Mioty urodzone - rok 2008 - "El" Emerald Moon - 3 urodziny :)
kateratina - Sob Sie 02, 2008 21:49
jej, nie było mnie kilka dni na forum i patrzcie - zmienił nam się dział. gratulejszyn!
L. - Nie Sie 03, 2008 20:11
Jak znalazłam chwilę wyciągnęłam Holy i przeliczyłam malce
Są wszystkie
Uszka się odklejają. A skórka zaczyna się wybarwiać
Moge powiedzieć, że prawdopodobnie są dwa czarne? bareback i w tym jeden spotted
ps. nie wiem co jej odwala ; d ale chyba ma nadmiar energii, bo zakopała malce chusteczkami w taki sposób, że stworzyła się piramidka : P a potem wyżywała się na pojniku xDD"
Lavi - Nie Sie 03, 2008 21:14
Jestem! Wróciłam po trzech dniach pełnych napięcia co też dzieje się w tym temacie. Ale jak widzę nic niepokojącego się nie dzieje. Same plusiki. Noooo nooo xD
L. napisał/a: | prawdopodobnie są dwa czarne? bareback i w tym jeden spotted |
Dla mnie! Dla mnie ! XDDD
Za dużo energii.. Wybacz L.
PS. Ale mówiłam serio
vedzion - Nie Sie 03, 2008 21:49
To wspaniale, że wszystkie maluchy są całe i zdrowe i że Holy tak sobie radzi. Strrasznie chciałabym już zobaczyć te maluchy, ale wiem, że jeszcze trochę. Na razie najważniejsze, żeby rosły i rozwijały się pod czułym okiem mamusi i babci
wuwuna - Pon Sie 04, 2008 04:30
Cudownie,że sa wszystkie caałe i zdrowe
Już się nie mogę doczekać,aż się ofutrzą
Przesyłam ciepłe myśli dzielnej mamusi
L. - Pon Sie 04, 2008 13:40
Sprzątnęłam dzisiaj Holiśce klatkę i się z nią pomiziałam.
Zrobiłam dla siebie jako-taką rozpiskę maluchów.
Cudowne są.
A Lizak dostał bananową kaszkę.
O Boże, ale się strachu przed chwilą najadłam
Holy coś odwaliło i zaczeła chodzić z maluchami po klatce i wynosić je poza gniazdo...
I ja wyjęłam, maluchy wsadziłam, ale jeden bareback standardek jakiś taki blady się wydawał i miał rozdziawiony pyszczek i ja myślałam, że on/ona umiera
Myślałam, że sama z tym bobaskiem umre z przerażenia
Ale zaczełam go masować w razie czego i zaczął głębiej oddychać i Holy go wsadziła na szczęście z powrotem do gniazda
Jak dam rade to obrobie kilka klusich fotek na pocieszenie w czekaniu do środy.
Lavi - Pon Sie 04, 2008 13:42
Ojej.. Całe szczęście, że wszystko ok z maluszkiem
Holy wspaniała mamusia!
I czekam na fotki kluseczek
Matrix - Pon Sie 04, 2008 14:11
Dobrze, że wszystko jest ok.. :)Oby tak dalej.
Buziaki dla mamy,maluchów i ciepłe myśli dla Ciebie
nezu - Pon Sie 04, 2008 14:40
L., stanowczo za wcześnie zmieniłaś ściółkę w klatce. Na przyszłość pamiętaj, przed 7 dniem ich życia NIGDY nie zmieniaj ściółki w klatce matki, chyba że chcesz tracić maluchy. Jakbyś zapomniała, wypadek Inannki z miotu I był właśnie po wymianie ściółki. Tyle że u mnie to był przymus, bo malce pływały w bagnie, a ty tego wcale robić nie musiałaś.
Choćby ci cały dom narzekał w przyszłości na zapachy z klatki, ZAKAZ czyszczenia do siódmego dnia życia miotu. Pamiętaj.
Kciukam z wszystkich sił.
L. - Pon Sie 04, 2008 14:47
nezu, ale ja musiałam, z tej klatki waliło normalnie.
Ale też nie zmieniłam wszystkiego połowę polarków wymieniłam i połowe starych wrzuciłam z powrotem, właśnie po to, żeby nie pozbywać się zapachów w 100%.
A ona po prostu je zaczęła przenosić w inny róg klatki i pogubiła.
Ale jest okej, ja po prostu spanikowałam maksymalnie
Sądzę, że skoro przed tym zdarzeniem (a już po ogarnięciu) je normalnie karmiła, a po zdarzeniu go zaniosła i je karmi to nic się nie stało.
Ale dziękuje za cenne uwagi.
edit: Chce dodać, że jesli chodzi o odmiany to robi się coraz ciekawiej
Anonymous - Pon Sie 04, 2008 16:40
L., a gdzie foty maluchów?
Nie lenić się, focić
L. - Pon Sie 04, 2008 16:46
Ren, foty są, ale nie mam kabelka
chciałam je wrzucić, zaczełam szukać i nie znalazłam.
poszukam jeszcze potem.
Lavi - Pon Sie 04, 2008 16:47
L. szukaj szukaj bo ja tu niedługo otworzę sklep z jajkami tyle ich znoszę przez te oczekiwanie
LunacyFringe - Pon Sie 04, 2008 17:57
Off-Topic: | Lavi, |
vedzion - Pon Sie 04, 2008 23:20
Cieszę się, że z maluszkami wszystko w porządku i Holy dzielnie się nimi opiekuje. Trochę się przeraziłam, czytając o tym biedaczku maluszku, ale kamień spadł mi z serca, że wszystko jest w porządku.
A fotki maluszków... za znalezienie kabelka
Buziaki dla Holy i maluszków.
A co u Samsonika?
|
|
|