http://www.fotosik.pl/sho...eaf6a1c839bba17 http://www.fotosik.pl/sho...e06ac5d96e74837 http://www.fotosik.pl/sho...2aa92a1690d3c19 co za słodzinka :serducho: :serducho: Ten pyś, ten kolorek :serducho:
Piękna mamuśka bedzie :)

No to moze tak teraz kilka fotek modela i przyszłego tatuśka zarazem? :>

Kciukam dalej i mocno kibicuje temu miotowi :kciuki: :kciuki: :kciuki:

nezu - Pią Gru 19, 2008 15:47

Przepraszam, ale Elliot ostatnio nie jest specjalnym fanem focenia mu po oczach i wyraźnie się tym stresuje. Jedyne co mogę zrobić to wkleić jego foty z 10 grudnia, w duecie z Gufiakiem.

Nie bedę mu codziennie dawać fleszem po oczach, sorki, to już staruszek, w dodatku z czerwonymi oczkami i nie chcę go dodatkowo stresować... :(

Fotki:

Anouk - Pią Gru 19, 2008 15:51

nezu, piękny duet, pierwsze zdjęcie cudne :sirwwt: Po takich rodzicach miot będzie piękny :)
wanna - Czw Gru 25, 2008 12:48

Są jakieś nowe wieści???
Jak się czuje Iva?

nezu - Pią Gru 26, 2008 05:04

No nie wiem jak to powiedzieć, ale na jakies 99% procent zupełnie nic z tego... :(
Ona się nie zmienia, nie przybiera na wadze, sutki się nie zaróżawiają, nie widać tej ciąż ani trochę, nawet minimalnie... Po świętach podjadę na usg chyba tylko po to, żeby potwierdzić na 100%, że Elliot jest już zbyt stary, żeby zostać tatą... ;(

Nie wiem co w takim razie z planami Marty... miała się do wszystkich chętnych odezwać w najbliższym czasie i mam nadzieję, że to zrobi... To nie miot w mojej hodowli i to nie ja powinnam ogłaszać takie coś...
Bardzo mi przykro, że nie mam dobrych wiadomości... :(

nezu - Pią Gru 26, 2008 10:23

Niestety, nie mam już nawet po co jechać na USG. Iva ma ruję... :cry:
wuwuna - Pią Gru 26, 2008 13:00

nezu, nie przejmuj się, trudno. :glaszcze:

A za znalezienie partnera dla Ivy kciukam mocno :kciuki: :kciuki: